Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Angličtina nebo němčina za 3× 30 dní! S námi se perfektně pobavíte a zároveň skvěle naučíte tyto nejpoužívanější jazyky na světě.

Hodnocení podniku Dokup.cz

3,5 1 476×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Dundalkovak
březen 2019
 5,0/5

Super, ale musí na to člověk myslet

Zdeňka
květen 2014
 1,0/5

Požadované zboží sem neobdržela, napište prosím jak mám postupovat dál.

Jiřina
duben 2014
 5,0/5

rychlost- okamžité zaslání angličtiny, podrobný popis instalace

Věra
březen 2014
 1,0/5

Bohužel jsem si špatně přečetla nabídku a objednala v domnění, že se jedná o CD. Po zaplacení dorazil 2 stránkový návod na stahování vwelkého množství dat z jakýchsi pochybných serverů a ještě jsem se od firmy nedočkala moc slušného jednání. Napsala jsem také hodnocení k nabídce produktu. Již si takovéto pochybné vouvhery nebudu kupovat a budu věřit jenom Slevomatu.

Věra
březen 2014
 1,0/5

V žádném případě nedoporučuji, v rámci uplatnění voucheru vám přijde návod na zdloihavé stahování dat, pokud nejste IT nebo počítačový fanda, tak to nedáte.
Pokud si stěžujete, snaží se z vás udělat hlupáka takto:
Vážená paní,

dovoluji si Vás ubezpečit, že toto je pro normální zákazníky naprosto použitelné a 90% našich prodejů výukového software už probíhá pouze online po internetu, tím spíše, že naprostá většina kupujících už na svých noteboocích, ultraboocích, tabletech, smatphonech a bůhvíčem ještě vůbec žádné mechaniky nemá, takže by jim byl fyzický disk k ničemu. My taky jasně v popisu uvádíme, že jde o doručení online po internetu, takže zákazník by rozhodně neměl „očekávat“, že dostane nějaké disky..

Nicméně pokud se najde zákazník, který si ten popis nepřečte a takto se zmýlí, je možnost poslat i fyzické disky, které tuto látku pokrývají, ze skladových zásob. Pokud máte o toto zájem, sdělte doručovací adresu. Spíše Vám ale doporučujeme využít doručené linky a vyzkoušet si stahování tooto zboží po internetu, protože je to pohodlnější, levnější a rychlejší a také spolehlivější a s fyzickým doručováním čehokoli v oblasti software bude nejpozději do roka stejně nadobro konec.

S ctou NON-STOP zákaznické středisko – vyřizuje Brodská

Krista
březen 2014
 5,0/5

Oceňuji rychlost, jakou bylo vše vyřízeno …

Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru