Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Konverzace s českým lektorem i rodilým mluvčím

3,9 / 5 FJK Praha - Holešovice  (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Pavla

Mám na mysli kurz ANJ, omlouvám se.

Pavla

Dobrý den,

po rozkliknutí kurzů a pokročilostí se mi nezobrazuje žádný kurz s rodilým mluvčím pro studenty na vyšší úrovni než mírně pokročilí/středně pokročilí. Existuje nějaký? Děkuji za odpověď.

FJK - Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Pavlo, kurz anglické konverzace s rodilým mluvčím je naopak určen pro středně a více pokročilé studenty angličtiny. Kurz vede britský lektor (spisovatel). hezký den, Vybíralová, FJK.

Pavel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na přesné časy začátků jednotlivých lekcí a dny kdy se konají. Je možné chodit na lekce nepravidelně dle časových možností (např. 1 týden dopoledne, 2 týden odpoledne…)

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Pavle, rozklikněte si prosím na Slevomatu modře podtržený název jazyka, který chcete studovat. Objeví se vám tam naše nabídka jazykových kurzů. Možnost střídání lekcí dopoledne a odpoledne bychom vám mohli nabídnout pouze u mír. pokročilé Aj. Výuka ostatních jazyků probíhá pouze v odpoledních časech.

Michaela

Dobrý den,
chtěla bych se přihlásit na fransouzštinu, ale jsem úplný začátečník. Nejnižší level je u vás fal. začátečníci, mohu se přihlásit nebo je to nesmysl? Děkuji za radu

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Michaelo, děkujeme za dotaz. Před prázdninami nemáme bohužel vypsaný termín Fr pro úplné začátečníky. (opět po letních prázdninách). Na kurz Fr pro fal. začátečníky je potřeba mít alespoň malou znalost základů. (studenti mají za sebou 3 měsíce výuky)

Verča

ještě jeden dotaz, z jaké učebnice italštiny učíte, děkuji

FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den, učili jsme podle „Učebnice současné italštiny“, ale na tyto dvouměsíční kurzy se budeme snažit připravit pro studenty materiály, které dostanete od lektora přímo na hodině.

Verča

Dobrý den, mám několik dotazů ohledně nabídky:

  1. voucher lze využít pouze na kurzy květen-červen, tedy do konce června vyčerpat, nestačí registrace třeba na pozdější kurz?
  2. mám si nejdříve kurz rezervovat před zakoupením voucheru, nebo i tak hrozí změna termínu?
  3. je možné při výběru chybné úrovně během kurzu přestoupit?
  4. k AJ není třeba učebnice, a jak je to s italštinou

Zatím snad vše, předem děkuji za odpověď.
FJK-Firemní jazykové kurzy

Dobrý den Veroniko, děkujeme za vaše dotazy. Tento voucher je potřeba využít k docházce do kurzů v květnu a červnu. Kurz si můžete zároveň s koupí voucheru zarezervovat zasláním mailu s číslem kurzu. V případě, že si vyberete kurz, který neodpovídá vaší pokročilosti, v rámci naší nabídky, není problém přestoupit do jiného kurzu. S učebnicemi je to tak, jak píšete. Učebnice Aj jsou v učebnách zdarma k zapůjčení. Učebnici na italštinu je potřeba si obstarat. hezký den, Vybíralová, FJK.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru