Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za nafocení a výrobu originálního fotokalendáře. Potěšte sebe i své blízké originálním dárkem se skvělou slevou 60 %.

5,0 / 5 Fotoateliér Radmila Tůmová Pardubice  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Petra

Dobrý den, paní Radmilo, chtěla bych se zeptat, zda je možné pak zaplatit ostatní fotografie na CD, případně za jakou cenu. Máme 7 babiček:-) Děkujeme

Radmila Tůmová

Za poplatek(50kč za záběr,vzhledem k této akci je cena poloviční) je možno získat všech 13 fotografií na CD.

Petra

Dobrý den, takže je možné ještě za cenu 600,– Kč objednat kadeřníka a vizážistku?A podle Vás,spíše by jste to doporučila či to není nutné?

Radmila Tůmová

Ano za cenu 600 Kč je možné si objednat kadeřníka a vizážistku. Samozřejmě je lepší když jste naličená a učesaná od profesionála, ale nutné to není. Záleží pouze na Vás.

Mirka

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat, zda máte s vizážistkou dobré zkušenosti. Nerada bych byla zmalovaná:-) A jaké doporučíte věci sebou, ráda bych nafotila kalendář pro přítele, takže trochu sexy…

Radmila Tůmová

S vizážistkou spolupracuji dlouhou dobu a mám s ní velmi dobré zkušenosti, líčí s citem. S sebou si určitě vezměte nějaké pěkné prádlo (klidně i více druhů), samodržící silonky, šaty, atd. prostě co Vás napadne, určitě z toho vybereme. Je lepší si vzít více věcí než méně.

Lenka

Dobrý den,
oblečení máme donést vlastní, nebo máte k dispozici nějaké rekvizity jako má např. dáma na ukázkové fotografii? Děkuji

Radmila Tůmová

Oblečení si určitě dovezte vlastní, je dobré si přivést od každého něco, určitě z toho vybereme. Rekvizity mám např: boa, různé kloboučky, vějíře, atd. ale pokud máte doma něco zajímavého určitě si to vezměte s sebou.

Veronika

Chtěla jsem se zeptat, jestli nám pomůžete s úpravou zevnějšku(vlasy, make up, oblečení) nebo je to jen na nás?!

Radmila Tůmová

V ceně voucheru tato služba není, nabízím možnost doobjednání kadeřníka (300Kč) a vizážistky (300Kč). Drobné úravy a radu poskytnu i já.

Baru

Bude možné získat fotografie i v digitální podobě (CD)?

Radmila Tůmová

Tato služba není v ceně voucheru,za poplatek(50kč za záběr,vzhledem k této akci je cena poloviční) je možno získat fotografie v digi podobě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru