Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za ošetření fotoepilací pomocí pulsního světla v hodnotě 700 Kč. Zbavte se trvale chloupků celého těla se slevou až 80 %!

3,3 / 5 EVACLINIC (3 pobočky) Pardubice  (mapa) 553 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucie Štěpánková

Dobrý den měla bych zájem o tuto nabídku.Je možnost si koupit 2 kupony na stejnou věc,pro mě a kamarádku?Jestli se to dělá v Praze a do kdy musím tu slevu uplatnit?Děkuji

Janča

Dobrý den,

chtěla bych si trvale nechat ostranit chloupky v podpaží a v tříslech, intimních partiích. V loňském roce jsem 5× navštívila jiné místo, kde trvalé odstranění provádějí, a chloupky mi rostou dále (změna je nepatrná). Chtěla bych se Vás zeptat, kolik by jste mi doporučila si u Vás zakoupit kuponů, abych se chloupků konečně zbavila. Díky

EVACLINIC

Dobrý večer,používáme přístroj Exilite, top mezi IPL přístroji a díky tomu u nás zaznamenávají téměř všechny klientky a klienti při aplikaci ve Vámi uvedených oblastech výborný efekt po cca 3–5 návštěvách. Pokud jde o počet voucherů, prosím řiďte se tabulkou. Doporučila bych ale zakoupit pouze max 4 násobek počtu voucherů potřebných na danou oblast (vzhledem k platnosti vouchertu do konce roku.Zbytek event.doplatíte na místě.)
Hezký večer!

PaPi

Dobrý večer, chci se zeptat, jestli je fotoepilace účinná stejně jako epilace laserem? Moc děkuji za odpověď.

EVACLINIC

Dobrý večer, efekt je zcela stejný a i stejně trvalý. Pouze IPL ošetření, tj.ošetření které nabízíme nyní je méně bolestivé a rychlejší.

Daniela

Já si obvykle chloupky vytrhávám pinzetou. Neholím je, protože pak by byly tvrdé a vypadala bych jak chlap. Chápu oholit si lýtka, protože ty se schovají pod kalhoty, ale horní ret jen tak neschovám, proto se ptám jestli je opravdu nutné chloupky oholit? Nešlo by to udělat nějak jinak? Děkuji

EVACLINIC

Dobrý večer, oholeni je nutné pouze bezprostředně před zákrokem. Pokud chcete jiný postup pak doporučuji epilaci pomocí laseru, kde je naopak nutné nechat chloupky dorůst do max.délky aby byly viditelné…efekt je stejný.
Hezký večer.

Daniela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká by měla být délka chloupků v oblasti horního rtu před zákrokem. Děkuji.

EVACLINIC

Dobrý večer, chloupky by neměly být delší než cca 0,5 mm, tj.doporujčujeme oholit žiletkou max.2 dny před ošetřením.

Lenka Nešetřilová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné odstranit i jednotlivé chloupky na obličejí, třeba 10 na bradě, 5 na tvářích…
Děkuji

EVACLINIC

V tomto bych doporučila spíše laser, kde paprsek ničí chloupky cíleně jeden po druhém… Ošetření je sice bolestivější,dražší a trvá déle ale pokud chcete vyloženě zacílit na jednotlivé chloupky, tak laser.

Pavlína

Dobrý den, chtěla bych se objednat na epilaci podpaží a jak jsem se dočetla výše – je potřeba 4 návštěv zhruba po měsíci, ale platnost voucherů je do konce roku – stihla bych všechny 4 návštěvy do konce roku, abych využila vouchery?

EVACLINIC

Dobrý večer, 4 návštěvy do konce roku stihnete, viz.odpověď výše…platnost voucherů do konce roku tzn. 4 měsíce a frekvence ošetření při aplikaci v podpaží je 1× za měsíc.. Hezký večer

Máca

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kolik je zapotřebí voucherů na odstranění chloupků nad horním rtem, děkuji.

EVACLINIC

Dobrý večer, u horního rtu alespoň 6 opakování po cca 3 týdech, tj.kupte si 6 voucherů, vzhledem k platnosti voucheru do konce roku 6 návštěv zcela jistě stihnete, pokud se objednáte co nejdříve.
Hezký sobotní večer!

Lenka

Dobrý den
Chtěla bych se zeptat kolik tedy budu potřebovat kupónů na trvalé odstranění v podpaží? Děkuji

EVACLINIC

Dobrý den, kupte si 16 kuponů, to Vám vystačí na 4 návštěvy u nás po měsíci…a po 4 návštěvách už je efekt vynikající.Pokud bude potřeba více ošetření, doplatíte si.

Mišulka

Dobrý večer
Ráda bych si koupila kupón na ošetření v Pardubicích ale při kliknutí na odkaz koupit mi naběhne pouze město Hradec Králové. Jen se chci ujistit,že kupóny budu moct uplatnit opravdu i Pardubicích­. Děkuji

EVACLINIC

Dobrý večer, je zřejmě technický problém v rámci portálu, nicméně za EVACLINIC mohu potvrdit, že kupony lze uplatnit jak v HK tak v Pardubicích.

katua

Dobrý den, je možné odstanění chloupků v podbradku? Děkuji

EVACLINIC

Dobrý večer, samozřejmě, pokud jde o počet kuponů tak plocha podbradku odpovídá oblasti brady+horního rtu, tj.na 1 ošetření budete potřebovat 3 kupony.

Mili

Dobré odpoledne. Mám zájem o odstranění chloupků v oblasti třísel,intimních partií a podpaží. Píšete,že je potřeba několik ošetření. Z tabulky to chápu tak, že např. na podpaží jsou potřeba 4 kupony – tzn. že na TRVALÉ odstranění je potřeba mít 4 KUPONY, které postupně při opakování neodstraněných zbylých chloupků využiji, nebo 4 KUPONY dám za jedno ošetření a pak při opakování budu muset zakoupit další 4 KUPONY? Na kolik peněz a tedy kolik kuponů by mi tedy přišlo TRVALÉ odstranění chloupků z třísel, intimních partií a podpaží? Děkuji.

EVACLINIC

Dobrý den Mili,počet kuponů potřebných k ošetření dané partie, odpovídá jednomu ošetření této partie. Na trvalé odstranění chloupků je třeba cca 5 návštěv. Tzn.je třeba vynásobit počet kuponů potřebných na 1 ošetření 5-ti.
Hezký den.

Martina Sedláčková

dobrý den, mám vyloženě světlé chloupky, dá se to aplikovat i na ně? Děkuji

EVACLINIC

Vpravo vedle textu – další podmínky…je tam uvedeno, že světlé chloupky bohužel odstranit nelze…

Monika

Jake casove rozmezi byt mezi jednotlivymi navstevami???

EVACLINIC

Záleží na ošetřované partii, rozmezí je do 2 týdnu (obličej) do cca 6 týdnů.

Karolína

Jeden voucher znamena jedno osviceni jakekoliv casti tela???

EVACLINIC

Podívejte se do tabulky pod textem…počet kuponů neboli voucherů, které potřebujete k jednotlivým partiím.

Radka

Dobrý den, mohu pokračovat v epilaci míst, která již mám částečně ošetřena z jiného centra? Dle všeho používají stejný přístoj jako vy. Jsou nějaká rizika?

Slevomat

Dobrý den,

v tom není problém, můžete pokračovat. Rizika žádná nejsou. Krásné odpoledne.

Katka

Dobrý den, kolik návštěv musím absolvovat, aby bylo odstranění trvalé?

Slevomat

Dobrý den,

tato věc je individuální, ale je zapotřebí minimálně čtyř návštěv :).

Kristýna Kačerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je fotoepilaci možné aplikovat na všechny typy chloupků nebo jsou vhodné spíše tmavší.

Slevomat

Dobrý den,

je možné aplikovat na všechny tipy, ale aby byl účinek patrný, jsou vhodné spíše tmavší chloupky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru