Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Troje zeštíhlující a formující Capri legíny

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lodrová Marie

Dobrý den,obj.jsem si strečové kalhoty,31.3.2014 jsem odeslala platbu jako poštovného,tak i zboží.Nepodařilo se mi ale odeslat voucher a teď se obávám,že jsem poslala platby zbytečně.

www.odevyadarky.cz

Dobrý den, u akce je telefon na kterém Vám rádi poradíme a objednávku převezmeme. Telefon Vám píši i sem 702 099 259. Vo­lejte do 15h. Vše obratem vyřešíme k Vaší spokojenosti.
S pozdravem odevyadarky.cz

Olena Gnenna

Dobry den. Zajma me vyrobce (zeme puvodu). A taky nepochopila, pisite z vysokým podílem bavlny a material uvedeny – 92% polyamid, 8% elastan. Dekuji

Ina

děkuji za odpověd,mě právě zarazilo, že na vašich stránkách je nabízíte ve 3 velikostech a tady jen v jedné ,,uni,,. Mám velikot 40, tak by neměl být problém, jen jsem se chtěla o jedny podělit se sestrou a ta má velikost větší, proto ten dotaz. ohledně velikosti.
Udělala jsem objednávku, zaplatila, ted čekám na poslání kodu voucheru. Až po té mám zaplatit poštovné a uvést do vzkazu č. voucheru nebo zaplatit ted i bez toho kodu?

www.odevyadarky.cz

Dobrý den,
na stránkách jsme měli chybu již je opravená. Poštovné můžete přeposlat hned, alespoň budeme moci Vaše zboží odeslat hned po objednávce.
S pozdravem odevyadarky.cz

Ina

Dobrý den, ráda bych se optala na velikosti. Píše se- ,,Velikosti UNI 36–44,,. je ale přece dost nesmyslné aby něco co pasuje na osobu o velikosti 36 naprosto stejně pasovalo i na osobu o velikosti 44. Je to 5 velikostí a i když má materiál v sobě elastan , tak na velikosti 36 se vlastně kalhoty téměř nenapnou, spíše budou plandat, zato při vel.44 budou praskat ve švech.

odevyadarky.cz

Dobrý den,
uvedené velikosti jsou hraniční. Materiál je velmi elastický. Číslo 44 je samozřejmě na zvážení dané zákaznice, zda chce nosit legíny. Oblékne je.
S pozdravem odevyadarky.cz

Katka

Píšete, že ručíte za kvalitu této nabídky. To znamená, že když nezhubnu, vrátíto mi peníze?

www.odevyadarky.cz

Dobrý den,
oceňuji Váš smysl pro humor. Jistě sama víte, že k zhubnutí je třeba více faktorů. Správná strava, pohyb, míra konzumace alkoholu, kouření atd.
Co se týče jakýchkoli prostředků na hubnutí, vždy jde pouze o podpůrné mechanismy, které za dodržení podmínek správné životosprávy jako takové, mohou napomoci rychlejšímu odbourávání tuků a formování postavy. Těžko Vám někdo zaručí, že v legínách či po použití čehokoli co zeštíhlení napomáhá, skutečně zhubnete. Touha po pěkné postavě je především o Vaší vlastní práci a chuti pro to něco udělat. Nic není samospasitelné. Může to pouze pomoci. To si myslím, že chápe většina žen a řekla bych, že i mužů.
Pokud si zakoupíte cokoli na zeštíhlení, určitě doporučuji upravit stravu a více se pohybovat. Pohyb může být jakýkoli, především u žen. Pokud se „vrhnete“ na víkendový úklid nebo práci na zahrádce, již určitě žádné další cvičení v tu chvíli nepořebujete, je fajn si na tyto činnosti legíny obléci. Zrovna tak výlet s dětmi či kondiční jízda na kole nebo procházka je ideální prostor pro podpůrný zeštíhlující prostředek.
Ručení za kvalitu nabídky zahrnuje to, že dostanete legíny, které vidíte na fotografii, že budou z uvedeného materiálu a nebudou poškozené.
S pozdravem odevyadarky.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru