Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

99 Kč za DVĚ porce vynikajícího tatarského bifteku s dvanácti topinkami. Výzva pro všechny labužníky se slevou 61 %.

4,5 / 5 Kavárna U Knihomola Hradec Králové  (mapa) 1 487 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Marie

Dobrý den.
Tato restaurace nás opět nezklamala, vždy sem chodíme velice rádi. Obsluha rychlá a milá, jídlo výborné.
Také bychom se rádi připojili k hodnocení tatráčku. Tatarák jsme dostali na požádání namíchaný. Porce byly opravdu poctivé, jedli jsme to čtyři a všichni jsme byli maximálně spokojeni.
Vřele doporučujeme a těšíme se na další návštěvu! :)

Matěj Miro

Dobrý den,
právě máme odbavených cca 10 voucherů a sbíráme první poznatky. Přijde mi, že lidé jsou spokojení, pouze jsou překvapeni z velikosti porce. Například dvě děvčata na jeden voucher ( t.j. dvě porce tataráčka a 12 topinek ) je opravdu málo. Jaké je řešení? Tak třeba přijďte ve větší partě ( topinky Vám rádi doděláme ) a pro toho, kdo chce jít opravdu pouze ve dvou nabízíme možnost rozdělení voucheru na dva termíny.

Jinak bych rád ještě všem zúčastněným poděkoval za zájem o naši nabídku a slibuji, že uděláme maximum pro Vaši spokojenost. Děkuji.

MM

Samozřejmě: vstřícnosti

Matěj Miro

Dobrý den,
děkujeme Broně i Muhuleně za pozitivní komentář. Doufám jen, že nepřepálíme start a i od ostatních hostů nám budou přicházet pouze pozitivní ohlasy. 


V této souvislosti bych rád požádal všechny hosty, aby jakékoliv pochybení, ať už ze strany kvality taráku nebo vtřícnosti obsluhy , ohlásili na naši e-mailovou adresu: uknihomola@uknihomola.cz nebo na mé osobní telefonní číslo: 777 211 826. Vše budeme okamžitě řešit a i u odbavených zákazníků se pokusíme zjednat nápravu. 


Děkujeme předem
Mahulena

Právě jsem se vrátila z „tatarákových hodů“, a musím říct, že to nemělo chybu! Porce jsou ale tak velké, že nám dělalo problém to sníst :-) Příjemná obsluha i prostředí kavárny. Díky, hned jdu koupit další voucher.

Broňa Krsková

Vřele všem doporučuji, já tedy jen ochutnala od manžela,…ale fakt výtečný :)

Bobina Bobinka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné si nechat tatarák umíchat a zabalit s topinkama domů. Děkuji :-)

Matěj Miro

Dobrý den,
na přání tataráčka dochutíme a zamícháme. Samozřejmě je možné si jakékoliv jídlo nechat zabalit domů.

Matěj Miro

Odpověď pro Ali a Markét:
Dobrý den,
opravdu mě, Ali, mrzí, že nejste spokojená s výběrem masa pro tataráčka. Jak píše Markét ( a to byť se snažíme být cenově přijatelnou restaurací ), nemůže podávat pravou svíčkovou za cenu, uvedenou v jídelním lístku, tj. 129,– Kč za 150g. Vzhledem k tomu, že již máte zakoupený voucher, rád Vám vyjdu vstříc a speciálně pro Vás nechám připravit tataráčka z kvalitního zadního masa. Jen prosím o rezervaci alespoň 3 dny předem, abychom byli schopni zajistit patřičné suroviny. Nezapomeňte se samozřejmě připomenout, abychom Vás v tom množství zákazníků poznali.
Jinak obecně: každé maso se zpracováním a použitím samozřejmě hodí na něco jiného. Obecně je však roštěnec považován za druhé nejkvalitnější ( a také samozřejmě druhé nejdražší ) maso skotu, hned po pravé svíčkové. Pro informaci také přikládám dva náhodně nalezené odkazy na rozdělení hovězího masa. 


http://www.hovezimaso.cz/?page=vyuziti-masa


http://www.farmaurekyorlice.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=29&Itemid=12
Markét

Tedy pokud se nepletu, tak nízký roštěnec je zadní…nebo ne?
za tuto cenu bych svíčkovou nečekala, roštěnec je kvalitní zadní maso…

Ali

Tatarák z nízkého roštěnce?????Svíč­ková, v nejhorším kvalitní zadní, ale roštěnec…bohužel už voucher mám…:-(roštěněc je spíš na steaky, ne?)

Matěj Miro

ODPOVĚĎ PRO: Kamila, Já, Táňa a Markét:
Dobré ráno, omlouvám se za opožděnou odpověď, ale čekali jsme na přesné iformace od dodavatele.
Příklad masa, dodaného 14.9.2011 v 10:30 hod
Jatka Čáslav
Registrační číslo: 612580621
Číslo jatek: CZ556
Evidenční číslo chovu: 21615651
Datum porážky: 13.9.2011
Skladováno při 5°C
Datum spotřeby do 5 dnů
Země původu: Česká republika
Věk: 22 měsíců
Druh masa: nízký roštěnec
Maso objednáváme čerstvé každý den, v případě akce ve Slevomatu je proto nutná rezervace předem.

Odpověď č. 2: za 99,– Kč kupujete dvě porce po 150g, tj. celkem 300g čerstvého hovězího + 12 topinek. Úvodní fotografie je naše vlastní ( ne z databáze fotek ). Děkuji za dotazy, neváhejte mě oslovit.

E.

na vás čekají dvě 150g porce šťavnatého tatarského bifteku s dvanácti křupavými topinkami.

Také by mne zajímalo:

  1. z jakého hovězího je tataráček připraven a

  1. a jakou váhu má každý z obou tataráčků a oba dohromady (pro jistotu…).


Jsem už 3., který se na to zde dotazuje. Proč na to neodpovídá poskytovatel slevy, anebo alespoň Slevomat.cz..
Tomáš

Zajímá mne také z jakého masa tatarák je. Nejenom z jaké části zvířete ale také z jakého? Je to maso z býků? Jak starých? Je to maso ze starší dojnice? Nutné porážky? Sdělíte na požádání číslo zvířete? Pokud maso ještě nemáte nakoupeno, doporučuji Vám zakoupit maso z mladých býků. Děkuji za odpovědi.

Matěj Miro

Odpověď pro Tomáše:
Dobrý den Tomáši, moc se omlouvám, ale Vaše otázka se mi v počítači objevila až nyní. Doufám, že má odpověď, směrovaná Kamile, Já, Táňě a Markét, byla dostačující. Přesto, kdyby bylo cokoliv, co bych ještě mohl zodpovědět, neváhejte se ptát.

Kamila Voborníková

Dobry den, mam na Vas dve otazky: 1. z jakeho hoveziho masa je udelan tataracek a za 2. celkova hmotnost tataraku je 150g nebo 2 porce po 150g, tedy 300g?? Dekuji za odpoved.

Táňa

Dobrý den, taky mě zajíma z jakého hovězího je tatarák?

 Děkuji

Macina Malá

Dobrý den chci se zeptat zda je možnost vyzvednutí voucheru osobně v restauraci?
děkuji předem za odpověď s pozdravem M.

Slevomat

Dobrý den,


vouchery objednáváte kliknutím na volbu Koupit, poté v objednávce pokračujete dle výběru platby ( bank. převodem či kartou ). Po zaplacení Vám bude voucher poslán na email a dále se stačí pouze zarezervovat na uvedeném kontaktu. ,–) 


Děkujeme.
Matěj Miro

Odpověď pro venda.zeleny… : tataráčka podáváme nenamíchaného. Pouze na přání, pro ty, kteří si netroufnou na zamíchání a správné dochucení, nabízíme možnost dochucení a zamíchání naším šéfkuchařem. !!! OPRAVDU POUZE NA VYŽÁDÁNÍ !!!

Markét

Dobrý den, chtěla bych se zeptat z jakého hovězího je tatarák?

venda.zeleny@seznam.cz

Dobrý den, jak to je s tím tataráčkem? Uvádíte, že se podívá NAMÍCHANÝ s 12 topinkami. Dále, že na přání zákazníka může tatarák NAMÍCHAT kuchař. Tomu nerozumím, takže je namíchaný v každém případě? Uvítala bych totiž neńamíchaný s možností si jej ochutit sama. Marcela.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru