Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

479 Kč za vydatné degustační menu PRO DVA v indické restauraci Masala. Masová i vegetariánská varianta a exotické chutě se slevou až 76 %.

4,3 / 5 Restaurant Masala Praha - Vinohrady  (mapa) 1 307 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tomáš Fuk

Tak já se taky přidám :-) Byl jsem s přítelkyní při minulé aci ( asi 2 měsíce zpšt nebo 3 ) a personál neměl chybu a jídlo taktéž :-) Nejlépe se mi vzpomíná na máslové kuře s chlebovou plackou :-)

Restaurace MASALA

Už se těšíme na VAši návštěvu.

Martin

Dobry den, rad bych se zeptal, zda je nabizene menu vhodne pro bezlepkovou dietu (vyjma chleba, samozrejme).

Restaurace MASALA

Martine, z naší nabídky je možné vybrat i vhodná jídla pro bezlepkovou dietu. Jen by bylo fajn toto nahlásit již při rezervaci stolu, abychom pro Vás speciální jídlo připravili.

Pavel

Pro MIKE – myslím , že jsme platili krabičku 10,–Kč

Pavel

Také jsme restauraci navštívili v minulé akci a byli jsme velmi spokojeni – pro ty co mají strach, že budou hladoví, musím napsat, že nám se menu nepodařilo sníst a nesli jsme si porci kuřete domů.

MIKE

dobrý den, píšete, že je možné vzít menu také s sebou…kolik stoji prosim balné celkem?

Restaurace MASALA

Mike, pokud mohu doporučit, je lepší si najít čas a přijít si vychutnat degustační menu přímo do reastaurace a užít si originální servírování a atmosféru indické restaurace. Je opravdu jedinečné. Navíc jídlo balené a dodatečně ohřívané už není tak chutné. ALe samozřejmě pokud budete trvat na zabalení, navýší se cena cca o 150 Kč.

Michala

Stále tomu bohužel nerozumím… Když tedy přijdeme ve třech, můžeme společně konzumovat menu? Nebo mohou jíst pouze dva? Mohla by to restaurace napsat jasně?

Restaurace MASALA

Michalo, voucher je platný pro 2 osoby a konzumovat v rámci čerpání tohoto voucheru tím pádem mouhou pouze 2 osoby. Pokud plánujete návštěvu v rámci této akce ve vyšším počtu, doporučuji zakoupit více voucherů nebo si osoby navíc objednají na místě za plnou úhradu.

Hana

V restauraci jsme byli předevčírem , také na voucher. Mohu jen doporučit, skvělé jídlo, prostředí a moc milá obsluha. Tento voucher jsem již zakoupila, opravdu to stojí zato.

Matěj Procházka

mám dotaz jak dlouhá je platnost voucheru

Slevomat

Viz výše – Od 3. 10. 2011 do 29. 3. 2012 :-)

Mia

Dobrý den,

chodím k vám na máslové kuře a je naprosto nepřekonatelné. V kalkulaci degustačního menu uvádíte 6 hlavních jídel v ceně standardní velikosti porcí. To přece normální jedlíci nemohou ve 2 sníst a jestli jsem však dobře pochopila ve třech na 1 voucher přijít nemůžeme. Nebo jsou porce zmenšené a je to reklamní trik s kalkulací ceny?

Restaurace MASALA

Mio, o žádný trik rozhodně nejde. Přijďte a přesvěčte se.
A chcete-li přijít ve větším počtu než 2, doporučiji zakoupit další voucher.

Andrea

Byli jsme o prázdninách na masovém degustačním menu z předchozí akce. Jídlo bylo perfektní, obsluha moc milá, i když od počátku věděli, že jsme přišli s voucherem.. Co se porcí týče, oba jsme velcí jedlíci a dezert se do nás už opravdu nevešel..takže s tímto nemusí mít nikdo strach :)
Každopádně moc doporučuju, jedna z nejlepších nabídek co tu na slevomatu byly!

Restaurace MASALA

Andreo, děkujeme za pochvalu a doufáme, že nás opět navštívíte.

Michala

Je možné přijít i ve třech?

Restaurace MASALA

Samozrejme muzete. Jidla bude dost -:).

Restaurace MASALA

Ale pozor, voucher plati jenom pro dva hosty

Adam & Jo

Masala is our favorite restaurant.fan­tastic real Indian food. We will be buying this voucher, we live in Pruhonice and love coming down to eat here. This is a great deal for Indian food lovers.

Restaurace MASALA

Dear Adam and Jo,
we are delighted to receive your comments. We are pleased to know that you enjoyed the meals and the Masala Experience. We look forward to serving you again.

Petra

Tak isto možem len pochváliť. Chuťovo naozaj výborná kuchyňa a čo sa týka množstva, tak sme odtiaľ odchádzali s plnými bruchami na prasknutie… :) A zmrzlinu som ešte tiež asi lepšiu nikde nejedla… proste exclusive

Restaurace MASALA

Dekujeme za pochvalu a radi Vas zase brzy uvidime.

Martina

Dobrý den, restauraci Masala jsme navštívili v průběhu září, ochutnali jsme deugustační masové menu – bylo vynikající, proto neváhám a kupuji další voucher, tentokrát se chystáme na vegetariánskou variantu, jako mimopražští to máme trochu z ruky, ale za takovou dobrotou se znovu rádi vypravíme :-)

Restaurace MASALA

Tak to je super, moc se tesime na dalsi vasi navstevu.

Slevomat

Dobrý den, jsme rádi, že Vás tato nabídka tak těší a má takový ohlas. Co se týče dotazů, prosíme o malé strpení, během odpoledne začne odpovídat přímo restaurace.

Hezký den všem.

Alena Vrátná

Je možné na základě 1 voucheru pro dvě osoby obdržet 1× masové menu a 1× vegetariánské??? Děkuji za odpověď.

Restaurace MASALA

Aleno, bohužel ne. 1 voucher = 1 menu pro 2 osoby. Doporučuji zakoupit 2 vouchery -:)

Tereza Zamazalová

Byli jsme na předchozím degustačním menu a mohu opravdu vřele doporučit. Jídlo bylo vynikající, máslové kuře je skutečná lahůdka a jako dezert jsme měli mangovou zmrzlinu – lepší jsem snad v životě neměla.

Restaurace MASALA

Děkujeme za pochvalu. U nového degustačního menu Vás čeká překvapení. Určitě budete mile potešeni a věřím, že i nadšeni.

Jana Williams

Indické jídlo je často ve srovnání s další pikantní jídla, ale to není pravda. Je zde obrovský rozdíl mezi kořeněná jídla a koření. Koření zlepšení chuti pokrmů a nemusí dělat to pikantní. Ano, ale tam jsou indické pokrmy, které jsou pikantní a můžete si objednat mírné verze nebo jsou indické pokrmy, které jsou mírné, ale stále plný skvělých chutí, vůní a chutí.
Zkuste to a najít rozdíl mezi mýtem a realitou

Restaurace MASALA

Naprosto souhlasíme. Děkujeme za příspěvek.

HornyS

Jediné, co mě mrzí, je, že jsou všechna jídla v masové variantě pouze z kuřecího masa. Myslím, že by v degustačním menu neměla chybět klasika, jako například jehněčí vindaloo. V popisu nabídky stojí „+3 další jídla – denní speciality“. Co si pod tím můžu představit? Je šance, že denní specialita bude například zmíněné vindaloo, ať už třeba vepřové? Díky moc

Restaurace MASALA

pane Horno, vepřové v indické restauraci nepřipadá v úvahu. + 3 další jídla – denní speciality jsou překvapení -:) . Každý den něco jiného.

Pavel

Dobry den, mam 2 dotazy.. zazil jsem „degustacni menu“ ze kterych clovek odchazle hladovy – chody servirovane formou jednohubek, polivka o rozmeru 5 polevkovych lzic (mluvim o Dejvickem Perpetuum – mj. s takovou brutalitou jako 0,7l lahev vody Aquila za 80Kc).. Je toto menu v rozmeru, ze se ho bezny jedlik skutecne naji ?
Druhy dulezitejsi dotaz – nejsou jidla prilis pikantni/paliva ? Nejak si vybavuju, neni indicke jidlo synonymem pro extra palive jidlo ??
 dekuji

Slevomat

Pavle, věřte, že zde se najíte, viz. i jiné příspěvky. Děkujeme za dotaz. Koukněte na koko blog :-)

Restaurace Masala

Pavle, výši pálivosti jídla si můžete zvolit sám a hladový od nás určitě neodejdete -:)

Král_bramborových_lidí

Byli jsme nedávno na podobné akci útrata 700Kč za 350Kč. Bohužel jsme si asi vybrali termín, kdy končila platnost předchozího voucheru na deg. menu. Bylo plno a obsluha nestíhala. Zkrátka jich bylo málo. Ani to však neomlouvá čekání 40 minut na jídelní lístek, pití objednané k jídlu dorazilo po mém upozornění téměř až po jídle… Každopádně objednané jídlo bylo vynikající, jako omluvu za čekání jsme dostali nápoj zdarma.
Takže celkově doporučuji a určitě půjdeme znovu.

Restaurace MASALA

Omlouváme se a příště to bude určitě lepší a rychleší, slibujeme.

Gal Friedman

Nemám nic, ale chvála za jídlo, služby a personál. Nezkoušel jsem degustační menu, ale já tam byl několikrát s mojí rodinou. Můj osobní názor je, že většina mezinárodních restaurací, že jsem byl v Praze, budou muset hodně snažit, aby ani přiblížit celkový kulinářský zážitek v Masala.

Restaurace MASALA

Určitě Vás znovu rádi přivítáme. Děkujeme za pochvalu.

Petra

Tak jako ostatní, vřele doporučuji! Byli jsme tam v létě a jídlo bylo vynikající! Měli jsme vegetariánské menu a němělo chybu. Ve 2 jsme to ani nesnědli, tak nám to zabalili ještě domů:)

Restaurace MASALA

Budete znovu vítáni, i bez voucheru -:)

Michal Juda

velmi přátelské servírky, jídlo je výborné, porce byly bohaté a my jsme nemohli ani dokončit celé jídlo. Jeden z mých oblíbených restaurací, doporučuji

Restaurace MASALA

Teší nás Vaše spokojenost a věříme, že nás opět brzy navštívíte.

Vicky Patel

Já jsem z Indie, a mohu říci, že jídlo v této restaurace je autentická indická. Najdu služby a prostředí restaurace se mezi nejlepších indických restaurací v Anglii. Indické gurmány, nebo někoho, kdo by se chtěli pokusit indická jídla, by měl jít a pokusit v této restauraci, protože oni dělají dobrou prezentaci a servírky tu vysvětlí všechny jídla.

Restaurace MASALA

Moc rádi čteme Vaše hodnocení neb se nám často stává, že nám host tvrdí, že nevaříme indickou kuchyni. Bohužel i tací se najdou, kteří nevěří, že vaří pravý indický kuchař a z pravých indických surovin.

Katka

Také jsem využila minulé akce, bylo nás šest a byli jsme všichni nadšeni. Fantastické je tamarind chutney, to mě opravdu nadchlo. Rozhodně doporučuji spíš vegetariánské menu, které je pestřejší. Obsluha sice nebyla zrovna expres, ale šli jsme si posedět a popovídat, takže nám naopak pomalejší tempo servírování vyhovovalo víc.

Restaurace MASALA

Jsme moc rádi, že jste byli spokojeni a pochutnali jste si. Rychlost servisu napravíme.

Daniel Kloud

Doporucuju!

Restaurace MASALA

Děkujeme.

Michal Kadlec

Musím se přidat ke chvále této restaurace včera jsem tam byl na večeři. Servírky byly strašně milé a jídlo nemělo chybu. Pokud máte rádi indické jídla neváhejte a kupujte.

Restaurace MASALA

Těší nás Vaše spokojenost a rádi Vás zase brzy uvidíme.

Jana

Restauraci Masala jsme navštívili začátkem září,taktéž na slevový voucher a musim poděkovat za pěkný večer. Jídlo vynikající,měli jsme vegetarianské menu (na doporučení personálu) a mohu jen doporučit. Ceny za nápoje jsou přiměřené jakékoli běžné restauraci. Ještě jednou,děkujeme :)

Restaurace MASALA

Děkujeme za pochvalu a těšíme se na Vaši další návštěvu.

Helena

Restauraci Masala Pod Karlovem mohu jen doporučit – výborné jídlo, skvělá obsluha – naprostá spokojenost

Restaurace MASALA

Děkujieme za pochvalu.

Mirka Opekarova

Mam stejny dotaz. Diky za odpoved.

Restaurace MASALA

Mirko, pivo stoji 35–45Kč dle typu, nealko cca 50Kč. Víno dle druhu – rozlévané 79Kč 2dcl.

Honza

Dobry den, na www podniku nevidim napojovy listek. Rad bych vedel, kolik priblizne drinky stoji (pivo, vino, nealko). Diky.

Restaurace MASALA

Dobrý den,

pivo stoji 35–45Kč dle typu, nealko cca 50Kč. Víno dle druhu – rozlévané 79Kč 2dcl.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru