Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kadeřnické balíčky péče střižené přímo na míru

3,8 / 5 SALÓN ADANA Brno  (mapa) 38 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Adriena

Dobrý den, je možné aby mě kadeřnice obarvila dle fotografie? Mám vybranou barvu ale nejspíš bude třeba namíchat více barev, aby se dosáhlo správného odstínu.

Kadeřnice Diana

Dobrý den, pokud to bude v mých silách, určitě se budu snažit:) Každopádně záleží na tom jakou barvu vlasů máte teď a jakou budete chtít. Zavolejte mi na mobil a domluvíme se. Děkuji

Jitka

Dobrý den,

lze uplatnit balíček za 599Kč na střih a barvu ve stylu ombre?

Děkuji.

Kadeřnice Diana

Dobrý den, bohužel. Ombré je složitéjší barvení, tudíž byste si musela doplatit. Zavolejte mi na mobil a domluvíme se. Děkuji Diana

Tomáš

Opravuji svůj dotaz, aby to každý už teď pochopil, jak zobrazím veškerá hodnocení u nabídky a ne jen ta nejlepší ale také např. negativní či méně spokojené, které tam určitě také budou. Všiml jsem si toho na Slevomatu opakovaně, že někde bylo negativní či slabší hodnocení ale po času např. u nové nabídky se k němu již nedá dostat.
Případná negativní či slabší hodnocení totiž řeknou daleko více než 10 jásajících.

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši. Vždy necháme prostor i pro obchodního partnera, aby se ke komentáři vyjádřil a poté ho zobrazíme. Pokud se týká tématu, nevidíme důvod, proč komentář někam schovávat. Jak sám vidíte, ono by to stejně nemělo dlouhé trvání, třeba proto, že byste se začali pídit, kde komenáře jsou. Toto ale již opravdu není k nabídce a zbytečně to diskusi znepřehledňuje. Přejeme fajn den.

Karel

Služby musí být jistě kvalitní protože vlastně zákazníky přes slevové portály nepotřebují. Nejbližší volný termín k dispozici až za 14 dní. Tak že ženy a slečny které na svůj účes spěcháte si toto raději nekupujte!! Tedy pokud nechcete tento dárek použít spíše jako dárek vánoční :-)

Tomáš

Jak zobrazím ostatní komentáře? Vidět jsou jen ty nejlepší, ty méně spokojené ne…

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši. Váš komentář před 19-ti hodinami byl první a je viditelný.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru