Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

195 Kč za luxusní péči o psa. Koupání, fénování, masáž, střih nebo trimování, stříhání drápků, čištění uší a mnoho dalších služeb pro vašeho mazlíčka se slevou až 51 %

4,1 / 5 Psí salon Monty (2 pobočky) Plzeň  (mapa) 37 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Helen

Dobrý den,
chodím k Vám již několik let vždy s pořádně zacuchanou maltézačkou a odcházíme pokaždé spokojené a rozčesané :-) Všem vřele Váš salon doporučuji a vouchery hned kupuji :-)

Salon MONTY

Dobrý den, děkuji Vám, že se do mého salonu ráda s fenkou vracíte a těším se na další Vaše návštěvy. Maltézáček má značně citlivou a jemnou srst a udržet ji v kondici není pro žádného majitele vůbec jednoduché. Kosmetika, se kterou již několik let pracuji, je opravdu vynikající a srst dokáže špičkově ošetřit.

Míša

Můžeme Váš salon po domluvě navštívit i o víkendu?
Na maltézáka (4 měsíce) na krátký střih stačí jeden voucher? Jak dlouho proces trvá?Děkuji.

Salon MONTY

Dobrý den, o víkendu máme zavřeno, nebydlím v Plzni a sama mám doma velkou psí rodinu, o kterou musím pečovat. Takže Vás ráda uvítám kterýkoli všední den, otevřeno mám podle požadavků zákazníků, někdy už od 8,00hod. a končím často po 19,00 hod. Pro 4měsíčního maltézáčka je příliš krátký střih nevhodný, štěněcí srst psa chrání a pro její zdárný vývoj je potřeba ji sice upravit, ale správně. Na takovéto miminko Vám satčí určitě jeden voucher. Proces trvá přibližně 1,5 hodiny.

Lenka Valenzová

Dobrý den, byla jsem s vaší službou velmi spokojena a voucher ihned kupuji a těším se pak k vám na návštěvu :)

Salon MONTY

Dobrý den, moc Vám děkuji a těším se na další návštěvu :-).

Petra

Dobrý den, máme jorkšírského teriéra. Chtěla bych se zeptat zda stačí zakoupit 1 kupon. Nemáme váhu, kterou by bylo možné ho přesně zvážit. A dále je mu teprve 8 měsíců, je vhodný balíček i ke štěněti?

Salon MONTY

Dobrý den, ano, stačí Vám 1 kupon, samozřejmě je balíček vhodný i ke štěňátku, vzhledem k jeho věku ho vážit opravdu nemusíte :-).

Andrea

Dobrý den, kolik voucherů mám koupit, pokud mám boloňského psa (podle tabulek 2 vouchery), ale váží do 4 kg (1 voucher)?

Salon MONTY

Dobrý den, těžko se rozlišuje do tabulky úprava konkrétního psa, použila jsem tedy váhu, ale na boloňáčka zakupte dva poukazy. Případně dostanete s sebou domů do celé výše ceny kosmetiku Iv San Bernard, se kterou se Vám bude pejsek rozčesávat jedna radost :-).

Petra Bednářová

Dobrý den, uděláte i výstavní baby střih na 5m trp.pudla? Děkuji P.B.

Salon MONTY

Dobrý den, ano, udělám, pokud trochu postojí a nebude dělat příliš velké „psí kusy“ :-).

Michaela Trojanová

Dobrý den,
mám fenku nad 20 Kg, ale celé léto jsem ji nečesala, a tak je hodně zacuckaná. Je cena i v případě horší úpravy srsti stejná?
 Děkuji

Salon MONTY

Dobrý den, těžko říci, neuvedla jste plemeno a ani typ srsti a zda chcete fenku rozčesat, či srst celkově zkrátit (pokud to tedy bude technicky možné). Ideální by bylo zaslat foto na mailovou adresu salonu a během jednoho dne Vám odpovím, abyste mohla ještě případně vouchery včas zakoupit. Pokud srst vytvořila nepropustný celistvý filc, pokrývající tělo, těžko se bude rozčesávat tak, aby to fence nebylo příliš nepříjemné. Pokud voří zacuchané dredy jen místy, dá se říci, že je vždy nějaké řešení, jak je pomocí kosmetiky rozplést.

Jan Říha

Dobrý den
chtěl bych se zeptat zda lze stříhání vyměnit za něco jiného – bohužel krátkosrstá čivava se nestříhá

Salon MONTY

Dobrý den, pro krátkosrstou čivavu mohu nabídnout perličkovou aroma relaxační koupel a trimování (odstranění línající srsti) v ceně jednoho voucheru. :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru