Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Třídenní odpočinek v Luhačovicích pro 4 osoby

4,1 / 5 Penzion Hubert (2 pobočky) Luhačovice 13 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Zuzka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik voucherů je třeba zakoupit pro 5 dospělých a dvě děti 8roků. popřípadě jaká by byla cena.Děkuji Smolíková

Petra Malíková

Dobrý den! Pokud Vám stačí jeden apartmán (nebo pokoj) pro 7 osob, stačí Vám jeden voucher s doplatkem za 1 osobu a 2 děti na místě. Pokud 2 pokoje, doporučujeme 2 vouchery. Dopúoručujeme nejdříve dohodnout termín.

Petra Malíková

Prosíme o tel. číslo nebo volejte 604411988. Děkujeme za pochopení. Je možné přikoupit relaxační masáž za 380,– Kč (60 minut).

petra

dobrý den,
chtěla bych jako dárek přikoupit nějaké procedury můžete mi poradit jak na to? dík

Petra Malíková

Dobrý den, termín 2–4.5. je již obsazený. Máme i pokoj pro 7 osob (nebo apartmán o dvou ložnicích), bylo by jen zapotřebí zvolit vhodný termín. Pro 2 samostatné poukazy (pokoje) doporučuji 2 poukazy. Prosíme o zavolání. Cena závisí na věku, u dospělého počítáte správně.

Martina

Dobrý den,je to 4 osoby za 2000 kč,je to 4 lůžkový pokoj,my máme 7 osoby,počítá se na osobu na 2 noci 500 kč?A máte volný termín 2.-4.5.?Děkuji za odpověd.

Kateřina

Dobrý den, dá se koupit 1 voucher pro 4 dospělé osoby a doplatit za děti třeba na místě? Děti 1 a 2 roky, ti by nepotřebovali postel a pak 3 děti ve věku 4, 6 a 12 let. V případě, že by to šlo, jaká by byla prosím cena? Děkuji za odpověď.

Eva S.

Dobrý den, je možno zakoupit tento voucher a využít ho pro 4 dospělé osoby+2 děti ve věku 1 a 4 roky(bez nároku na lůžko a ubytování)?
Děkuji za odpověď.

Petra Malíková

Ano, je to možné.

Petra Kovalová

Dobrý den,
je volný velikonoční termín, tj. od 18.4. do 20.4.? Bylo by příp. možné dokoupit ještě jednu noc? A kolik by to celkem stálo – 2 dospělí a 2 děti (9 a 11 let).
Moc děkuji za upřesnění

Petra Malíková

Volný pokoj pro 4 osoby máme ještě od 19 do 21.4. Děkujeme za zvážení.

Dagmar Januchová

Dobrý den!
Je možnost ubytování 5 dospělých osob v pokoji
s kuchyňkou a kolik je doplatek na místě?
Děkuji!

Petra Malíková

500,– Kč

Andrea

Dobrý den, lze místo 4 osob na 2 noci využít pobyt pro 2 osoby na dvě noci?

Petra Malíková

Dobrý den! Ano je to možné, určitě jsou větší možnosti volných termínů.

Roman

Dobrý den, lze místo 4 osob na 2 noci využít pobyt jako 2 osoby na 4 noci? Večeře by byly dobré. Stojí 90Kč/os.?

Petra Malíková

Ne, tato varianta není možná. Další pro Vás výhodné možnosti Vám rádi nabídneme na uvedeném tel. čísle. Večeře připravujeme podle počtu požadovaných porcí. Děkujeme za Váš dotaz.

Vlaďka

Dobrý večer,
je prosím možnost přikoupit jednu noc? A zda je volný termín od 8.5.-11.5.2014. Prosím o kalkulaci s polopenzi pro dvě dospělé osoby a děti ve věku 6 a 13 let. Děkuji Pietraszová

Petra Malíková

Dobrý den! Jednu noc je možné doplatit na místě (50%), cena je včetně snídaně. Večeře budeme připravovat jen v případě většího zájmu. Doplatek za večeře by byl 360,– Kč/den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru