Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Časopis DIAstyl na rok + měřič cukru a cholesterolu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jak funguje paměť přístroje.
Má paměť pro více osob nebo jen pro jednu? Děkuji

DIAstyl

Dobrý den, do paměti přístroje lze uložit 360 výsledků měření obsahu cukru v krvi a 50 výsledků měření hladiny cholesterolu. Navíc je možné zobrazit denní průměry měření za 7, 14, 21 a 28 dní.

DIAstyl

Dobrý den, glukometr změří hladinu krevního cukru z kapky krve, kterou nasaje testovací proužek, vložený do glukometru. Za 5 vteřin se zobrazí na displeji přístroje aktuální hodnota, která se zejména u osob s diabetem může během dne velmi často a výrazně měnit. Pro správné fungování organismu je nezbytné udržovat hladinu krevního cukru v lékařem doporučených hodnotách. (Zpravidla by se hodnota nalačno měla pohybovat v rozmezí 4–6 mmol/l).

Ludmila

Dobrý den,
prosím o informaci, jak funguje glukometr? Nemám diabetes, jen bych si chtěla občas změřit cukr.
Děkuji.
Lidmila

Kateřina Vanišová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je součástí této nabídky pouze přístroj glukometr Wellion nebo celý set Wellion včetně odběrového pera a testovacích proužků pro měření glukózy. Pokud pouze samotný přístroj, jak to chápu z nabídky, kolik by stálo dokoupení těchto dalších částí. Děkuji

DIAstyl

Dobrý den, součástí nabídky je celý set Wellion glukometru LUNA Duo, obsahuje tedy i odběrové pero, 10ks testovacích proužků na měření glukózy, návod k použitía a pouzdro.

Ivanka

Dobrý den, nabídka mě zaujala, chci se ale zeptat, jelikož neznám v jakém rozmezí hodnot se má či nemá pohybovat zjištěný cukr nebo cholesterol, tak zda jsou na krabičkách nebo na v případném letáku uvedeny tyto hodnoty? děkuji za odpověď.

DIAstyl

Dobrý den, velice nás těší Váš zájem o naší nabídku. Referenční rozmezí hodnot je uvedeno v návodu na testovací proužky pod bodem „očekávané hodnoty“. Glukometr Luna Duo (glykémie i cholesterol) obsahuje oba dva návody. Zmíněné návody obsahuje každé jednotlivé balení testačních proužků.

Jarmila Doležalová

Na měření cukru musí být taky TP (kapka krve na proužek)? Na co pak přístroj potřebuji, funguje pouze jako jehla? Diabetici mají testovací pera, která měří přímo.

DIAstyl

Dobrý den, na měření cukru je potřeba vždy přístroj – glukometr, do kterého je nutné používat testovací proužky. Každý testovací proužek je možné použít jen jednou. V této nabídce máte roční předplatné časopisu DIAstyl, glukometr, který měří jak hladinu glukózy v krvi, tak jako jeden z mála na trhu umí měřit i cholesterol, dále je součástí balíčku 10ks testovacích proužků na měření hladiny cukru v krvi a 5ks testovacích proužků na měření cholesterolu. Ceny těchto testovacích proužků jsou zpravidla u všech výrobců podobné – 400Kč/50ks. Při objednávce na naší infolince 607 045 350 Vám navíc garantujeme jejich zvýhodněný nákup včetně poštovného zdarma. (Aktuálně jsou nabízeny za cenu 350Kč/50ks).

Marek

Dobrý den, rozumím správně, že 5ks proužků znamená 5 testů a pak je nutné proužky dokoupit? Jaká je asi cena dalších proužků? Děkuji.

DIAstyl

Dobrý den, TP na cholesterol – balení 5 ks stojí 487,–Kč. V nabídce časopisu DIAstyl rubrika Diaslevy nabízíme toto balení za 243,–Kč. Objednat můžete na telefon. čísle 607045350. Hez­ký den

Petra

Dobrý den, zajímalo by mě kolik stojí další proužky a kde se prodávají… ten kdo má diabetes, si měří glykemii i 6–8× za den a proto to je pro mě důležité.díky

DIAstyl

Dobrý den,
TP na cukr pro glukometr Wellion LUNA Duo seženete v prodejnách zdrav.potřeb nebo v lékárnách. Cena za balení 50 ks TP na cukr je 400,–Kč.
Děkujeme za Váš zájem.

DIAstyl

TP na cukr pro glukometr Wellion LUNA můžete objednat za zvýhodněnou cenu 350,–Kč na telefon.čísle 607045350

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru