Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 dny plné božské relaxace v resortu Bratrouchov****

4,1 / 5 Lázeňský resort Údolí Bratrouchov**** Krkonoše (mapa) 130 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Pavel

Pro ktery hotel plati tento voucher? Na strankach vidim hned 4 ruzne ubytovaci kapacity…
 Dekuji

Monika

Dobrý den Pavle, ubytování je v hotelových apartmánech 1+kk, 2+kk v Resortu Údolí Bratrouchov.

Renata

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda máte volný nějaký termín začátkem června a jestli je možné ubytovat 3 osoby v jednom pokoji a jaká bude cena?
Děkuji Renata

Monika

Dobrý den Renato, volné termíny v červnu máme. Doplatek za třetí osobu na pokoji je 350Kč/noc včetně snídaně.

Lenka Šilerová

Dobrý den, máte stále volný velikonoční víkend? A je možné mít případně pokoj s přistýlkou? nevíme, jestli budeme dva (dospělý a dítě) nebo tři (dva dospělí a dítě).Děkuji, LS

Monika

Dobrý den Lenko, velikonoční víkend máme ještě stále volný. Doplatek za další osobu na pokoji je 350Kč/noc včetně snídaně.

Pavlina Frankova

Dobry den, je mozne pouzit voucher o velikonocnim vikendu od soboty do pondeli?

Dekuji moc za odpoved.

Monika

Dobrý den Pavlíno,
voucher se dá využít kdykoli v termínu platnosti do vyčerpání kapacity. Velikonoce jsou ještě volné.

Julie Jatsen

Dobry den chci se zeptat zda je mozne koupit vaucer pro 4 osoby ale prijet ve dvou a zustata 4 dny nebo kolik by stali 3 noci pro 3 osoby vcetne wellness, dekuji

Monika

Dobrý den Julie,
v nabídce máme vouchery pro 2 osoby na 2 noci, takže si můžete zakoupit tyto poukazy 2 a čerpat je za sebou. Nebo zakoupit jenom jeden a doplatit si 1 nebo více nocí z pultového ceníku viz : www.udoli-bratrouchov.cz

Helena

přeji hezký večer,chtěla jsem zeptat kde si mame přiobědnat pivní koupel pro dva děkuji Huptychová

Monika

Dobrý den Heleno,
nejprve si s číslem zakoupeného poukazu uděláte rezervaci u nás v hotelu a po té si můžete u nás přiobjednat jakékoli další wellness služby. Stačí do mailu napsat den a čas. Toto Vám potvrdíme zpět na Váš e-mail.

Helena

Dobry den,
hotel jsme jiz dvakrat navstivili a mohu take pouze chvalit. Chtela bych se jen zeptat, pokud si objedname pobyt pro 4 os. a budeme chtit dokoupit patou, zda ma take narok na pobyt v Relax centru. A dale, zda je volny vstup do bazenu s vyrivkou. Dekuji

Monika

Dobrý den Heleno,
doplatek za osobu navíc do relax centra se slevou 30% je 350,–Kč / os/ 2 hod. Sauna s vířivkou je po objednání vždy na privátní vstup a cena je podle počtu osob: 2–3 osoby 1 hod 15 min 280,– Kč a 4–6 osob 1 hod 15 min 420,–Kč. Bazén na celou dobu 3-denního pobytu je za 210,–Kč pro všechny osoby z 1 pokoje. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tina Linki

Dobrý den.
chci se zeptat, zda bazén lze využít s dítětem celodenně nebo jen v určitý čas a na omezenou dobu. děkuji.

Monika

Dobrý den Tino,
bazén lze využít celodenně a to od 9–21 hodin.

Pavel

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat v kterém hotelu je ubytování. Jak je to s placením bazénu, když bychom jeli 4 dospělí( rozumí se ubytování 2+kk, že to jsou 2 pokoje a u jednoho je kuchyňský kout?) a chtěli bychom 2 vouchery, tedy 4 noci.
Děkuji.

Monika

Dobrý den Pavle,
apartmán 2+kk je dvoupokojový s jedním kuchyňským koutem. Bazén je otevřen od 9–21 hodin a za jednorázovou cenu 500,– Kč dostanete klíče od bazénu a můžete jej navštěvovat kdykoli po celou dobu pobytu 5-ti dní bez objednání. (V případě voucheru se slevou 30% je bazén za cenu 350,–Kč/ pobyt.)

Katka

Senzace, vřele doporučuji (resort i podobnou nabídku). Již první dojem při příjezdu na recepci byl naprosto perfektní. Takové krásné přijetí bych přála všem návštěvníkům. Pokoje jsou prostorné a moderně vybavené. Restaurace vynikající!! Opravdu, kuchaři zaslouží velkou pochvalu, navíc vyjdou vstříc s jakýmikoliv požadavky. Určitě doporučuji návštěvu wellness centra – připadáte si jako v ráji, vše je vybudované pro maximální relaxaci hosta. Bazén se slanou vodou mi připomínal návštěvu u moře a při masážích jsem si dokonale odpočinula. Resort je zasazen do krásné přírody, stvořené pro výlety všeho druhu a kdo má kola vemte je s sebou :). Moc děkujeme za krásný pobyt!

Monika

Dobrý den Katko,
velmi nás těší, že se Vám u nás tak líbilo.
Budeme se těšit na Vaši návštěvu někdy v budoucnu.

Pavla

Dobrý den,
je možné ubytovat dítě do 6 let na vlastní lůžko/přistýlku a za jaký doplatek?
Děkuji za odpověď.

Monika

Dobrý den Pavlo,
doplatek za další osobu na pokoji je 350,– Kč/noc/osoba včetně snídaně.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru