Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za cokoli z nabídky caffé restaurantu Adria v hodnotě 300 Kč. Výtečné předkrmy, speciality z grilu, domácí dorty i káva v samém centru Prahy.

4,0 / 5 Kavárna Adria Praha - Nové Město  (mapa) 736 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Iva

Dobrý den, souhlasím s Alešem, taky jsem byla vždy v kavárně Adria spokojená! A přiznám se, že když se mi někde nelíbilo, tak se tam už nevracím… Ráda tuto nabídku využiju, kolegyním, které jsem tam vzala se v Adrii líbilo a těší se na výborný jablečný závin :o)

Aleš Kratochvíl

Dobrý den,
jsem pravidelným návštevníkem této restaurace a do dnešního dne jsem si nikdy nemohl stěžovat na kvalitu jídla, nápojů nebo personálu. Vřele doporučuji a hned si několi voucherů zakupuji. Všechny zdravím a děkuji za tuto akci.

zuzana poradkova

tak jsem si to tu pročetla, ono to k něčemu bude, chtěla jsem zakoupit 2 vouchery, ale když vidím to množství lidí, představa maminek s dětma a špatného jídla mě odradila, takže díky za ušetřený peníze :)

Adria

Záleží jen na Vás, přijďte se podívat, vypít si kávu nebo ochutnat něco k jídlu a udělejte si vlastní obrázek a třeba si voucher zakoupíte v příští akci.

Ivča

Dobrý den,
vzhledem ke zmiňovaným cigaretám se zeptám, zda je v kavárně oddělen prostor i pro nekuřáky a jak?
Díky

Adria

Ano je tam kuřácká a nekuřácká část, dětský koutek je samozřejmě v nekuřácké části. Máme i celkem výkonný odtah, takže ani v kuřácké části není nijak zakouřeno.

JANA

Kikina: Pracuji v kanceláři a mám otevřené okna. Venku na zahrádce před kavárnou řve malý kluk – evidentně si hraje na Tyranosaura už asi 2 hodiny … rodiče jsou na obědě, možná cizinci z nedalekého hotelu, co čekají na odvoz. To jim mám také říct, ať jdou někam jinam, že se nemůžu soutředit a okno potřebuji mít otevřené, aby se vyvětral vzduch? Sama mám dítě, vím, jak jaké to je. Někdy jdu s dcerou přes polední pauzu třeba na dort, zmrzlinu a jsem ráda, že dětský koutek není jen o pastelkách a malém kousku papíru. Raději se na toto přeptám než řešit, co s nudícím se a všelijakou neplechu vymýšlejícím se dítětem. Vše je o toleranci a o nastavených hodnotách.

Lucie K

Kikina: Přesně jak napsala Nela, někdy je venku dost hnusně na sezení. A i maminky s dětmy jsou lidé a mají snad právo se setkávat i mimo svůj domov. A protože paní Petra nebude nezodpovědná, cigárko kouřící kávu pijící a o děti v kavárně se nestarající matka, ptá se na velikost a vybavení inzerovaného dětského koutku. Moc byste se divila, co se vše dá pod tento pojem schovat. A Vy byste měla být za takové matky ráda, protože jsou zodpovědné a zodpovědně vychovávají další generaci, která bude jednoho dne živit i Vás. Tak příště, až vás bude v restauraci nebo kavárně obtěžovat dětské osazenstvo, vyřiďte si to prosím na místě, a nepřenášejté své deprivace na jiné, co s tím nemají co dočinění.

Nela

pro Kikinu : ono taky někdy prší a nebo je zima…jinak právě pokud tam budou jen ty pastelky, tak to ne všechny děti zabaví tak, aby nebyl kravál…

Marek

Jste nějak zapomněli na jednu velmi důležitou informaci, alespoň jsem se ji dozvěděl až z kuponu po koupi. Že je nutná rezervace 7 dní dopředu, to myslíte vážně?

Adria

Rezervace je nutná, ale určitě ne 7 dní dopředu. Stačí když zavoláte nebo napíšete mail a můžete přijít hned ten samý den. Samozřejmě pokud bude volno. Kavárna je celekem prostorná, takže obvyklá společnost od dvou do šesti osob místo najde skoro vždy.

Herodes

Chtěl bych se zeptat, co si mám představit pod pojmem dort dle denní nabídky. Využil bych Vaši nabídku s manželkou jako kavárnu, ale moc dortů ke kávičce jsem nenašel… viz Váš jídelní lístek.

Adria

Denně je v nabídce italské tiramisu, cheesecake, čokoládový dort, ovocný páj, jablečný závin a pak vždy nějaký jiný dort. Máme vlastní cukrářku, takže kromě medovníku je vše vlastní výroby.

David

mily rené, souhlasím s kikinou, pokud jsou děti klidné, hrají si a neřvou tak mi nevadí, ale vřískající „dětičky“, které maminky neokřiknou a sami se vykecívají s cigárkem :( doufák, že jsou to jen ojedinělé případy, kdy jedno dítě dokáže skazit odpoledne celé kavárně, ono milý rené svoboda jednotlivce začíná tam, kde končí svoboda toho druhého… a teď si přepněte na fb vy… vase nazory také nejsou jedinečné, což? mějte se.

rené

mila kikino, co kdybyste si prepla stranku na facebook nebo na neco podobneho a psala tam sve nesmysly? Musi to cist i ostatni navstevnici teto diskuse? Ja to treba cist nechci....... Dvousecne, coz? Holt nezijeme na tom svete sami a nase nazory nejsou jedinecne… mejte se

Andrea Gabonay

V Caffe Adria jsem byla dvakrát, opravdu krásná prvorepubliková atmosféra. Ale to je tak vše. Káva Meinl se možná hodí v souvislosti s historií, ale zrovna chutná není. Jídlo by mohlo být mnohem lepší, rozhodně nedosahuje ani poloviny pěkné atmosféry. A co se týká obsluhy? Prostě normálka, česká, trošku otrávená, a jakýkoliv náznak, že by host měl přání, které se trochu vymyká nabízeným variacím, tak je obsluha až neochotná. Vůbec by nebylo na škodu, kdyby obsluha občas vyrazila do světa poučit se, jak to má vypadat. I obyčejné bistro u Bodensee je, co se týká obsluhy a nakonec i jídla, na lepší úrovni než takovéto exponované místo s historií v centru velkoměsto… je to smutné, ale opravdu, změn bych mohla navrhnout hned několik, je to jen otázka dobrého managementu, nevím, proč se Vám to nedaří tak úplně na jedničku.

Jan Hendrych

Asi si Adrii pletete s Louverem, který sídlí opodál.
My podáváme již několik let Café del Sole, ale máte pravdu v tom, že Meinel opravdu není zrovna nejlepší káva. A porovnávat bistro s restaurací? To ponechám bez komentáře stejně tak jako „se trochu vymyká nabízeným variacím“.
Hezký den.

Jakub Masserati Horak

to, že používají čerstvé suroviny tvrdí všichni, škoda, že nelze nahlédnout i do kuchyně, možná bychom se u spousty restaurací, co to tvrdí hodně divili!!!

Adria

Přijďte pane Jakube a já Vám kuchyň ukážu.
Nevím jakou kuchyň jste kdy viděl, ale nesmíte se tolik koukat na televizi, kde ukazují většinou ty extrémy.

Kuba Buřil

Teď jsi jim to pěkně nandala! Ale na druhou stranu já s tím vlastně souhlasím;)

Kikina

Dobrý den,a proč nesedíte s dětma na hřišti?Vemte si termo hrnek a můžete si popvídat až do noci.Jak si mají ostatní zákazníci vypít v klidu kávu,když tam kvílí banda nevychovaných dětiček?A pastelky s bločkem zadarmo jsou Vám málo?

Petra Hloušková

Dobrý den, jak velký je tam dětský koutek, zabaví opravdu děti než si maminky popovídají u kávy nebo je to jeden stolek a pastelky s bločkem?

Adria

Asi 2×3 m. Jsou tam nějaké hračky a samozřejmě i pastelky.

Lukas Pokorny

souhlas s Annie – kafe a možná dortík OK, ale jídlo bych nedoporučil…

vera

Dobrý den,
platí i na polední nabídku?

Adria

Na nápoje a pokrmy ze stálého jídleního lístku.

Annie

caffe Adria je sice velice hezka a zejmena prijemna je venkovni terasa ale voucher bych doporucila vyuzit spise na napoje, nekolik krat jsem se tam byla i najist ale dle meho nazoru dobre nevari a navyse citit ze suroviny nejsou zrovna cerstve…

Adria

Suroviny jsou určitě čerstvé a pokud jste u nás na jídle byla opakovaně, tak si myslím, že zas tak nespokojená jste nebyla. Samozřejmě chutnat Vám nemuselo, každému se nedá trefit do chuti, ale většinu ohlasů na jídlo je kladná. Pokud se rohodnete využít voucher na nápoje, tak samozřejmě můžete.

Láďa

Tak beru svůj dotaz zpět, už jsem našel, že se vztahuje na celý sortiment mimo cigaret :-)

Adria

Skutečně na vše, kromě cigaret.

Láďa

Dobrý den, vztahuje se sleva opravdu na vše, tzn. i na cokoliv z nápojového lístku? Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru