Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

125 Kč za externí očistu vašeho auta nebo motorky včetně navoskování a ošetření pneumatik. Dokonalá ruční „masáž“ se slevou 50 %.

4,7 / 5 KamilCar Ostrava  (mapa) 290 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Petr Hanák

Dobrý den,
objednal sem si voucher, budu chtít umýt i interiér a motor na Ford transitu 9 míst, bude to tedy celkem: voucher + 300 (int.) + 200 (motor) ? 


Děkuji


Petr Hanák
Kamil Car

Ano, počítáte správně :)

Roman Vyhlídal

Zdravím vás,pánové.Jelikož k vám jezdím již roky a vždy jsem spokojen,asi bych si měl jeden voucher opět koupit.Jen abych vás neurazil,protože vaše práce je skvělá a nezaslouží si slevy.Ale jděme s dobou.Přeji krásný den a mnoho dalších velmi spokojených zákazníků.

Kamil Car

Zdravím Romane. Díky za uznání :) Když myslíš, u Vás to klidně bude i zadarmo. pokuď vím, ani jeden voucher jste ještě nevyužil, tak to musíme brzy napravit. Přeji hezký večer.

TONYczek

Já se chci učit anglicky a né umýt auto. Proc se měobjevuje tento odkaz když kliknu na kurzy angličtiny????????

Kamil Car

Tak to opravdu netuším :( Zkuste to ještě jednou a pokud se bude problém opakovat, kontaktujte Slevomat. Havy a nice day and good luck :)

Jiří Vaculík

Dobrý den, jak dlouho dopředu je nutné se u Vás objednat a kolik orientačně je příplatek za vyčištění motorového prostoru? Je možné (a za kolik) rozleštit škrábance na karoserii? Jdu na první STK, tak ať to auto (Ford Fusion) trochu vypadá. Podle ohlasů zde jsem rozhodnutý Vás navštívit. Děkuji předem za odpověď.

Kamil Car

Dobrý den Jiří. Pokud máte na mysli objednání na umytí z této akce, tak stačí dva dny s předstihem. Cena za motorový prostor pro " slevomaťáky " je 200 Kč, jinak 300 Kč. S těmi škrábanci to bude trošku komplikovanější. Musím to auto vidět, abych posoudil, jak dlouho si s tím budeme hrát a od toho se pak bue odvíjet cena. Snad jsem Vám podal dostačující info. Hezkou neděli a budeme se těšit na Vaši návštěvu :)

Kateřina

Mohu jedině doporučit, byla jsem velice spokojena.

Kamil Car

Dobrý den Kateřino. Díky a budeme se opět těšit. Hezkou neděli :)

Jakub Langer

Dobrý den
Jak dlouho má kupón platnost? Dík

Kamil Car

Zdravím Jakube. Je to tam napsané :) do 31.10. 2011

samantha

Dobry vecer. Mam buggy a chci ji u vas umit. Umite to bes naspricani vody do auta. Omluva za moji cestina.

Kamil Car

Zdravím Samantho. Máte asi otevřenou buggynu, jestli jsem to správně pochopil. Určitě i takové auto se dá umýt a dovnitř se nic nedostane. Češtinu máte lepší, než kterýkoliv čech :)

Linda

Zdravím. Musím se přidat ke všem těm pochvalám. Takový fičák, jako máte u vás jsem už dlouho neviděla a přitom jsem si navymýšlela další věci a byla jsem překvapená reakcí pracovníků. S úsměvem a potem ve tvářích jste mi vyšli ve všem vstříc. Moc děkuji za autíčko. Jako bych jej právě koupila v salonu.

Kamil Car

Taky Vás zdravím Lindo. Tak na to se zapomenout nedá :) Venku 36 a jak říkáte fičák. Jsme rádi, že jste byla spokojená a to nám jde především. Přeji hezký večer a díky za uznání.

Denisa

Připojuji se ke chvále, již jsme přes slevomat koupili 2× a naprostá spokojenost jak se službami, tak s přístupem. Kupuji znova, díky a hezký den

Kamil Car

Dobré odpoledne Deniso. Děkujeme za věrnost a slova chvály. Přejeme nádherný víkend :)

Zdenek Bušík

Minule jsem si připlatil i vyčištění interiéru. Byl jsem naprosto spokojen. Kupuji zase a doporučuji všem.
Nejsem placená reklama :-)))

Kamil Car

Dobrý den pane Bušíku. Stejně Vám to věřit nebudou :) Díky.

Kamil

Zdravím jmenovce a moc děkuji za v minulosti poskytnuté služby, se kterými jsem byl nadmíru spokojen. K umytí exteriéru jsem si doobjednal za 300 Kč i očistu interiéru a byl jsem skutečně spokojený jak se službami, tak se vstřícným přístupem majitele :-) Škoda, že neměl na mě telefonní číslo, protože mi pak nabídnul umytí a konzervaci motoru za 200 Kč. Ale jsme domluveni na příště, takže kupuji a doufám, že teď už nezapomeneme a očistu si dopřeje i motor, který už to moc potřebuje. Hezký den všem a díky za kvalitní služby firmě Kamil Car.

Kamil Car

Pánové, asi tady zpychneme :) Díky !!!

Roman Owczarzy Vectom

Zdravím.Taky kupuji už po druhé a velká spokojenost.Dobrá práce a super jednání.

Mirka

dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda by za příplatek šlo vyčistit i čalounění našeho miláčka?

Kamil Car

Omlouvám se Mirko, že reaguji tak pozdě, ale pro samou práci nemůžu pracovat :) Samozřejmě, že je to možné, jen je třeba se domluvit. Budeme se těšit.

Lukáš

Dobrý den, koupil jsem minule, kupuju znovu. Doporucuji vsem, jejich pristup uzasny.
Poskytli mi navic za priplatek cisteni motoroveho prostoru, prikladam obrazek pred a po, posudte sami.

 http://img854.imageshack.us/img854/7047/predpo.jpg

Kamil Car

Oběma pánům děkujeme za skvělou recenzi a přejeme hezký víkend.

Thore

Dobrý den. I když nejsem z Ostravy a z vaší minulé akce jsem voucher obdržel, jako dárek, nevěřil jsem, že se ke mě budete chovat, jako k normálnímu klientovi. K mému velkému překvapení jste fakt dobří a víte co auto potřebuje. Plná spokojenost a budu se rád vracet. Ať se daří :)

Petr Hanák

kolik by byl příplatek i za očištění interiéru ?

Kamil Car

Dobrý den pane Hanáku. Pokud by jste chtěl jen vyluxovat, vyleštit vnitřní strany skel a vyčistit a ošetřit palubovku a plasty, tak by Vás to zatížilo 300 korunami navíc. Doufám,že využijete našich služeb a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Kamil Car

Dobrý den Andreo. Díky za pochvalu a těšíme se na Vás :)

Andrea

Dost dobrá akce holky a kluci. Minule super a hezky to vonělo. Díky a koupím znova.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru