Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenka na premiéru filmu Pompeje!

4,7 / 5 Premiere Cinemas Praha - Hostivař  (mapa) 355 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Slevomat.cz

Dobrý den, nabídka tohoto typu je zde poprvé a děkujeme za zpětnou vazbu. Vychytáme mouchy a věříme, že příště bude nákup opravdu jen radost. Samozřejmě se jedná o výhodu věrnostního programu a čim vyšší program, tím větší šance lístky nakoupit. Děkujeme a těšte se na další :-)

Hana

No – večer vše vyprodáno, což jsem vzala na vědomí a najednou ráno přidáno, ale kdo je stále na internetu a na slevomatu?? Takže zase jen pro někoho… Škoda…
Jinak jsem vaší zákaznicí od roku 2011 , střídavě gold , platinum, ale v poslední době bohužel, z finančních důvodů, pouze silver.

Monika

Děkuji za alibistickou odpověď, ale opravdu si nemyslím, že mi učarujete nějakou VIP nabídkou, kterou stanovíte vy dle svého vkusu…jsem individualita, jako každý člověk a vyhovují mi nejspíše jiné akce, než Vám, proto byl ideální systém přidělování kreditů, jestli tedy dál chcete dělat rádoby „dotované“ nabídky, u kterých, jak jsem psala oslovíte pouze část z milionu zákazníků, pak opravdu přestáváte být zajímaví…

Denisa

Mám program Silver a celou dobu co nabídku sleduju, se mi nezobrazilo, že bych ji mohla koupit. Jen, že je vyprodáno :(

Kateřina Vosecká

Dobrý den,
bohužel ani já jsem se nedostala na lístky, i když má program Silver…:(

Pavel Pavel

Akce určitě dobrá, ve 20,00 již vše vyprodané. Musíme nakupovat více, abychom se dostali do vyšších kategorií VIP

Slevomat.cz

Hezký den,
možnost nákupu je odstupňována právě podle úrovně věrnostního programu. Nyní jsou v nabídce nějaká místa volná i pro program Silver, tak neváhejte :-) Slevomat

DV

At zije marketing. Toto muze vymyslet jen uplny trouba. Jasne, takze na silver nic nezbylo. Hura rychle nakupovat, at nemame priste smulu. To tam s Cuprem hulite lysohlavky nebo pijete alkohol?

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Víte,

určitě budeme časové rozpětí pro příští VIP nabídky vyhodnocovat, děkujeme za zpětnou vazbu.

Slevomat.cz

Hezký den,
možnost nákupu je odstupňována právě podle úrovně věrnostního programu. Nyní jsou v nabídce nějaká místa volná i pro program Silver, tak neváhejte :-) Slevomat

Veronika Heroldova

Dobrý den, ráda bych podotkla, že jsem význam této nabídky pro svou osobu nepochopila. Byla mi poslána jakožto VIP zákazníkovi (jistě i mnohým dalším)a sloužilo mi to jen k tomu, abych postupně sledovala, jak se vyprodává, bez možnosti si ji zakoupit, protože já bych si jí mohla koupit až dnes od 20h a již teď je vyprodaná. Docela bych ocenila nějaké opatření, buď aby množství k zakoupení bylo uvolňované postupně a nebo abych nebyla upozorňovaná na něco dříve, než si to budu moci koupit. Protože zcela upřímně, nabídka co bych si bývala byla mohla koupit, kdyby se to bývalo bylo nevyprodalo, mě opravdu příliš nezajímá, spíše štve :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko,

VIP nabídky jsou nabízeny zákazníkům postupně, dle jejich stupně věrnostního programu. Jako první mohou nabídky zakoupit zákazníci stupně Platinum, dále Gold a Silver. Čím výše jste ve věrnostním programu, tím je pro vás větší šance pro koupi a využití nabídky.

Věříme, že vám uděláme radost našimi dalšími VIP nabídkami :)

Petr Rinth

Proč nikde není vypsáno, kdy si kdo, tedy kdo v jakém levelu věrnostního programu bude moci nakoupit? Beru to jako PODVOD! Udělal jsem nákup, abych se dostal do linie Silver a pak mi teprve napíšete, že to budu, resp. nebudu, moci koupit až v čase, kdy je už nereálné, že lístky budou?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, mrzí nás, pokud to ve vás vyvolalo tento dojem. Dotovanou VIP nabídku máme vlastně poprvé, určitě se poučíme pro příště a děkujeme vám za toto upozornění.

Pokud chcete, samozřejmě můžeme objednávku, kterou jste se dostal do věrnostního programu Silver, vystornovat. Máme tak učinit? Budu rád, pokud mi dáte vědět na adresu petr.boruta@slevomat.cz

Dominik Jelínek

Nechápu, proč si všichni stěžují, že si to nemohou koupit. Proto je to VIP akce ! Pro lidi, kteří jsou častými zákazníky – tudíž je spravedlivé, že je to odstupňováno dle věrnostních programů. Až budete více nakupovat, budete mít na tyto akce větší nárok. Je to logické.
Vouchery máme s kamarádkou již koupené a těšíme se na film :)

Šárka Perlíková

jo omlouvám se, už jsem si všimla, já to hledala v textu, tak ještě přidám otázku, jestli to chápu dobře, že kdo dřív přijde, ten dřív mele s výměnou voucheru za lístek na místo k sezení?

Slevomat.cz

Ano, přesně tak :-)

Šárka Perlíková

Dobrý den, v kolik hodin se bude film promítat? Nikde jsem to nedohledala.. aby to pak nebylo, že pokud člověk nedorazí na otevření kina a nevymění lístek na pozdější hodinu hned, bude moci jít pouze dopoledne. děkuji.

Slevomat.cz

Hezký den, film se promítá 20.3.2014 od 19:30 hodin. Děkujeme a přejeme hezký kulturní zážitek! Slevomat

Marcela

Dobrý den,
ráda bych si též zakoupila vstupenky, ale bohužel mám silver a než si budu moci vstupenku zakoupit, tak už nebudou. Nespatřuji v tom žádné výhody, jen pro ty co mají platinum a gold.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo. To nás mrzí, avšak pokud se dostanete do Goldu, již pro Vás bude opět větší šance.

Zuzana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat proč když mám program Silver, nemohu zakoupit voucher hned, ale až po osmé hodině. Děkuji

Slevomat.cz

Hezký den,
možnost nákupu je odstupňována právě podle úrovně věrnostního programu. Nyní jsou v nabídce nějaká místa volná i pro program Silver, tak neváhejte :-) Slevomat

Claire Hanzlová

Titulky nebo dabing?
Děkuji

Slevomat.cz

Hezký den, české titulky a původní znění. Slevomat

Šárka

Dobry vecer, je hezke ze nabizite VIP nabidky,ale k cemu mi to jako silver je,kdyz se na me ani nedostane rada. Uz ted je prodano 209 listku.. a ja se ke koupi dostanu az ve stredu ve 20:00!

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko,

VIP nabídky jsou nabízeny zákazníkům postupně, dle jejich stupně věrnostního programu. Jako první mohou nabídky zakoupit zákazníci stupně Platinum, dále Gold a Silver. Čím výše jste ve věrnostním programu, tím je pro vás větší šance pro koupi nabídky.

Věříme, že vám uděláme radost našimi dalšími VIP nabídkami :)

Slevomat.cz

Hezký den,
možnost nákupu je odstupňována právě podle úrovně věrnostního programu. Nyní jsou v nabídce nějaká místa volná i pro program Silver, tak neváhejte :-) Slevomat

Míla Hartlová

Dobrý den, měla bych zájem o 4 vstupenky. Nešlo by navýšit max. počet voucherů? 2 vouchery na osobu je velmi málo!:( Jsem vážně vaším hodně věrným zákazníkem a platinum už jsem, co se pamatuji!:) Moc by jste mi tím udělali radost!:)

Slevomat.cz

Dobrý den, Mílo,

u této nabídky je možno opravdu zakoupit max. 2 lístky na osobu. Počet míst je omezený a rádi bychom poskytli možnost využití této nabídky pro co nejvíce zákazníků.

Věříme, že vám i tyto dvě vstupenky udělají radost :)

Lenka

Dobrý den, je možné vouchr uplatnit i v kině v Olomouci 20.3.? www.premierecinemas.cz – jsou 3 kina

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko. Bohužel, uplatnění je možné pouze v Praze.

BA

Dobry den, film bude v anglictine s cesky titulkama nebo dabovana do cestiny?

Slevomat.cz

Hezký den, film bude v původním (anglickém) znění s českými titulky. Děkujeme Slevomat

Lucie H.

Dobrý den, kolik je možno koupit maximálně voucherů v jednom nákupu? Nikde to tam neuvádíte. Děkuji :-)

Slevomat.cz

Hezký den, na jeden nákup je možné koupit 2 vouchery. Děkujeme Slevomat

Robert Urbanowicz

I am sitting on my sofa with beer and chips and watching how many minutes after 20:00 Slevomat servers will go down :P

Lenka

Dobrý den, je možné uplatnit vouchery 20.3. v Olomouci?

Alena Pokorná

Dobrý den, kdyby to bylo v Brně, jedu okamžitě.

Soňa Havlíčková

Dobrý den,opravdu by bylo vhodné tuto nabídku zajistit i v jiných městech.Já nepojedu do Prahy od Slavkova u Brna.Pompeje jsme si užili na dovolené a velmi ráda bych se na tento film i podívala.

Slevomat.cz

Soňo, tak můžete spojit s výletem do hlavního města. Ale rozumíme tomu, pokusíme se udělat do budoucna radost i (a nejen) Vám.

M.Z

Škoda že sleva nejde využít i v jiném městě :-(

Slevomat.cz

Určitě uděláme do budoucna radost i Vám :-)

Elena

Dobry den,staci cislo vauceru pro vymenu na vstupenku nebo musim vaucer vytisknot?Diky

Slevomat.cz

Hezký den, pro výměnu za vstupenku Vám bude stačit nadiktovat číslo voucheru, není třeba jej tisknout. Hezký kulturní VIP zážitek! Slevomat

Zdeněk Šubr

Dobrý den,
je možné zakoupit dvě vstupenky ?
předem díky za odpověď.Zd.Šubr

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňku. Ano tato nabídka je pro naše věrné zákazníky a bude ji možné zakoupit ve večerních hodinách.

Miroslav Szlaur

Děkuji za nabídku. Rád využiju v případě, že bude v Ostravě.
 Miro

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave, určitě se budeme snažit Dotované VIP nabídky přinést i vám do Ostravy, nebo tak, aby byly uplatnitelné bez ohledu na místo bydliště. Už brzy!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru