Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 vstupů na vibrační plošinu Vibro Jett

4,7 / 5 Solná Jeskyně Relax Hradec Králové  (mapa) 41 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Katka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli do konce dubna stačí vyzvednout permanentku a docházet po uplynutí platnosti voucheru. Ještě by mě zajímalo,v jakém intervalu se doporučuje cvičení na přístroji navštěvovat.
 Díky

Solná jeskyně Relax

Dobrý den, píšete to naprosto správně. Doporučujeme cvičit na plošině 2× týdně. Máme zákaznice, které před plesovou sezonou chodí každý den nebo obden a dosáhnou rychle úbytku váhy (i 7 kg). Máme také zákaznice, které chodí na plošinu jednou týdně dlouhodobě (2 roky) s efektem zpevněnění partií a celulitidy a také pro udržení dobré kondice. A některé jen proto, že se cítí po cvičení opravdu dobře a rády nás navštěvují:-)

romule

Dobrý den,mohu přijít s přítelem?A máte kabinky na převlečení nebo se cvičí v civilu?

Solná jeskyně Relax

Dobrý den,
na plošině můžete cvičit v „civilu“ – např. kalhoty a halenka s krátkým rukávem. Pravdou je, že pokud
aktivně využijete nabídku cviků, které aktivují jednotlivé partie těla, je vhodnější se převléknout, protože se i spotíte. Plošiny jsou umístěny v samostatném prostoru, kde se můžete ev. i převléknout. K dispozici jsou i skříňky, kde si můžete odložit a uzamknout osobní věci. A vzít s sebou přítele je ideální, chodí k nám cvičit hodně manželských párů. Jen pro info: Nejstarší naší zákaznici je 83 let!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru