Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

249 Kč za školní potřeby v hodnotě 500 Kč. Vybírejte sešity, pastelky, obaly i ořezávátka s úsměvem a se slevou 50 %.

3,0 / 5 Triband Líbeznice  (mapa) 77 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Vlastimil Machyniak

koukam ze pravitko asi nepatri mezi potrebnou vybavu pro skolaky

karabisa

tak to jsme dva me tez nefunguje

Lucka Kolářová

Internetová stránka nefunguje …

Jan :-) www.skolnipotrebysusmevem.cz

Dobrý den, mrzí nás jestli jste měla problém se dostat na naše stránky … nedokážeme ale takto na dálku problém identifikovat, u nás vše vypadá v pořádku a www stránky by měly být plně funkční … pokud by se problém opakoval, dejte nám prosím vědět. Předem děkujeme … :-)

Veronika

Tak nevím, ale nepřijde mi, že by na tom člověk nějak moc ušetřil.. třeba linkový sešit A4 60 listů za 53 kč? po slevě to je 26,5 a za takovou cenu ho člověk dostane v krámě i normálně. Možná i levněji. Ostatní položky jsem nezkoumala, ale zrovna na sešitech člověk neušetří..

Jan :-) www.skolnipotrebysusmevem.cz

Dobrý den, chtěl bych Vám poděkovat za upozornění, díky Vám jsme odhalili chybu v nas tavení „bodů“ u nelicenčních sešitů a obalů na sešity. Už jsou „body“ opravené, konkrétně u Vámi zmíněného sešitu 460 (A4/60 listů) je cena 42 bodů. Jedná se o kvalitní bezdřevý sešit Herlitz a po slevě vychazí jeho cena 21 Kč s DPH. Ještě jednou děkujeme za upozornění .....

Josef Červenec

Dobrý den,
je možné si koupit 2 kupóny a poté mít kredit 1000 bodů?

Jan :-) www.skolnipotrebysusmevem.cz

Dobrý den, je možné si zakoupit až 10 voucherů na osobu. Ke každému voucheru obdržíte unikátní kod, díky kterému po registraci na našich www stránkách získáte svůj účet, na kterém bude 500 bodů. Pokud budete mít např. 2 vouchery, pak získáte po registracích 2 účty (2×500 bodů). Sčítat body za více voucherů na jednom účtu není technicky možné, ale pokud uplatníte 2 vouchery a dodací adresa bude identická, pak při dodání mimo Prahu Vám bude poštovné a balné účtováno pouze jednou … nikoliv 2×100,00 Kč, ale pouze 100,00 Kč :-) … je ale nutné vouchery uplatnit ve stejný den.

JF

Dobrý deň, je možné zasielať objednávky i na Slovensko?

Jan :-) www.skolnipotrebysusmevem.cz

Dobrý den, můžeme Vám zboží dodat i na Slovensko, nicméně bychom Vám museli naúčtovat cenu za přepravu balíku na Slovensko (cca 350 Kč). Bohužel ceny za přepravu balíků mimo ČR jsou u všech přepravců několikanásobně vyšší než v rámci ČR.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru