Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jízda ve sporťáku po závodním okruhu Nordschleife

Hodnocení podniku www.zivotnaplnyplyn.cz

4,9 14×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz

Filtry
Recenze zákazníků
Milena
listopad 2014
 5,0/5

Bezvadný!

Hodnoceno: 17. listopadu 2014
Hodnocená nabídka: Adrenalinová jízda po okruhu Nordschleife
Šárka
červenec 2014
 5,0/5

Vse se manzelovi libilo, vse připraveno, majitel perfektni a z jizdy byl nadseny . děkujeme

 Vyjádření podniku
Před 10 roky

..děkuji za zprávu a jsme rád, že to mělo smysl... odkazy na videa najdete na stránkách www.zivotnaplnyplyn.cz :) Milan

Hodnoceno: 24. července 2014
Hodnocená nabídka: Adrenalinová jízda po okruhu Nordschleife
Martin
květen 2014
 5,0/5

Podaný výkon na trati a celkový přístup.

Hodnoceno: 10. května 2014
Hodnocená nabídka: Jízda ve sporťáku po závodním okruhu Nordschleife
Jiří
prosinec 2013
 5,0/5

NEJINTENZIVNĚJŠÍ ZÁŽITEK V ŽIVOTĚ!
Pokud se Vám aspoň trochu líbí auta, tohle musíte zažít! Nordschleife je modla všech petrolheads a všichni už z ní viděli spoustu videí, včetně těch onboard. A někteří se i sami svezli. Nicméně si myslím, že opravdu jen málokdo zažil na vlastní kůži to, co my. Milan je super chlap, se kterým se dá dobře pokecat nejen o autech. Ale když – jakoby mimochodem – vezme do rukou volant svého GT3 4.0, teprve se ukáže, kdo je v Zeleném pekle doma. Jako fanda aut jsem se už párkrát svezl v lecčems se spoustou špičkových řidičů. Brno nebo Most celé bokem v Porsche, Sosna v rallye speciálu… Ale pokud jste tohle nezažili nikdy na vlastní kůži, nebudete chápat!
Po letmém kochání se očima je čas nasednout a zapnout si šestibodové pásy. Ale to už Milan míří za závoru pod plným plynem vstříct té bájné nejdelší jednosměrce na světě. Žádná horská dráha se tomu nemůže vyrovnat. Člověk nejprve jen civí před sebe, aby vůbec pobral tolik vjemů, které každou desetinu vteřiny přijímá. Po nějaké té minutě je i čas na to myslet, kde vlastně na Nordschleife jsme, a co to ten Milan s tím autem dělá, že pořád všechny předjíždíme. Po další době, když už tak nějak opadne panický strach o život, si člověk začně jízdu náležitě užívat. A je to rozkoš! Pro člověka, co má rád auta, je tohle něco přes 8 minut (!) kontinuálního orgasmu. Je pravdou, že po několika dalších chvílích začete racionálně uvažovat a prostě přemýšlíte, jak je vůbec možné, že v takových bočních přetíženích a skocích je vůbec možné auto ovládat, natož s ním vyprodukovat v té chvíli nejrychlejší čas na smyčce. Je toho prostě tolik, že napoprvé, ale ani napodruhé, to vaše hlava nepobere. Ale je to úžasná věc, která v mém životě neměla obdoby!
No a když je po všem, můžete celí opocení vystoupit a třesouce se popojít na nejbližší kruháč, vzít foťák a sázet jednu fotku za druhou. Jezdí tady totiž největší koncentrace krásných aut na světě. I místní babka to valí na nákup ve fiatu Cinquecento, ale ve sport packetu a v perfektním stavu. Člověk by tu mohl být nonstop, jako spousta fandů-fotografů.
Ale kdyby jen tohle všechno nestačilo, vezměte si kolo a objeďte na něm Ring, jako my! Perfektní relax v přírodě za řevu motorů :-) Co víc si přát? Možná pár fotek z carouselu nebo dalších částí trati? Výlet na hrad Nürgburg a do malebného okolí? Přidejte závody DTM na novém okruhu. Kreativitě a nejlepšímu víkendu v životě se meze nekladou!
Doufám, že si tuhle příležitost užijete stejně jako my!
Jirka
PS: Na jaře jedeme zas :-)

 Vyjádření podniku
Před 10 roky

...Super... Jirko, jaro sice už bylo, ale v létě to taky stojí za TO :) děkuji za řádky plné pocitů "dobře odvedené práce" ... čte se to skvěle i opakovaně :)

Hodnoceno: 29. prosince 2013
Hodnocená nabídka: Adrenalinová jízda po okruhu Nordschleife
Burdap
srpen 2013
 5,0/5

Vynikající řidič, špičkové sportovní auto a nádherná trať, pro mne dosud největší adrenalinový zážitek /je mi 50 let/ Pavel Burda

Hodnoceno: 8. srpna 2013
Hodnocená nabídka: Adrenalinová jízda po okruhu Nordschleife
Radim
srpen 2013
 5,0/5

Nepopsatelny zazitek. To se musi zazit! Nejprve bych chtel rict, ze pan Milan K. je velky pohodar a hlavne velky znalec Nordschleife. V jeho podani je jizda klidna a presna. Mne to ovsem prislo jako kdybych jel po 22km dlouhe horske draze. Doporucuji vsem, kteri maji radi adrenalinove zazitky. RF

Hodnoceno: 7. srpna 2013
Hodnocená nabídka: Adrenalinová jízda po okruhu Nordschleife
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru