Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

599 Kč za revoluční dětskou helmičku Thudguard®. Tlumí pády a chrání před úrazem hlavy už od 7 měsíců. První krůčky s radostí a se slevou 40 %.

4,7 / 5 Helmička Průhonice  (mapa) 39 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Martina

Taky přidám naši zkušenost. V současné době máme třetí dítě, rovněž by mě nenapadlo, že bychom něco takového mohli potřebovat. Nicméně naše holčička si začala v šesti měsících stoupat, ale neuměla si sednout, takže pokud ji někdo nesundal, hodila rovná záda přímo na hlavu. Prvních pár dní stoupala jen občas, dalo se to uhlídat. Po asi pěti dnech nedělala nic jiného, sotva jsem ji položila, už zase stála a těžko se dalo odhadnout, jak dlouho vydrží stát. A to přestože padala na hlavu a určitě ji to bolelo. Po prvním takovém dni jsme akutně sháněli helmu na hlavu, protože při třech dětech a jednom dospělém není možné u jednoho dítěte celý den stát a chytat ho. (A i v tom případě se mi někdy nepovedlo ji chytit). Po velkém úsilí jsme sehnali helmičku konkurenční značky (o tého jsme nevěděli) a výrazně nám to zjednodušilo život a pravděpodobně ušetřilo několik otřesů mozku nebo rozbitou lebku. Během 14 dní se Anička naučila si ze stoje sednout, nyní, po měsíci a půl už to umí dobře, ale stejně jí to občas ujede a padá, takže helmičku ještě používáme, ale už jen někdy. Je pravda, že ač s otvory, hlava se jí v ní potí, je lepší ji vždy na chvíli sundat. Teď už ji tak nepotřebujeme, ale protože ji máme, ještě ji chvíli využívat budeme. Pro děti, které příliš brzy stojí a jsou velmi nestabilní, je to ideální ochrana, která rodičům ušetří spoustu nervů.

...

A neni lepsi zavrit decko treba do zorbingove koule? Tim je chraneno proti skrabnuti, pichnuti vcelou, odrenym kolenum, rozbiti vsech casti tela a jako bonus nemusi po zahrade behat s helmou a rukavkama proti utopeni v zahradnim bazenu.

Michal

Jsem otec praktik a svojí dceru nade vše miluji a nechci, aby se jí cokoliv zbytečně stalo, ale tohle je opravdu úlet!

Doma nemáme oblepené rohy všeho nábytku, nemáme plůtky před schody a naše dcera nechodí ve skafandru a věřím, že vyroste tak jako jsem vyrostl já to jsem dokonce jezdil na kole bez helmy. Dneska jí vozím i jako dospělý, ale helm na doma?!

Lucie Nejedlikova

Dítě netuší, jakou má helmička na hlavě funkci, takže padá úplně stejně nešikovně jako bez helmičky – pro ty, kdo tady mají „obavu“, že se dítě nenaučí padat. Kolena a lokty si přitom otlučou také stejně s helmičkou i bez ní. Ale jsem více v klidu, že si dítě při prvních krocích nerozbije hlavu o ostrý roh, které venku na hřišti nejsem schopna vychytat, obzvlášť když do něj nechtíc vrazí třeba větší dítě. Samozřejmě, zdůrazňuji, že se bavím se o dítěti, co se učí chodit, tedy kolem roku, roku a půl veku, dvouletému dítěti helmu dávat nebudu, to už je v chůzi pevné.

Tana

Platí se při odběru dvou helmiček poštovné 2×?

www.helmicka.cz

Dobrý den,
pokud si koupíte místo jedný helmičky rovnou dvě, platíte pouze jedno poštovné.

Jana

Přidám se k diskusi. O přilbě jsem uvažovala u první syna. Po té, co jsem si obdobnou půjčila od známých jsem zjistila, že při trochu větším pohybu se malému zapotí vlásky na hlavě a při nepotřebě se helmička sundá a malý okamžitě ofoukne a je tu nachlazení, tak nevím, zda je to vhodný prostředek ochrany. Na malé motorce, odrážedle a na kole má klasickou cyklistickou přilbu a na hřišti ho hlídám jako oko v hlavě. Když potřebuji vyřídit maily (které dle mého počkají, když dítě spí), tak mu zabezpečím takového prostředí, kde se minimalizuje riziko úrazu. A co si budeme povídat, nejvíce úrazů se stane, když je více dospělých, protože si každý myslí, že dítě hlídá ten druhý. Je to dobrý nápad, ale berte to s rezervou. Možná je lepší věnovat více času vysvětlením, co se smí a nesmí a batolata hlídat. Není to nic proti těm, kteří chtějí nakoupit. Ale pozor na neprodyšnost helmičky.

Petr Hrabě

Nesouhlasim s martinem, píše, že je otec – ale asi otec teoretik – když napíše – že je helmička blbost. Naší holčičce zachránila helmička život!

Jirka

Honzo super tak v tom případě je začněte vyrábět ve stejné nebo vyšší kvalitě a já je od vás budu za 10,– odebírat vyděláte na tom 100% a budete v balíku. Ale ono je mnohem snažší vést blbé řeči v diskuzi a machrovat od stolu a u toho asi zůstanete.

Michal

Omlouvám se, že se sem musím přidat s víceméně offtopicem, ale:
Honza: pokud si myslíš, že je výrobní hodnota 5 Kč, tak za tím asi nevidíš tu praci a snahu lidí. Anebo ji vidíš a možná proto nemáš koule na to, aby ses do podnikání dal sám. Vím, že nic takového jako je business neděláš, protože člověk, který podniká a ví, co to obnáší, by takové kecy neměl.

Honza

heh… no, dovoluju si odhadnout, že výrobní náklady na jednu helmičku jsou cca tak 5,– Kč, ale tak co… dobrej tahák na peníze… pro děti a pro zvířata vždycky uděláme všechno

Honza

heh… no, dovoluju si odhadnout, že výrobní náklady na jednu helmičku jsou cca tak 5,– Kč, ale tak co… dobrej tahák na peníze… pro děti a pro zvířata vždycky uděláme všechno

Martin Hynar

Diky Renato za zastani! Snad nam pak ty „zabezpecene“ deti tema prilbama neutlucou ty nase, ktere jsou vystavene vsem tem rizikum okolniho sveta. Jeste by meli zacit k tem prilbam prodavat hokejky na neprizpusobive deti bez prileb. Jeste bych chtel podotknout, ze jsem take otec.

@Petra Prilba pro cyklisty je povinna ze zakona pro osoby mladsi 18 let, viz zákon č. 361/2000 Sb. paragraf 58 ostavec 1

Katka

Je mozné si helmicku vyzvednout osobně?

www.helmicka.cz

Dobrý den,
tato varianta neni možná.

Ali

Jinak považuji za nesmysl nosit tu helmičku někdy do tří let, to není důvod. Podle mě je optimální právě pro ty první nekoordinované pokusy o chození, tedy řekněme od 9 měsíců do roku a půl, maximálně dvou let.

Ali

otázka je: před čím ochrání?


je to opravdu „jen“ půlcentimetr pěny, nemá to deformační zóny jako přílba na kolo = nechrání proti otřesu mozku (silnému tupému úderu) . 


to je klíčové si uvědomit.
Takže
ANO, ochrání , pokud narazí hlavou do drátěného plotu jako můj synovec. Bezpochyby ochrání čelo proti té jizvě ve tvaru mřížky kterou tam má. 


NE – neochrání, proti pádu hlavou na patník a následnému otřesu mozku, jako moje neteř, tam by to asi ochránilo proti odřenině, ale ta byla v tom stavu drobností.
Kdyby měla cyklistickou přilbu, ta by se sice rozbila, ale otřes by nejspíš nebyl.
Renata

Souhlasim s Martinem.. vyrůstá nám generace totálních nešiků, kteří nebudou umět padat, nebudou si umět dát na sebe pozor… V dospělosti budou asi chodit ve skafandrech :D

Petra

Pád z kola v začátcích je taky normální ne? Ale určitě ji všichni koupíte že? Nebo taky ne, protože je to normální a k životu to patří? Stejně jak se Vám zdá normální když dítě vidíte na kole s helmou tak mi v dnešní době přijde normální mít helmu i na hřišti když jí ji třeba!

Mirka

Dobrý den, kdo má zkušenosti – prosím ochrání tato helma dítě i při pádu z odrážedla případně z first-biku nebo je lepší koupit rovnou přilbu na kolo?

Ali

Bohdana – 40? a už se staví a začíná chodit? hezký… Štěpán má 47, a musí se mu malinko natahovat, tzn na 40 už to půjde použít.

Ali

No, snad jen tak přehnaně úzkostlivý člověk, kterému úzkostlivost zatemní uvažování by si myslel, že půlcentimetrová šlupička polyuretanu zabrání otřesu mozku po pádu dítěte ze stolu na zem na hlavu…
Toje nesmysl, a k tomu to samozřejmě není! 


Vynikající je ale funkce helmičky právě pro ty drobné pády zatím nekoordinovaného dítěte na předměty s hranou.
Je veliký rozdíl, když padne roční dítě při prvním pokusu o postavení se holým čelem na radiátor (šlic na dva štychy a pozorování v nemocnici) a když stejně upadne s hlavou v helmičce (jen to pozorování doma, symptomy už jsme věděli). 


To rozseknutí hlavy (a věřte že to u malých dětí jde úplně snadno, při malém pádu, na relativně tupou věc) je to, oč tu běží.
Jak se dítě naučí chodit samo, není to potřeba…
Bohdana Bodnarová Pihrtová

Děkuji Ali za informaci. Dcera začíná chodit, ale má obvod hlavy 40 a je cca 3cm pod normou v jejím věku, tak jsem nevěděla aby to nebylo moc velké a tedy i zbytečné. Díky

Kateřina

My jsme helmičku měli, v době kdy syn se začal stavět a lozit, koordinace nebyla valná, ochranu nábytku postrhával, zásadně lezl na balkonový schod a často na něm uklouzl…neměl ji stále, jen když jsem byla sama doma a nemohla mu věnovat 100% pozornost – třeba jsem se chtěla prostě jen nasnídat, odepsat na emaily a on zkoumal pokoj. Sem tam žuchnul a brečel, z leknutí, ale nemusela jsem se pak dvě hodiny bát ho dát spát, jestli nemá otřes mozku. Samozřejmě se časem v koordinaci zlepšil, i pochopil jak kam vlézt nebo nelézt, takže helmička pak už nebyla potřeba. Ale za těch pár klidných chvil to stálo.

Martin Hynar

Nechtel bych se dozit dne, kdy budu sedet u detskeho hriste, divat se na deti a mit pocit, ze se divam na hokejove utkani „minihracu“ v helmach. Je videt, ze cilena reklamni masaz, co vsechno se muze stat, z rodicu dela nervozni a prehnane starostlive jedince. Ale nejake riziko zde bude vzdy. 


Zkusenost te matky, ktere spadlo dite ze stolu v „nestrezenem okamziku“ je sice poucna, ale zkuste se zamyslet, proc asi to dite na stole bylo. Mohlo to byt treba po koupani, nebo po tom co se probudilo? To budete davat diteti prilbu kdykoliv ho budete prebalovat? Nechtel bych tu pani nikterak moralizovat, ale nektere aktivity proste vyzaduji rodicovsky dohled. 


Mozna byste si k te prilbe meli koupit i chranic patere a nakoleniky …
Jirka

Blbost to není i když jsou různé rádoby odborné studie že se dítě nenaučí padat… Ale všechny studie můžou jít k čertu v momentě když budete mít zkušenost jako jedna maminka z diskuze. 


„Se zájmem jsem si přečetla všechny možné názory na nošení helmičky u malých dětí. Zhlédla jsem TV pořad „Den D“, kde byla asi tahle helmička prezentována, takže se pídím po jejím prodejci. Mám pro to velmí pádný důvod – asi před 6 týdny spadla naše (moje vnučka) malá 16-měsíční holčička v nestřeženém okamžiku ze stolu na hlavičku. Následky dost hrozné, chvíle bezvědomí, okamžitý převoz do fakultní nemocnice, diagnostikován těžký otřes mozku, následně na CT zjištěno krvácení do mozku – okamžitá operace s vysátím krve a mozkomíšního moku. Utrpení její i nás všech v rodině nesmírné. Dnes se zdá být vše vpořádku, malá nosí helmičku, (velikostně nepadnoucí) a tak tedy pátráme po vhodnější, dětské. Pochopitelně nosí helmičku jen když máme pocit ohrožení, tj. při běhání v místnostech nebo venku. Když je pečlivě hlídána, při spaní nebo při jízdě v kočárku je pochopitelně s volnou hlavičkou. Při TV programu jsem měla pocit, že helmička je trošku perforovaná, tedy vzdušná, ale píšete o ní jako o těsném neprodyšném poklopu??? Pokud nákupem získáme „pasující“ helmičku, navíc hezkou, nebudeme litovat ani peněz a budeme šťastni – ochrana stojí za to. Nikdo z vás se nebojí eventuality zranění hlavy, dokud nemá sám nebo ze svého okolí zkušenost – také nás nikdy nenapadlo, že se to může v domácím prostředí a navíc při hlídání 5 osobami stát. Leč malé dítě je jako živé stříbro a někdy je náhoda krutá. Zdravím a snažte se své děti chránit, pokud je to možné!“ 


Takže mě tech 600,– za to rozhodně stojí stejně jsem ji chtěl kupovat za plnou cenu tak jako tak.
Lucie Nejedlikova

Helmička má pásek na suchý zip, takže se utáhne podle potřeby.

Lucie Nejedlikova

Helmičku máme a venku na hřišti se nám velmi osvědčila jako bezpečnostní pojistka zejména při nepředvídatelných srážkách s „většími“ dětmi.

Ali

Přesně tuhle helmičku máme (za plnou cenu).
Velikost helmičky je variabilní, jedná se o takovou pěnovou hmotu zašitou v látce, a funguje to třeba jako květinové plátky. Překryté přes sebe, sešité napevno je to nej nahoře na hlavě stahováno je to širokou gumou. Na větší hlavě se prostě rozevře víc. Jinak použitelné to je od obvodu hlavy řekněme 35cm… a nasadím si ji klidně i já (dospělý… jen v tom vypadám jak :D ) 



Blbost to není ;) pokud máte nábytek který má bohužel ostré hrany nebo nějaké schody a podobně, a k tomu hyperaktivní dítě, které je ještě „padací“ je to super věc. nebo když jdete k někomu na návštěvu, kdo to doma nemá kinderfriendly. 


Pár krvavým nehodám nám to už zabránilo, a o to jde
Synek si na helmičku zvyknul během dvou hodin, a nemusím mít olepené rohy na židlích, nebo za ním pořád běhat jako tučňák…
Martin Hynar

Vetsi blbost jsem v zivote nevidel.

Lukáš Budínský

Nápad je to opravdu pěkný a přesně o takové helmičce jsme uvažovali. Jen je škoda, že nejsou v jiných designech. Plánujete ještě nějaké jiné modely?

www.helmicka.cz

Dobrý den,
je možné, že se v budoucnu objeví i nové barvy

Bohdana Bodnarová Pihrtová

Dobrý den, můžu vědět velikost helmičky? Použitelné od 7měsíců mi v našem případě moc neřekne. Děkuji

www.helmicka.cz

Dobrý den,
helmička se dokáže rotáhnout, tak že si jí nasadí i dospělý člověk, ideální obvod hlavičky od 40 do 50cm

Jirka

No skvělé s touto akcí slevomat přišel právě včas za 1. expirují kredity a není co koupit. 2. Malá začíná chodit a tato helmikča se bude určitě hodit.
Viděl jsem ji ve Dni D a už tam mě zaujala takže tato nabídka se nedá odmítnout.

cucman

Jo to tu ještě nebylo

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru