Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte ze svých fotek EXTRA velkou fotoknihu – až 80 stran

4,8 / 5 Bontia 968 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Iva

Dobrý den,
pokud si vytvořím jednu knihu a budu jí chtít 3 výtisky, platí jeden voucher a nebo musím mít tři ?
Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den, Ivo,
pro 3 fotoknihy si musíte koupit 3 poukazy. Přejeme hezký den.

šárka dostálová

děkuji za zprávu. Takže si prve mám udělat fotoknihu a teprve až poté si mám koupit voucher?Jde mi o to…jestli koupit jeden voucher či dva?

Michal

Poukaz si určitě zakupte nyní, brzy prodej skončí. 1 kniha = 1 poukaz. Pokud tady chcete fotoknihy vytvořit dvě, zakupte 2 poukazy.

Tyto poukazy mají platnost do 17. 6. 2014, do kterého je musíte uplatnit na vytvořené fotoknihy. Děkujeme.

šárka dostálová

dobrý den,
chci se zeptat, když chci dvě fotoknihy, ale každá bude mít jiné téma, tak si mám koupit dva vouchery nebo zadat normálně 2ks?
děkuji za info

Michal

Dobrý den, Šárko,
váš postup nebude fungovat, to byste objednala 2 stejné fotoknihy. Doporučím vám tento postup: Vytvořte obě fotoknihy v Bontia Studiu, klikněte na objednat u jedné z těchto knih, přejděte do nákupního procesu a tam naleznete tlačítko „+ Přidat knihu“. Tímto postupem přidáte druhou knihu. Pokud máte slevové poukazy, také je zadejte. Přeji hezký den,

Verunka Š.

Dobrý den,můžete mi prosím tedy prozradit jaká bude výsledná cena,pokud si koupím voucher na 80 stran a budu chtít dokoupit 16 stran ? nevím,kde bych to zjistila..

Michal

Dobrý den, Verunko,
v tomto případě si za 16 více stran k EXTRA velké fotoknize 80 stran připlatíte 200 Kč. Ceny zjistíte zde: http://www.bontia.cz/ceny/knihy-hardcover.
Děkujeme za dotaz, hezký den.

Mirek

Dobrý den,
80 stran znamená 40listů?

Děkuji,
 Mirek

Michal

Dobrý den,
ano 80 stran je jinak řečeno u našich fotoknih 40 listů. Přeji hezký den.

Kateřina

Dobrý den, dnes 7.4. je u nákupu napsáno, že platnost voucheru je 3 měsíce – do 17.6.2014 To ale jsou přece jen 2 měsíce a týden!! Jak to je?

Dotaz mám ještě ohledně dopravného. Bontia uvádí, že na jedno poštovné lze poslat až 3 fotoknihy. Ale i když jsem v týž den objednala 3 fotoknihy, pokaždé jsem byla vyzvána k platbě 119 Kč za dopravné a každá přišla jako extra balíček. To mi přijde zbytečné a drahé. Co s tím?

Děkuji,
Kateřina

Michal

Dobrý den, Kateřino,
systém slevomat informaci v této části nabídky zaokrouhluje na měsíce. Berte prosím platnost 17. 6. 2014 jako oficiální.
Ohledně dopravného, prosím vytvořte pouze jednu objednávku, ve které objednejte všechny své fotoknihy. Objednávky nelze propojit, a proto jste byla vyzvána k uhrazení poštovného za každou objednávku zvlášť. Děkuji a přeji hezký den.

Verunka Švadlenková

Dobrý den,nešlo by k voucheru libovolně přikoupit strany? Dělám každý rok fotoknihu za celý rok a na 80 stran se prostě nevejdu :)

Michal

Dobrý den, Verunko,
ano k fotoknize si nyní nově můžete přikoupit strany do fotoknihy. Maximálně však do počtu stran, který je uveden v ceníku. V tomto případě do 96 stran. Ceny za přidané strany jsou pak za ceníkové ceny. Děkujeme, přeji hezký den.

Šárka Malá

Dobrý den,
při minulé akci jsem si objednala fotoknihu, která mi měla být doručena již před týdnem a nic stále nemám. Na e-maily nikdo nereaguje a telefon projistotu nikde neuvádíte. Můžete mi prosím odpovědět na můj e-mailový dotaz, kdy fotoknihu dostanu? Měl to být dárek k narozeninám, ty již bohužel proběhly. Bude mi dodána kniha alespoň do Vánoc? :-) Díky.

Michal

Dobrý den, Šárko,
Na e-maily reagujeme oficiálně do 48 hodin, ve většině případů do 24h. Pokud nemáte svou odpověď do této doby, něco je špatně. Pošlete prosím svůj dotaz znovu na podpora@bontia.cz nebo na marketing@bontia.cz. Přeji hezký den.

Jan z Hrachu

Rozumím tomu správně tak, že „voucher“ či podle skutečného nápisu „poukaz na fotoknihu“ propadne nenávratně již 17.06.2014? Vracíme se z cest krátce před tím a na zpracování by to byl opravdu šibeniční termín.

Michal

Dobrý den, Jane,
ano, rozumíte tomu správně. Platnost poukazu je skutečně termín, kdy vyprší platnost a poukaz již po tomto datu nebude možné použít. Děkujeme a přeji hezký den.

Tomáš

Kdy a jak platit dopravné. Teď jsem zadal příkaz na 699 Kč na voucher a budu čekat 2–3 dny než Vám to dojde a než mě přijde na můj email poukaz. Pak odešlu přes Váš program fotokniku. Kdy a jak budu platit to dopravné?

Michal

Dobrý den, Tomáši,
platbu 699 Kč platíte slevomatu, který schválí platbu a pošle vám na váš e-mail poukaz na fotoknihu. Poté si s poukazem můžete objednat na našich stránkách nebo v Bontia Studiu vytvořenou fotoknihu. Během objednávky své fotoknihy a uplatnění slevomat poukazu budete vyzván k zaplacení poštovného. Děkujeme za dotaz, přejeme hezký den.

Yveta

Dobrý den,
je možný využít vlastní design? Předem moc děkuji za odpo.

Přeji pěkný zbytek dne

Michal

Dobrý den,
šablony se dají lehce upravit nebo můžete zvolit blank, která je prázdná. Do této i do ostatních šablon můžete nahrát libovolné grafické prvky a vytvořit si tak vlastní design. Program umí řadit prvky do popředí nebo do pozadí. Přeji hezký den.

Ladislava

Při minulé akci jste slibovali další akci na 96 stran, a opět nic, max. 80 stran. Tak dočkám se ještě, nebo je již do budoucna v plánu nemáte?

Michal

Dobrý den, Ladislavo,
v minulé akci jsme uváděli pouze to, že nevylučujeme, že se objeví. Zatím pro vás bohužel nemám dobrou zprávu a taková akce není naplánovaná. Co by vás mohlo potěšit je to, že náš tým pracuje nyní na možnosti dokoupit strany k libovolně zakoupené variantě. Přeji vám hezký den.

Kons

Dobrý den.
Platí poukaz i na knihu na šířku?
Děkuji

Michal

Dobrý den,
věřím, že jsem dotaz nyní odpověděl. Hezký den.

Kony

Dobrý den.
Dá se poukaz uplatnit i na extra velkou knihu na šířku? Děkuji

Michal

Dobrý den,
akce platí pouze na vypsaný formát EXTRA velká fotokniha na výšku. Děkujeme za dotaz. Přeji hezký den.

Jana

Je v ceně zahrnut i potisk desek fotografií? Děkuji za odpověď.

Michal

Dobrý den, Jano,
cena je konečná. Žádné další poplatky, tyto základní věci jsou v ceně fotoknihy. Jediné, co je třeba uhradit je dopravné. Děkujeme a přejeme hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru