Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Libovolné představení či koncert divadla Studio DVA včetně Letní scény Vyšehrad 2014 o 30 % výhodněji

4,7 / 5 Studio DVA divadlo Praha - Nové Město  (mapa) 2 994 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana

Dobrý den, mohu vstupenky objednat on-line přes internet a teprve potom je vyzvednout na pokladně s vytištěným voucherem? Nejsem z Prahy a nechce se mi tudíž stát frontu na vstupenky u pokladny. Děkuji za odpověď.

Divadlo Studio DVA

Ano, můžete si vstupenky nejdřív zarezervovat přes internet (pouze přes www.studiodva.cz) a následně vyzvednout na pokladně divadla s voucherem v ruce.

Edita Vajdová

Dobrý deň,
mala by som záujem o vstupenky.Je možné rezervovať a zaplatiť pred predstavením,na­koľko som zo Slovenska?Príp.je možné previesť platbu v €?
Ďakujem

Divadlo Studio DVA

Dobrý den, rezervace do dne představení bohužel není možná, platba převodem ano. Prosím, kontaktujte obchodní oddělení divadla a dohodněte možnosti – tel. 273 139 147.

Daniela

Dobrý den, pokud si vstupenky rezervuji přes nějaký internetový portál, kde vstupenky nabízíte, můžu slevový voucher následně využít i na výdejním místě vstupenek? Nebo to platí pouze na pokladně divadla? Nejsem z Prahy a zbytečně bych musela předem pro vstupenky v době, kdy je lze běžně zakoupit na internetu. Děkuji.

Divadlo Studio DVA

Dobrý den, voucher platí pouze na pokladně divadla. Pokud nejste z Prahy, doporučuji obrátit se na naše obchodní oddělení a telefonicky dohodnout možnosti. Tel. 273 139 147. Jinde než v divadle přímo voucher uplatnit nelze.

Jarmila

Dobrý den, uvádíte, že vouchery platí i na letní scénu Vyšehrad. Ale vstupenky je nutno koupit do 30.6. Platí to i pro tuto scénu?
Nebo tam do 31.8.?

Divadlo Studio DVA

Dobrý den, ano, vouchery je možné uplatnit také na nákup vstupenek na Letní scénu Vyšehrad. Předprodej bude zahájen 1. dubna, od 1. dubna do 30. června si tak můžete s voucherem zakoupit jakékoli představení konané v rámci Letní scény Vyšehrad.

Vlasta

Dobrý den, když bych chtěla koupit 2 vstupenky, musím si koupit 2 vouchery?

Divadlo Studio DVA

Dobrý den, nemusíte. Jeden voucher můžete uplatnit na celý nákup bez omezení počtu vstupenek či představení. Tj. můžet si koupit např. po 4 vstupenkách na dvě představení.

Jitka

Dobrý den,
kdy mi bude doručen voucher na e-mail, když jsem poplatek odesílala rychlopřevodem dnes ráno v 8.30h?

Andrea

Dobry den, je mozne vyuzit tuto slevu i pri placeni listku pres Benefit System, nebo se jedna vylozene jen o platbu hotove na pokladne? Dekuji.

Divadlo Studio DVA

Dobrý den, pomocí benefitních programů není možné hradit zvýhodněné vstupenky. S voucherem z této akce můžete hradit v hotovosti nebo kartou.

Jana

Dobrý den, na jaký termín plánujete „Jazz u Rodena 2014“? Děkuji.

Divadlo Studio DVA

Dobrý den, ještě nám není známo. Nejsme pořadatelem této akce.

Martina

Dobrý den. Mohu voucher uplatnit i na vstupenky, které bych následně chtěla zaplatit dárkovými poukazy?

Děkuji za odpověď!

Divadlo Studio DVA

Ano, můžete.

Pavla

Dobrý den,
chtěla byych se zeptat, pokud budeme chtít jít třeba na koncert s rodinou a ještě pak jindy dokoupit třeba lístky na Letní scénu, a budeme tedy objednávat lístky asi ne hned najednou, tak je potřeba asi 2 voucheru,že: Děkuji.

Divadlo Studio DVA

Ano, voucher je k využití jednorázově na celý nákup, pak už bude zneplatněn. Během jednoho nákupu ale můžete zakoupit víc vstupenek i na více představení, toto neomezujeme. Pokud budete chtít zakoupit nyní vstupenky na koncert a pak v budoucnu na Vyšehrad, potřebovat budete vouchery dva.

simona

Dobrý den, podobný dotaz:-) Když si rezervuji lístky on-line..může je zaplatit až těsně-hodinu…před představením, nebo je tam časové omezení.Nejsme z Ph.Takže bych musela do Ph dvakrát…

Divadlo Studio DVA

Dobrý den, rezervace je platná 7 dnů od data objednávky. Pokud nejste z Prahy, doporučuji obrátit se na naše obchodní oddělení a telefonicky dohodnout možnosti. Tel. 273 139 147.

Erika Lenderova

Dobrý den, chci se zeptat , zda si mohu zarezervovat místa na internetu a pak s voucherem je dojít zaplatit? Nebo zda musím osobně přímo na pokladnu a tam si rovnou provést rezervaci na konkrétní představení?

Divadlo Studio DVA

Dobrý den, ano, samozřejmě to lze, můžete si v klidu vybrat místa a představení a pak dojít na pokladnu, kde uplatníte slevu. Rezervační on-line systém je na www.studiodva.cz v sekci Program.

Yana

Dobrý den,
lze vstupenky nejprve on-line rezervovat a pak s voucherem (a 30% slevou) zakoupit na pokladně divadla?

Divadlo Studio DVA

Dobrý den, ano, samozřejmě. Rezervační on-line systém je na www.studiodva.cz v sekci Program.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru