Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za italské menu PRO DVA v restauraci Gusto. Polévky, libovolná pizza či pasta, dezerty i víno se slevou 62 %.

Ristorante Gusto Italiano Praha - Vinohrady  (mapa) 1 675 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
vera

to je zvlastni vzdyt voucher plati az od zitrka…

Gusto team

Ano, pan Josef k nám dnes zatelefonoval a domluvil si u nás rezervaci uz na dnešní večer ta mu byla umožněna snažíme se aby naši zákazníci byli spokojeni. Hezkou dobrou noc :-)

Josef Wencel

Dnes ráno jsem si zde koupil voucher a hned dnes večer jsme byli povečeřet. Nevím kdo má s touto restaurací jaké zkušenosti nebo spíše komplexy, ale rezervace byla rychlá a slečna po telefonu příjemná. Restaurace je moc hezká, upravená, interiér příjemný a venkovní prostory taky tak, vše čisté a upravené.
Obsluhoval nás mladý pán, taky moc příjemný. Vše bylo rychle, jídlo moc dobré a obsluha taky rychlá a příjemná. Nemohu si absolutně na nic stěžovat.
Ani jsme si nedali víno a místo toho jsme byli nealko nápoje, byl jsem připraven že budu tedy jiné pití hradit – ale omyl, vstřícně mi místo vína z voucheru započetli na slevu nealko nápoje.
Suma sumárum tuto restauraci opravu s čistým svědomím doporučuji a brzy se znovu stavíme na večeři.

Jan Heřmánek

Do této restaurace chodím vždy když se vyskytuji na vinohradech…všem vřele doporučuji.

Gusto team

A my moc děkujeme :-)

haluš

Dobrý večer,
jak máte řešenou nekuřáckou část? Je úplně mimo té kuřácké? A je možno u vás parkovat? Děkuji :)

Gusto team

Dobrý večer, ano nekuřáckou část máme úplně mimo a stavebně oddělenou. S parkováním je to tak, že musíte zaparkovat na bílé zoně v týdnu se platí v parkovacím automatu v so a ne je tam parkování zdarma. Je k nám, ale výborné dojet metrem na Jiřího z Poděbrad pak už je to knám vážně malý kousek. Hezký večer :-)

Gusto team

Ještě poprosíme do nekuřácké části je lépe udělat si rezervaci. Děkujeme

Martina F.

Mě v restauraci vždy velmi chutnalo, proto kupuji a můžu jen doporučit.

Naďa

Miluju nabídky na pizzu a těstoviny! Slevomate díky za tuto nabídku.
Ač pizzerii neznám, koupila jsem vouchery pro jistotu hned tři, z několika desítek voucherů jsem nebyla spokojena jen s jedním.
Menu vypadá lákavě a už teď se těším na francouzskou cibulačku!

Gusto team

My se táké těšíme, hezký večer :-)

Lenka

dobrý den, bylo by možné přijít s dětmi? nabídka je super, restauraci máme moc rádi, ale pro dvě osoby…nebo teda pro nás trochu moc :-)

Gusto team

Dobrý večer, ano budeme moc rádi snad se vašim dětem bude u nás hezky hrát a pochutnají si pizza se dá rozdělit na půl a těstoviny, rizoto nebo salátek také. Hezký večer budeme se těšit

Vaclav

vetšinou komentáře nečtu, koupim, přijdu a udělám si obrázek. Těm, co řeši 10 kč bych doporučil – vezměte 299 Kč a běžte se dva nekam najist…pak zjistite, jak jste trapni… a kdyz se Vam to nezda, kupte si to za plnou cenu a budete jistě spokojenejsi :-) a z 50ti voucherů ze Slevomatu, jsem jeste nikdy špatně nekoupil…

Tomáš Marný

Snad si nemyslíte, že to restaurace dělá kvůli tomu aby „prodělala“ ? Vtěšina zákazníků nakupuje jen ve slevách a běžné ceny je nezajímají, takže kolik se asi vrátí z těch 1500–2000 návštěvníků, aby si dali menu za 850 Kč pro dva? Prakticky nikdo. proč taky, když je zde každý den nějaká nabídka… takže je to spíš o tom jestl Vám vyhovuje cena za večeři pro dva za 300 Kč a řešit jestli stála polévka 39 nebo 69 může pouze ten, kdo asi opravdu nemá co dělat…

Gusto team

Gusto team moc děkuje za váš komentář, hezký večer : ) : )

Pepa

Přesně tak. Nechápu, proč je nabídka nadsazena o 80 Kč. Kdyby nebyla a byla by uvedena férově, koupil bych ji. Takhle ale opravdu nevím, jestlí tím vyčuranost končí nebo zda restaurace chystá další triky, jak na nabídce vydělat. Skutečně je jedno, jestli máte jídelní lístek v kůži, měl jsem na mysli jeho tištěnou variantu, kde přeci jen není tak snadné změnit na jeden den ceny jako na internetu. Ano, dnes jsem u vás byl a polévka stála 49 Kč a víno 35 Kč. Nedělejte ze mě prosím hlupáka…

Ondra

Akce dobrá, voucher jsem si koupil, protože k vám chodíme i tak rádi, alespoň dosud. Jinak posledně jste měli výborné víno 2 dcl za cca 35,– Kč a ještě dnes ráno po půlnoci u vás stála dle menu na stránkách polévka 49,– Kč – zajímavé, teď stojí 59,– Kč. Evidentně jste se s akcí trochu přepočítali a uváděné ceny jsou nadsazené, ale i tak za tu cenu je to nabídka dobrá – za necelé tři stovky není co dodat. Pachuť ale zůstává, nejde o těch pár korun, ale o princip.

Michala

Zdravím, četla jsem celou diskuzi o této restauraci i nabídce a jelikož tento podnik navštěvuji často, musím nesouhlasit s nějakými komentáři. Obsluhu jsem před restauraci NIKDY neviděla kouřit a jelikož jsem se bavila i vedením, jsem přesvědčená, že by si to ani nedovolili. Mám dojem, že zde mluvíte o jiné rwstauraci pod podobným názvem Gusto Giusto, kde mají skutečně polévku v jídelním lístku polévku za 35,–, jak zde někdo uvedl. Takže se prosím před vložením vašich komentářů přesvečte, zda jste v této restauraci opravdu někdy byli. Jinak můžu vřele doporučit Gusto na Vinohradské:-)

Gusto team

Moc děkujeme paní nebo slečně Michaele za její komentář, jsme moc rádi že nas tak ráda navštěvuje a vážíme si toho, že komunikuje i s naším vedením i to je pro nás velmi povzbuzující aby jsme svou práci vykonávali tak jak se sluší. Hezký prosluněný den : ) náš Gusto team

Marie

Bezvadná restaurace i pro rodiny s dětmi, bydlíme blízko a do Gusta často chodíme. Obsluha je milá a jídlo výborné. Měli jsme tu i dětské party, děti v dětském koutku dost řádily, obsluha zůstala chápavá a nad věcí. Vouchery jsem nakoupila do zasoby :).

Gusto team

Budeme se těšit i malé děti mají velký hlad a milujou pizzu, hezký večer

Ludmila Novotná

Gusto skvělé!!! Chodím tam často a jsem vždycky spokojená. Mají vynikajícího italského mistra pizzaře.
To Michal: V životě jsem neviděla, že by servírky kouřily před restaurací!!! To by bylo trestuhodné a neodpustitelné. Nespletl jste si restauraci?

Gusto team

Děkujeme, krásný den : ) těšíme se na vás

Simona

Četla jsem všechny komentáře, ale voucher koupila – takové krásné menu za 150 Kč za osobu, to se denně v jídelníčku nevidí. Ochutnáme a pak budeme hodnotit :)

Gusto team

Dobrý den, Simono věříme, že si opravdu pochutnáte těšíme se na vás. Hezký den : )

Daniela

Je možné víno zaměnit za nějaký nealkoholický nápoj?Víno ze zdravotních důvodů nemohu.Děkuji za odpověď.

Gusto team

Dobrý den, Danielo ano je možné zaměnit víno za nealkoholický nápoj nebo třeba pivečko. Hezký den, těšíme se na vaší návštěvu

Majka

Menu pro 2 znamená, že oba dva zaplatí 299, tedy celkem 598, nebo za obě menu dohromadyy 299?
Děkuji za odpověď

Gusto team

Dobrý den, Majko toto menu pro dva je za 299,– stačí tedy když si zakoupíte pouze jeden voucher hezký den

Pepa

Byl jsem se dnes v této restauraci podívat. Polévka v papírovém jídelním lístku je za 49 Kč a nabízené víno stojí 35 Kč. Docházím tedy k závěru, že tato nabídka je uměle nadhodnocena o 80 Kč. Čekají nás ještě nějaká překvapení, jako třeba těstoviny s mořskými plody bez mořských plodů?

Gusto team

Dobrý den, Pepo
Náš team by velmi rád reagoval na váš komentář, určitě nemáme v naší restauraci papírový jídelní lístek, ale máme červené kožené menu v kterém jsou uvedeny ceny jídla tak jako na slevomatu a dále máme krásný vinný lístek kde máme také uvedou cenu u obou nabízených vín za 45,– dvě deci. Přejeme hezký den

Jaja

Je rezervace nutna?

Gusto team

Rezervaci na voucher je možné udělat aby jste měla jistotu, že budeme mít pro vás volný stůl v kuřácké nebo nekuřácké cásti, ale není to podmínkou hezký den telefoní číslo je 603 499 510

Hana

V Gustu se vaří opravdu kvalitně. Chtěla bych se prosím zeptat, je možné vyměnit těstoviny za noky? Ty jsou v Gustu totiž senzační. Díky za odpověď.

Gusto team

Dobrý den, paní Hano ano mužete mít noky a ani si je nemusíte vyměnit stačí říci které si vyberete máme je v naší nabídce u těstovin. Hezký den

Jaja

Dobry den, je ve vasi restauraci problem rict si o sklenici obycejne vody z kohoutku?

Martina

Dobrý den, párkrát už jsem v této restauraci byla a zatím si nemohu stěžovat…interier velmi pěkný, jídla nám velmi chutnala a byla i pěkně nazdobena, jelikož pracuji také v restauraci, všímám si veškerých detailů a zatím nemám výhrady a co jsem tu četla komentáře, tak s obsluhou jsme neměli sebemenší problem… byla rychlá a velmi příjemná…znám spoustu lidí, co se tam rádo vrací, takže za návštěvu to určitě stojí-buď budete mile překvapeni a zajdete tam znovu, nebo nebudete spokojeni a už se nevrátíte. Když jsem viděla tuto slevu, hned jsem si voucher musela koupit:) Přeji všem dobrou chuť

Gusto team

Červené víno je Montepulciano D' Abruzzo, a bílé víno je Trebbiano D' Abruzzo hezký den

Gusto team

Dobrý den, Martino moc vám dekujeme za vaší přízen, velmi nás potěšila budeme se těšit na vaší další návtěvu

Gusto team

Dobrý den, Martino děkujeme za váš komentář, už se moc těšíme až, přijdete na návštěvu. Krásný a uspěšný den přeje Gusto team : )

Josef

Děkuji za odpověď. Ještě by mě zajímalo co je to za víno? ve vinném lístku máte rozlévaná vína výhradně za 35 Kč, v nabídce je uvedeno v hodnotě 45 Kč.

Gusto team

Červené víno je Montepulciano D' Abruzzo a bílé víno je Trebbiano D' Abruzzo hezký den

Šárka

Dobrý den,
hledala jsem na stránkách restaurace v nabídkách dezertů soufflé, ale nikde jsem to nenašla..takže kdybych si chtěla dát soufflé, tak můžu? a ještě bych se ráda zeptala, jestli bych místo vína mohla mít nealkoholický ná­poj?

Gusto team

Dobrý den, paní Šárko čokoládové soufflé si dát uřčitě můžete je to naše novinka proto jí nemáme ještě uvedenou na našich stánkách,ale moc děkujeme tato věc bude napravena, ohledně pití nevidíme vůbec žádný problém v tom, že si místo vína budete přát nealkoholický nápoj nebo třebe pivečko těšíme se na vaší návštěvu a přejeme krásný slunečný den Gusto team

verunka

Dobrý den,
šlo by i vyměnit těstoviny za rizoto, a dezert za sorbetto?
Děkuji za odpověď

Gusto team

Dobrý den, slečno Verunko
Ano můžete si vyměnit těstoviny i dezert tak jak vám to bude vyhovovat za rizoto nebo salátek a dezert i za citronové serbetto hezký den

Gusto team

Dobrý den, Verunko ano těstoviny si můžete vyměnit za rizoto a dezert za citronové sorbetto. Hezký den přeje Gusto team : )

Gusto team

Rádi bychom všem našim zákazníkům rozšířili naší nabídku ještě o jednu poléku a to francouzskou cibulačku

Alena

Gusto je skvela restaurace. Jiz jsem tam byla po nekolikate a zatim me nasklamali. Atmosfera byla casto spestrena umeleckym programem.

Josef

Dobrý den, je v ceně zahrnut couvert? A v případě červeného vína dostanu to rozlévané italské nebo Frankovku?

Gusto team

Dobrý den, pane Josefe, couvert v naší restauraci neučtujeme ten dostáváte automaticky, červené i bílé víno dostanete rozlévané italské

Klara Halkova

v. nováková: říkám si to samé, koupím voucher a uvidím, zda bude vše tak fajn jako obvykle:)

Slevomat

Určtiě nám pak klidně můžete napsat nebo rovnou i poslat fotečky do Fotomatu :-)

Klara

Gusto je vyborna pizzerie, obsluha vzdy velmi mila a jidlo nema chybu. Kalkulace polevek nereste, celkove je to opravdu vyhodna nabidka (a ne, nejsem majitelova kamaradka ani tam nemam zname, pouze bylim pobliz a obcas tam zajdu:))

Gusto team

Gusto team, Vám moc děkuje za vaší přízen. :)

Gusto team

Gusto team se Všem našim zákazníkům velice omlouvá za hybu na našich stránkách, ohledně ceny polévky ta už byla napravena moc vám děkujeme za vaše upozornění

v. nováková

Do této restaurace chodím nejradši, mají snad nejlepší pizzu v Praze! Můžu jen doporučit, problém s obsluhou jsem za celou dobu měla jen jednou, s nějakým mladým klukem, asi brigáda,ale nic hroznýho.
Tak doufám, že i když příjdeme na slevu bude pizza stejně dobrá a kvalitní jako bez slevy…

Gusto team

Paní Nováková, jsme velmi potěšeni, že vám chutná naše pizza budeme se moc těšit na vaší přiští návštěvu hezký den přeje Gusto team

Market

Ale polévka za 59,– zůstala… přitom tady někdo zmínil že je za 49,–

Slevomat

Hezký den,

omlouváme se za zdržení, restaurace Gusto Italiano začne během chvilky odpovídat na Vaše dotazy. Co se týká kalkulace ceny, samozřejmě se jedná o menu pro 2 osoby, chybku jsme opravili. Věříme, že i přesto si návštěvu v restauraci užijete :-)

Míša

Dobrý den,
voucher lze využít jen na pizzu a nebo těstoviny a nebo lze i na saláty.Děkuji za Vaší odpověď.

Gusto team

Dobrý den Míšo, voucher lze nakombinovat to znamená jeden si dá těstoviny a ten druhý pizzu, po dohodě s naší obsluhou si můžete zaměnit za saláty budeme se těšit na vaší návštěvu. Hezký den přeje Gusto team

Markéta Mészárosová

od kolika pracují na slevomatu? co si tam sehnat někoho kdo začne třeba už od 6:00? když nabídka začíná půlnocí a lidi se ptají

KvAkO

Nic v zlom, ale to sa ozaj kvoli par ludom neoplati. Tiez robim v internete, a vacsi napor ludi na stranky prichadza az okolo pol deviatej, bolo by to plytvanie zdrojmi…
Okrem toho predpokladam, ze na vacsinu otazok bude odpovedat restauracia, a pochybujem, ze by ti prisli kvoli par ludom skor na web (specialne, ak casto otvaraju az pred obedom).

Tereza Tea Kuncová

Mám dotaz – píše se že sleva je platná pro DVĚ osoby,ale dole jak je ta kalkulace ceny tak vše je jen po 1×.. stačí tedy jeden voucher pro 2 osoby? nebo jak to je?

Gusto team

Dobrý den, paní Terezo stačí vám jeden voucher který platí pro 2 osoby

Josef

ano, Slevomat si za každou cenu musí napsat co možná nejvíc procent slevy. Nebylo by férovější uvádět nabídku s průměrnou cenou hlavního jídla 159 Kč? obzvlášť, když jídlo za 219 je k dispozici jen ve středu, čtvrtek a pátek? nehledě na to, že když vám i v tyto dny číšník řekne, že mořské plody už nejsou, tak máte smůlu. Polévky jsou pak uvedeny zcela chybně

Gusto team

Náš team, by rád reagoval na komentář pana Josefa, ohledně mořských plodu, všechny mořske plody, ryby a mušle nám přivážejí přímo z itálie každou středu a pátek tato informace byla námi uvedena z toho důvodu aby jste měli možnost si pochutnat na čersvé a né mražené mořské potvůrce ano stává se nám, že mušle a rybky máme vyprodané protože spousta našich stálých klientů k nám právě tyto dny chodí jenom na tyto lahůdky

Markéta Mészárosová

No a já si říkala jak slevomat vylepšuje a jak uvádí perfektní kalkulaci (aby předešlo dohadům) ale ono ne :-)

Lucie

Tak podle jídelního lístku stojí obě polévky opravdu 49,– Kč, hlavní jídlo za 219,– je tam jedno jediné- špagety s moř. plody. Jinak cena v průměru 159,– za jídlo, cenu vína pro jistotu neuvádí a v nabídce dezertů jsem nenašla Soufflé, které mě z nich lákalo nejvíc. No.. nevim:-)

Michal

Prosím Vás, pokud je tam stále majitel a nevadí mu, že jejich servírky neobsluhují a pokuřují u vchodu, tak to bude asi zbytečné se na něj obracet o nápravu, pokud to sám nevidí… To bude asi opravdu nějaká zvláštní restaurace… =)

Kristyna Novakova

Restauraci mohu vřele doporučit. Krom toho, že patří mému výbornému kamarádovi-výborně vaří, jídla jsou připravována z kvalitních surovin a prostředí prostě bezkonkurenční. A pokud Vám nebude vyhovovat obsluha, prostě se obraťe na majitele, který je pořád přítomen a na vše dohlíží. Přeji příjemnou chuť všem!

Petra

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na gramáž těstovin (např. 200g..). Děkuji Petra

Gusto team

Dobry den, paní Petro gramáž těstovin je 200 g dekujeme za váš dotaz hezký den přeje Gusto team

Ing Karel Mráček

Pane Marku, psalo se nejen o jídle, ale také o obsluze. Paní Vaňková mě znejistila výší slevy. Čekám netrpělivě na nějaký zasvěcený komentář z druhé strany!

Renáta Vaňková

sleva 62% se vztahuje pouze na jedno nejdražší hlavní jídlo, polévka rajčatová a zeleninová stojí 49 Kč, ne 59 Kč. Takové jednání zkresluje obecný pohled na ostatní férové nabídky slevomatů.

Michaela Ťuťu-ňuňu Jedlickova

marek a pak dopadnete jako lidi na krete kde je majitel s hospody vyrazil pac i ja jsem se nestacila divit na co vse si stezovali ono je to taky o tom ze nekomu chitna to a jinymu zas ono tkze to co pani katerine nemuselo chutnat tak jini se na to radi vraceji …

Marek

Hned jak jsem se podíval na fotografie, dostal jsem neuvěřitelnou chuť… Kdybych byl z Prahy, koupil bych si tucet voucherů.
Katerina: Kdyby mi jídlo nechutnalo, nechal bych si jednoduše zavolat kuchaře :)

Gusto team

Dobrý den Marku, až pojedete do Prahy tak budeme moc potěšeni vaší návtěvou krásný slunečný den Gusto team

Gusto team

Marku, až budete někdy v Praze tak se určitě zastavte u nás v restauraci rádi vás poznáme. Hezký den

Katerina

* nás

  • v klídku
Katerina

Hned jak na mě blikla tato nabídka, nemůžu si odpustit komentář. Tuto restauraci jsem navštívila, má hezký interiér i pohlednou obsluhu, ale to nezachránilo to, že obsluhu mají extrémně pomalou (místo aby nám obsloužila tak 2 servírky postávaly před vchodem a v kídku si pokuřovaly). Objednala jsem si lasagne a přítel pizzu a oboje bylo tak mdlé, že už vícekrát nepřijdeme ani na slevu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru