Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za jakékoli ČTYŘI míchané drinky v Havana Clubu! Vyhlášený bar v centru Prahy, skvělé nápoje a originální atmosféra se slevou až 65 %.

4,2 / 5 Havana Club Praha - Nové Město  (mapa) 1 146 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Pepe

Co je na tom nejednoznacneho to nechápu!!!

Radim

Taky jsem koukal, že je to od klubu Havana do diskuze nejednoznačně napsané. Tak si svý komentáře nechte pro sebe…

Lenka Jeřábková

Bože lidi naučte se číst jak nabídky tak komentáře. A nebudete se tak blbě ptát.

Veronika

Dobrý den,


chtěla bych se informovat na možnost využití voucherů. Výše v komentářích jsem se dočetla, že mohou být využity pouze v pátek a v sobotu. Vzhledem k tomu, že tato podmínka není uvedena v podmínkách k uplatnění slevy, očekávala bych, že se bude vztahovat na jakýkoliv den v týdnu. Můžete mi, prosím, popsat, na co se tedy sleva vztahuje, a případně tuto podmínku přidat do popisu slevy? 


Děkuji za informaci
Slevomat

Dobrý den, Veroniko.
To není využitý pouze v pátek a v sobotu, ale informace o tom, že je třeba udělat si na tyto dny rezervaci, zřejmě vzhledem k tomu, že v těchto dnech se chodí nejvíce na drink, tak aby s Vámi bylo počítáno a mohla jste si vše užít :-)

Club Havana

Můžete si vybrat z jakýchkolikv více než 100 cocktailů

Club Havana

Rezervace je nutné dělat pouze na pátek a sobotu.

JF

Ja používam výhradne len Google Chrome a daná stránka mi korektne funguje. Skúste si premazať cache počítača a ak nepomôže tak aktualizovať JAVU http://www.java.com/en/download/

Dvořák

Ne, nejde mi. Stránka se načte, problikne tam nějaké oranžové pozadí s plátsví, ale pak to okamžitě zčerná a v bílém čtverečku rotuje nějaký ukazatel a tím to končí. V konzoli je vidět chyba http://www.clubhavana.cz/lyteboxcs.js ř. 382: Uncaught TypeError: Cannot read property ‚0‘ of undefined

Dvořák

Stránky clubhavana.cz v Chrome vůbec nefungují, takže se na lístek kouknout nedá.

Slevomat

TAdy máme taky Chrome a Váš odkaz nám nešel, ale náš odkaz, který je hned napravo ano: http://www.clubhavana.cz/cs/

Slevomat

Dobrý den, Lucko a Zuzo. Nabídka se vztahuje na sekci Koktejly. Takže na všechny vyjmenované drinky, mrkněte sem: http://www.clubhavana.cz/cs/napojovy-listek/

Lucka

Dobry den, vztahuje se nabidka na tyto podsekce, ktere patri pod zalozku koktejly? Famous Rum Coctails, Non-alcoholic Drinks, Hot & Coffee Drinks, Aperitives, Shooters, Highballs & Coolers, Tropical & Fancy, Fizzes & Collinses, Digestives? Dekuji, pekny den, Lucka.

Zuza

Dobrý den, rozumím tomu správně tak, že sleva se nevztahuje na koktejly vyjmenované v nabídce Slevomatu ( na kubánské Daiquiri, kontroverzní Bloody Mary, Piňa Coladu, Mojito ,Sex on the Beach ,June Bug), protože nejsou v sekci Koktejly ?
Děkuji za odpověď.

Petr

Udělejte, prosím, akci do klubu Casa Havana, která taky spadá do „Havana clubu“ ^^ Moc díky a prozatím si nechte chutnat :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru