Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

59 Kč za 8 průkazových fotografií v ateliéru Golem. Podzimní fotovýbava na žákovské průkazky, studentské občanky i dospělácké řidičáky se slevou 54 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
augustyna

Vsechno probehlo bez problemu, fotky jsou moc pekne. Diky. Mohu jen doporucit.

GolemFoto

Dobrý večer Nikolo a Augustyno,
děkujeme vám :-).
Richard a Tomáš z Golemu

Nikola

To co tady píší o tom,že Vás vyfotí na úřadě,mi přijde docela vtipné..ještě jsem to nikde neviděla..a nejbližší fotomoto půlhodky tam,půlhodky zpátky.
Zkrátka..sleva je to dobrá a tady se někdo jenom děsně nudí..:o)

Eva

Prosím, znamená to, že za 59,– dostanu 8 ks. fotografií a mohu si je odnést též na flashce? Rozumím tomu správně, že : "Možnost odnést si foto na flashce nebo za příplatek na CD " říká, že flashka je v ceně a CD za příplatek?Nebo je to špatně napsáno a i za nahrání na flashku se platí?

GolemFoto

Dobrý večer Evo,
data si můžete odnést na jakémkoliv paměťovém médiu (flashce, paměťové karty nebo na CD) za příplatek. V textu to není úplně přesně napsáno. Při korekturách textu se nám zdál popis logický a jednoznačný :-(…

Martin

Dobrý den,
mohu se prosím v rámci jednoho voucheru nechat vyfotit s brýlemi a i bez brýlí? Vytištění by mi stačilo pouze u fotek bez brýlí. Kolik bych prosím připlácel za nahrání dat na flashdisk (1× bez brýlí, 1× s brýlemi)?
Děkuji, Martin

GolemFoto

Dobrý den Martine,
na jeden voucher můžete si udělat jednu fotografii (jeden záběr) s osmi kopiemi. Fotografii si samozřejmě vybíráte se série fotografií. Doporučuji vám zakoupit dva vouchery.
Za nahrání dat mají držitelé voucherů slevu na 59Kč. Je jedno zda si data odnesete na flashce nebo si je necháte vypálit na CD.

Hanka Barešová

Dobrý večer, je možné využít 1 voucher na vyfocení 2 osob? Děkuji.

GolemFoto

Dobrý den Hanko,
na jeden voucher je možné vyfotit jen jednu osobu. Na focení dvouportrétů se můžete objednat v našem ateliéru.

Martin

S fotkou z této nabídky o pas určitě nikdo nezažádá, protože při žádosti o vydání nového pasu fotku pořizuje pracovník úřadu!

GolemFoto

Dobrý den Martine,
asi máte pravdu, že na pas si vás vyfotí pracovnice u přepážky :-). To však neznamená, že „pasovky“ nikde už nežádají. Mně se textace nabídky líbí a myslím si, že copywriter Slevomatu odvedl dobrou práci.

Veronika Skoupá

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda je nutná nějaká rezervace, nebo jestli tam mohu přijít bez předchozí domluvy?

GolemFoto

Dobrý den Veroniko,
lepší je zamluvit si termín focení. Když přijdete bez objednání se může stát, že budete muset pár minut čekat.

Petr

Dobrý den,
s focením jsem nebyl příliš spokojen. Fotky nebyly upraveny (například lesknoucí se čelo či tváře, což by se v těchto parných dnech určitě hodilo). Navíc v nabídce stojí, že se platí pouze za fotky na CD, ale platí se i za fotky, které si chcete odnést na flash disku.

GolemFoto

Dobrý den Petře,
je to velká škoda, že jste hned nereklamoval focení. Lesky, tmavé stíny, pokrčená košile je oprávněným důvodem k okamžité reklamaci. Pracovníci musí (a chtějí) respektovat vaše připomínky k fotce.
Je moje chyba, že není zdůrazněno za jakých finančních podmínek si můžete odnést data. Platí ale to co je logické: za nahrání dat na cokoliv se vždy platí. A je jedno, zda to jsou poslána mailem nebo vypálená na CD.

Martin

Tak na pas už si Vás hodně dlouhou dobu vyfotí sami … to jsou zase nesmysly

GolemFoto

Hezký den Martine,
tento formát fotek se historicky jmenuje „identifikační fotografie“, slangově „pasovka“. O stálé potřebě tohoto typu fotografie svědčí úspěch fotoautomatů. Jen v něm vám nikdo neřekne, že se hrbíte, nebo že jste právě mrknul. My nabízíme, že se udělá několik snímků ze kterých si společně s kvalifikovanou obsluhou vyberete nejlepší snímek.

Hanka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, budou fotky vystaveny na počkání nebo do několika dnů?

Slevomat

Dobrý den,

fotky budou vystaveny na počkání, maximálně do hodiny.
Krásný čtvrtek :).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru