Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

169 Kč za rodinné vstupné do videoherny a muzea arkádových automatů ArcadeHry.cz! Retro zábava pro celou rodinu i možnost ukázat dětem, jak se pařilo před lety, se slevou 50 %.

4,7 / 5 ARCADE hry Svárov  (mapa) 68 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Matyas Schindler

Je možné se dopravit z Prahy do místa nějakou hromadnou dopravou?

Jan Orna, ArcadeHry.cz

Ano – autobusem č. 307 z pražského Zličína. Projeďte jízdní řády (www.jizdnirady.cz) v aktuální den kdy k nám pojedete a jistě se nějak trefíte. Děkujeme za zájem.

Mathes Shaffar

Dobrý den,


jestli jsem tomu správně porozuměl, tak vstupenka je pro max. 2 dospele osoby a k nim mohou byt az 2 deti.
Tj je ci neni mozne vstupenku vyuzit pro 3 dospele? 


Dekuji MS
Jan Orna, ArcadeHry.cz

Tato vstupenka může být využita maximálně pro dva dospělé. Pokud vás náš projekt zaujal, přijeďte i tak, běžné vstupné za dvě dospělé osoby je jen nepatrně vyšší. Děkujeme za zájem.

Hanys

Můžeme využít voucher, když jsme dva bez dítěte?

Jan Orna, ArcadeHry.cz

Pochopitelně ano. Určitě se nemůže stát, že bysme například i při nemoci jednoho z aktérů voucher neuznali :) Děkujeme za dotaz a budeme se těšit.

Ondřej

Dělat s dětí Gemblery, byjste nemuseli.
Už tak jsou dost závislí na PC atd… 



Jan Orna, ArcadeHry.cz

Náš projekt rozhodně závislé nevychovává, ale nabízí šanci jak si znovu vyzkoušet na pěkných nevýherních automatech hry které hrávala v maringotkách zejména generace dnešních třicátníků. Stroje zmizely, hry jsou téměř zapomenuty. Návštěvou našeho muzea drobně přispějete na udržení neopakovatelného hardwaru. Návštěva u nás zabere pár hodin, určitě se nedá na nás svádět, že děti tráví tolik času u PC atd. jak říkáte. Je to výlet do historie stejně jako např. technické muzeum s tím rozdílem, že na našich exponátech můžete hrát bez omezení. Pokuste se na to prosím dívat v této optice. Pěkný den.

Marek Turnovec

Bylo by docela fajn, kdybyste na webu měli sepsané, jaké všechny automaty/hry u Vás máte… Nikde jsem to ale neobjevil.

Jan Orna, ArcadeHry.cz

Toto nemáme uvedeno záměrně – chceme aby návštěvníci objevovali legendy na místě. Nicméně z fotek v galerii je většina strojků jasně patrná. Mnohé napoví také pročtení našeho FB http://www.facebook.com/pages/Arcade-Hry-arcadehrycz-/156093901086398 . Děkujeme za váš zájem a budeme se těšit až vás u nás přivítáme s voucherem nebo i bez něj.

Marek Turnovec

Opravte si na svém webu (v tom střídajícím se dvouobrázku) to „s více než 50-ti klasickými hrami“. Je zajímavé, kolik lidí neumí psát správně číslovky. Jinak pěkná retro nabídka. :-)

Jan Orna, ArcadeHry.cz

Děkujeme za poznatek, tento otevírací leták bude na webu viset už jen chvilku, přístě si na to dáme pozor. V textu na webu (v obrazovce) jsme to upravili dle vaší nápovědy. Díky :)

Jitka Horálková

Dobrý den, v ceně je vstup do herny a pak se platí každá hra zvlášť? Nebo se již na terminálech hraje zdarma?
Děkuji

Slevomat

Dobrý den, b) je správně :) Jakmile přijdete se vstupenkou/vou­cherem, tak můžete hrát jakékoli hry po celý den zdarma.

Jan Orna, ArcadeHry.cz

Dobrý den, děkujeme za zájem. Odpovědi na vaše možné dotazy naleznete na našem Facebooku https://www.facebook.com/pages/Arcade-Hry-arcadehrycz-/156093901086398 – staňte se naším fanouškem a buďte vždy v obraze. Budeme se těšit na vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru