Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Služby čistírny Astera v hodnotě 300 Kč

4,3 / 5 Astera (2 pobočky) Praha  (mapa) 1 141 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
hulkova

dala by se sleva nějakým způsobem uplatnit na vyčištění potahu na sedačku, jedná se o sedačku z Ikey skládající se ze 14ks potahů na sedáky+ opěráky a 2 potahy na kostru, i kdyby sleva nešla uplatnit kolik by vyčištění u vás stálo.

jednatel

Slevu na potahy uplatnit lze. Cena by byla 1320 Kc, t.j. 4 vouchery +120 Kc.

Honza

Dobrý den, mám péřovou bundu ( bez komorová) s kapucí z tkaniny s polyesterem ( zn.Levis) chtěl by jsem ji u vás nechat vyčistit. Je to možné a kolik by jsem potřeboval voucher. Dále dlouhé svatební šaty s několika spodničkami. Děkuji

jednatel

Odpoved viz vyse.

Honza

Dobrý den, mám péřovou bundu ( bez komorová) s kapucí z tkaniny s polyesterem ( zn.Levis) chtěl by jsem ji u vás nechat vyčistit. Je to možné a kolik by jsem potřeboval voucher. Dále dlouhé svatební šaty s několika spodničkami. Děkuji

jednatel

Bundu vam vycistime, stoji 265 Kc. Pokud maji svatebni saty nejake aplikace, je to obvykle s rizikem o ktere vas obsluha pouci a vy jej podepisete. Cena je 550 Kc.

Jaroslava Rohlenová

Dobrý den, chtěla bych si nechat vyčistit svatební šaty a manželův oblek. Zajímalo by mě, jakým způsobem čistění a žehlení probíhá. Látka na šatech, které byly šity na míru, je velmi jemná (jemňoučký satén a tenký průhledný šifón) a trochu se bojím, aby čistěním nebyla narušena. Hrozí při čistění nějaká rizika? Děkuji.

jednatel

Na vasich satech by mela byt visacka se symboly na osetreni. Pokud tam je, budeme postupovat pri cisteni a zehleni podle ni. Pokud tam neni, je to vzdy s rizikem, ktere se projedne a vy podepisete pri predavani satu obsluze. S oblekem neni problem.

hanka

Dobry den,kolik stoji vycisteni kozeneho kabatu,hladka kuze, pripadne kolik je potreba voucheru.lze pripadne zakazky na vouchery dle ceniku scitat? Dekuji.

jednatel

Plast stoji 640 Kc. Potrebujete 2 vouchery + 40 Kc.

Eva

Dobrý den, jak máte otevřeno v době vánočních svátků? Děkuji za odpověď.

jednatel

Jeste jsme to nestanovili. K dotazu se jeste vratime.

jednatel

Provoz bude do 21.12, pak 27. a 28.12. a od 2.1.2013 normalne pole oteviracich hodin. Na sberne Palmovka bude z technickych duvodu zavreno od 17. do 21. 12.

Jana Dušková

Dobrý den,
mám dvoudílný potah na sedačku z Ikei, spojený zipem. Kolik je třeba voucherů na tento potah?
Předem děkuji.

jednatel

Cena je 440 Kc. Byl by to jeden voucher +140 Kc. Nebo 2 vouchery a vycistime jeste nejaky odev za 160 Kc dle ceniku.

Jana Kocianova

V jaké sazbě je vyčištění pánského vlněného saka se semišovým límcem?

jednatel

Bude to za 130 Kc pokud je limec soucasti saka.

Sava

Dobrý den, chtěla bych si toho nechat vyčistit více – 3× oblek, 1× svatební šaty, možná kabát. Ráda si zaplatím za vyzvednutí a dodání. 

  1. Jestli tomu dobře rozumím, je to 120 kč za vyzvednutí a 120 kč na dodání a nezáleží na počtu kusů?

  1. Jezdíte i na Prahu 5 Zbraslav?

  1. Když si dohodnu vyzvednutí obleků na čt večer, kdy mi vše přivezete vyčištěné. děkuji
jednatel

Oblast Zbraslav je mimo nas bezny servis. Po dohode s nasim dodavatelem by to bylo mozne takto: Ve ctvrtek by to vyzvedl do 18 hodin a v patek by to dovezl do 17 hodin. Cena za vyzvednuti a dodani by byla 2×165 Kc, placeno pri dodani. U svatebnich satu predpokladame bez aplikaci a jinych ozdob, jinak se podepisuje souhlas o informovanem riziku pri cisteni.

Hana

Dobrý den, vyčistíte mi plášť z králíka? Děkuji.

jednatel

Ano, vycistime.

Alena

Dobrý den,
mám péřovou bundu, a jednou jsem jí vyprala v normální pračce a peří potřebuje vyrovnat. Děláte tuto službu ? A kolik stojí ? ( k voucheru za čištění bundy, bych si připlatila) Děkuji

jednatel

Bunda se musi znovu vyprat a ususit v susicce, aby se vam to nestalo. Cena 265 Kc.

Jarda

Dobrý den, chtěl bych si nechat vyčistit oblek. V ceníku vidím, že čištění saka a kalhot stojí 260,–, což je vč. žehlení nebo ne? Děkuji

jednatel

Ano.

Vladimír Iliev

Dobrý den, vztahuje se akce i na deky? A kolik by bylo potřeba na dvě deky klasických rozměrů.

jednatel

Deka klasickeho rozmeru stoji 170 Kc. Potrebujete 1 voucher a doplatek 40 Kc.

Ing. Ondrej

Dobry den, otazka pro Slevomat – budete mit akci podobneho druhu take ve Zline jak uz jednou byla? Nebo Uherske Hradiste? Dekuji za info

jednatel

Ne. pusobime jen v Praze.

Martina Cehulová

Dobrý den, zkusím znovu zopakovat svůj dotaz, protože jsem zatím nedostala odpověď…chtěla bych si nechat vyčistit dvoje svatební šaty, bohatě pošité kamínkama, oboje s dlouhou vlečkou. Kolik budu potřebovat zakoupit voucherů? Moc děkuji za odpověď, Martina C.

jednatel

Saty s aplikacemi jsou vzdy riziko. Aplikace se mohou uvolnit poskodit nebo zabarvuji cast odevu. Postupujeme tak, ze podepisete prohlaseni o pouceni o tomto riziku. Pokud byste mela nejakou moznost se s obsluhou o vasich satech dohodnout predem (ukazat je), pak budete vedet jaky problem vas muze potkat a pak teprve si zakoupit vouchery.

Lucie Jelínková

Dobrý den, kde přesně na Palmovce se sběrna nachází? děkuji

jednatel

V podchodu Metra Palmovka, vlevo.

Julie

Dobrý den, potřebovala bych vyčistit kožežinovou předložku. Dle ceníku je cena 450 Kč. Při koupi 2 voucherů je to moc, při koupi jednoho zase málo.
Děkuji za odpověď. Julie B.

jednatel

zakupte si 1 voucher a doplatite 150 Kc

bklinerka

Dobrý den, prosím o info, zda se také voucher vztahuje na vyčištění koženého kabátu – broušená kůže a za jakou cenu toto vyčištění lze pořídit. Děkuji vám za odpověď. Blanka K.

jednatel

Cena za vycisteni je 640 Kc. U techto druhu kuze je riziko zesvetleni puvodni barvy.

Veronika Novotná Římovská

Dobry den, maly upresnujici dotaz. Vycisteji semisove bundy dle ceniku stoji 590 kc, koupim si tedy dva vouchery a bunda a bude vycistena? Plati se neco navim za predani a vyzvednuti ve sberne na Palmovce? Diky

jednatel

Koupite si jeden voucher a doplatite 290 Kc, nebo 2 vouchery, 10 Kc se nevraci. Za sbernu se neplati

jednatel

Koupite si jeden voucher a doplatite 290 Kc, nebo 2 vouchery, 10 Kc se nevraci. Za sbernu se neplati

Martina C.

Dobrý den, chtěla bych si nechat vyčistit dvoje svatební šaty, bohatě pošité kamínkama, oboje s dlouhou vlečkou. Kolik budu potřebovat zakoupit voucherů? Moc děkuji za odpověď, Martina C.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru