Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotoobraz na kvalitním plátně včetně dopravy

3,8 / 5 Henderikos s.r.o. Praha - Třebonice  (mapa) 1 382 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petra

Dotaz i s fotografií jsem poslala v pátek a doteď žádná odpověď. Sleva dnes končí. Mohu si slevu koupit a v případě odpovědi, že fotografie není dobrá, koupi zrušit?

Slevomat.cz

Dobrý den.
Ano, objednávku lze stornovat.
Pěkný večer.

Monika

Dobrý večer,



jak probíhá zaslání voucheru? Poštou nebo emailem? 


Děkuji za odpověď
Slevomat.cz

Dobrý večer Moniko.
Vouchery jsou zasílány emailem. Také si je můžete stáhnout ve Vašem uživatelském profilu v sekci „Mé vouchery“.
Přeji pěkný den.

Michaela

Dobrý den, můžete mi, prosím, potvrdit, jaká bude doba zpracování mé objednávky?Pot­řebovala bych plátna do vánoc. Děkuji.

Marek Vaculí­k

Bude obraz doručen do Vánoc? Děkuji

Maria

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, za jak dlouho bude hotový obraz o velikosti 60×40?

Jana Šimková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, když chci si objednat 2ks obrazy stejného obrazu, mám si normálně koupit 2 vouchery a poté při objednávce postupovat jak??
Předem děkuji za odpověď

Lenka

Dobrý den,
je třeba zakoupit jeden voucher s dopravou a jeden osobní odběr, v objednávce zadat obě čísla.

Jannula

Dobrý večer,
koupila jsem si plátna – panorama 90×35 a dále o 2× 45×30.
Ovšem teď bych potřebovala ještě jedno plátno velikosti 45×30 – bylo by to možné za jedno poštovné?
Jak mám tedy postupovat a při objednávce mám do poznámky tedy uvést 4×čísla voucherů?
Panorama jsem měla 1× voucher a 2× voucher na 45×30 – Tzn. 3×voucher.
Děkuji za odpověď.

Lenka

Dobrý den, za jedno poštovné Vám můžeme zaslat pouze kombinaci 95×30 + 2× 45×30, nebo 95×30 + 4× 45×30. 95×30 + 3× 45×30 buhežel není možné. Ano stačí jedna objednávka a do poznámky všechna čísla voucherů.
Pěkný den.

Jannula

Dobrý večer,
koupila jsem si plátna – panorama 90×35 a dále o 2× 45×30.
Ovšem teď bych potřebovala ještě jedno plátno velikosti 45×30 – bylo by to možné za jedno poštovné?
Jak mám tedy postupovat a při objednávce mám do poznámky tedy uvést 4×čísla voucherů?
Panorama jsem měla 1× voucher a 2× voucher na 45×30 – Tzn. 3×voucher.
Děkuji za odpověď.

Lenka

Dobrý den, za jedno poštovné Vám můžeme zaslat pouze kombinaci 95×30 + 2× 45×30, nebo 95×30 + 4× 45×30. 95×30 + 3× 45×30 buhežel není možné. Ano stačí jedna objednávka a do poznámky všechna čísla voucherů.
Pěkný den.

Verča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda rozměry u fotky 3264×2448 s horizontálním rozlišením 180 dpi budou na obraz 45×30 cm stačit. Děkuji za odpověď.

Lenka

Dobrý den,
určitě budou.
Pěkný den

kamila

Dobrý den, chtěla bych zakoupit 2 vouchery, ale když vidím, že zakoupilo již 900 osob, nejsem si jistá, že budou obbrazy hotové do vánoc. Můžete mi to i při tak velkém počtu objednávek zaručit? Děkuji.

Petra

Dobrý den, je možná udělat si koláž z cca 8 snímků, na rozměr 60×40? S tím, že některé fotky by měly sice jen 72 dpi, ale pokud by byly menšího rozměru v případě koláže, tak jestli by to ničemu nevadilo, jako v případě, že by se obrázek o 72 dpi roztáhl na celá plátno, což nedoporučujete­. Děkuji

Lenka

Dobrý den Petro, nejlepší bude, když nám koláž pošlete do e-mailu na schválení. info@henderikos.cz

Piggsi

Dobry den, mam fotku o rozmerech 3648×2056 a ma na sirku 3648 pixelu a na vysku 2056 pixelu. Bude tato fotka dostacujici pro platno na 45× 30? Dekuji za odpoved

Lenka

Dobrý den, pošlete prosím fotku do mailu: info@henderikos.cz
Na základě těchto hodnot Vám ji nemůžu schválit.

Lucka Bartoňová

Dobrý den, když zašlu barevnou fotku, je možné chtít na plátno foto černobílé? Děkuji

Lenka

Dobrý den, to nebude problém.

Marie

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, když je platnost až do 31.3.2013 a já bych ty fotky chtěla až někdy v lednu, únoru, stačila by i platba až na začátku roku? Moc děkuji za odpověď.

Honza

Dobrý den, mám zájem o obrazy o rozměru 60×40, moje fotografie jsou o rozměru 3264×2176 pixelů a dpi 72. Z Vašich odpovědí jsem pochopil, že takový rozměr nedoporučujete, proto bych se chtěl zeptat, jaký maximální rozměr obrazů navrhujete a dále jsem se dočetl, že hodnota dpi ma vliv na barevnost obrazů, tak jestli nízká hodnota dpi ovlivní kvalitu obrazu zmíněné velikosti v případě černobílé varianty obrazu.

Karolína Svobodová

Dobrý den, ráda bych se zeptala… pakliže tedy bych koupila dva obrazy a chtěla bych dopravu tak jeden koupím s dopravou a druhý s osobním odběrem a pak mi tedy oba dva obrazy dorazí naráz?? Já jen jestli správně chápu. A myslíte, že by nějak uškodilo kvalitě fotek pakliže by na obraze byla koláž z více fotek?? Nijak by to nevadilo, ne?

Mockrát děkuji za odpověď :)

Lenka

Viz. naše nabídka na Slevomatu:
• Přejete-li si více pláten zaslat na jednu adresu, zakupte jeden voucher včetně dopravy, další vouchery s osobním odběrem.
• Za jedno dopravné vám bude zasláno až 6 pláten stejného rozměru.
Samozřejmě Vám budou obrazy při dodržení stejných rozměrů zaslány najednou.
Chápete to správně.
Koláž na jednom podkladě určitě kvalitě fotek neuškodí. Otázkou je z jak kvalitních fotek bude koláž udělaná. Doporučuji koláž poslat k bližšímu posouzení na: Info@henderikos.cz.
Hezký den

Míša Garguláková

Dobrý den, mám dotaz, zda by šlo udělat plátno o velikosti 45×30 pokud je fotka jen jako portrét obličeje u dětí ? Děkuji Míša

Lenka

Dobrý večer Míšo, pošlete nám fotku do e-mailu. Podíváme se na ni a dáme Vám vědět.

Jana Rézlová

Ale fotografie o 180 dpi by na obraz na šířku 60×40 to by bylo ideální? :)))

Lenka

Dobrý večer, 150 dpi by bylo dostačující :)

Hawaiika1

Dobrý večer,
mám zájem o panorama 90×35 a dále o 2× 45×30 – bude poštovné jen jedno?
A musím si zakoupit zvlášť voucher na panorama a 2× voucher na 45×30?Tzn. 3×voucher?
Děkuji za odpověď.

Lenka

Dobrý den,ano, zaplatíte poštovné jednou. Musela byste si objednat tři vouchery, jeden s dopravou a dva na osobní odběr.
Pěkný den

Rézlová Jana

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat, jestli na rozměry 45 × 30 na výšku stačí fotografie o horizontálním a vertikálním rozlišení 72 dpi.
Předem děkuji :)

Lenka

Dobrý večer, bohužel rozlišení je nedostačující :(
S kvalitou výsledku byste nebyla spokojena.
Pěkný večer

Radim Sádovský

Dobrý den,
včera jsem se zde dotazoval na dopravu při objednávce 3 pláten (60×40 a dvakrát 40×30) a jednoho poštovného, ale chtěli bychom místo 60×40 udělat 90×30. Je tedy možné i při tomto rozměru mít jen jedno poštovné? A viděl jsem zde několik variant formátů tak se chci ujistit, které jsou správné , abych fotky upravil do správného formátu. 90×30 nebo 95×30 a 40×30 nebo 45×30?

 Děkuji

Lenka

Dobrý večer, ano tuto kombinaci Vám také zašleme za jedno poštovné, správné formáty by tedy byly 95×30 a dvakrát 45×30. Pokud byste si obrazy do správného formátu, jak zmiňujete, upravil sám, je potřeba počítat se založením 2,5 cm potištěné části plátna na každé straně rámu. Fotografie by v této části neměla obsahovat žádný důležitý prvek, který by se napnutím na plátno mohl ztratit.
Pěkný večer

Lucie

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda je možné udělat plátno i z filmového negativu? Negativy mám sice nascanované z labu, ale jen v nízké kvalitě, která není dostačující pro velikost obrazu o který mám zájem..

Lenka

Dobrý večer Lucie, tato akce se vztahuje pouze na obrazy z Vámi dodaných fotografií, bohužel Vám u Vašeho požadavku nemůžeme vyhovět.

Martin Pešek

Dobrý den,
plátno je vyplé na dřevěnné konstrukci? a systém uchycení na zed je jaky?

Standa

Dobrý den, ano, plátno je napínáno na slepý dřevěný rám, v balení je kovové očko k uchycení.

Lenka

Dobrý den, ano, plátno je napínáno na slepý dřevěný rám, v balení je kovové očko k uchycení.
Pěkný den.

Helča

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když má foto velikost šířka 2453 × výška 2539 a dpi 72, další velikost šířka 4000 × výška 3000 a dpi 180 půjde udělat obraz o velikosti 45×30. Bude to dostačující? Děkuji moc za odpověď

Lenka

Dobrý den Helčo,obrazy vytisknout půjdou, přičemž u obrázku s rozlišením 72 dpi, který je zjevně už upravovaný, může dojít k barevným odchylkám- barvy nebudou stoprocentně odpovídat náhledu.
Pěkný den

Lucka

Dobrý den,
vybrala jsem panorama 95X30cm. Chtěla bych vytvořit koláž s několika fotkami. Koláž si mám vytvořit sama a zaslat ji hotovou? nebo stačí zaslat fotky a pořadí jak bych je chtěla za sebou?
 Děkuji

Lenka

Dobrý večer Lucko, tyto grafické úpravy nejsou v ceně zahrnuty.
Pěkný večer

Luboš

Dobrý den,
nebylo by možné přidat pár voucherů na 2 ks obrazů 60×40? Děkuji

Lenka

Dobrý večer, v nabídce máme obrazy 60×40. Poštovné zaplatíte jednou, je třeba koupit dva vouchery, jeden s dopravou a druhý bez a v objednávce poznámku (např. obě čísla voucherů), abychom byli schopni objednávky k sobě přiřadit.

Pěkný večer

Radek

Dobrý den,


vzhledem k již prodělanému zklamání z objednání obrazu přes slevový portál, prosím můžete zveřejnit odkaz na reference, diskuzi, ohlasy na Vaše výrobky? Popř. je při zklamání z vyhotoveného obrazu nárok na uplatnění reklamace? Do jaké lhůty? Vztahuje se na tento druh objednávky zákon o vrácení zboží bez udání důvodu? Předem děkuji za odpověď 





Standa

Dobrý den Radku,
Je mi líto, že máte tak špatné zkušenosti právě v této oblasti, kdy pracujeme s osobními zážitky a vzpomínkami zákazníků. Bohužel naše zákony umožňují, že v našem oboru pracuje stále více společností a grafiků samouků, bez jakýchkoli základů a citu pro práci. Na druhou stranu existují zákazníci, kteří i přes doporučené hodnoty fotografií dodávají fotografie s malým rozlišením, zvětšované, nebo jinak laicky upravované. V tomto případě zákazníka o zhoršené kvalitě fotografie informujeme před výrobou obrazu. V ideálním případě se zákazník informuje zasláním fotografie k posouzení ještě před objednáním obrazu ( viz. diskuse). Za poslední dva roky bylo odmítnuto přes 500 nekvalitních fotografií z toho důvodu, že by obraz nevypadal dobře.
Za naše reference mluví množství zákazníků, které pochopitelně z obchodních důvodů zveřejňovat nebudeme.
Podmínky reklamace naleznete na našich webových stránkách:http://www.fajnobrazyprovas.cz/obchodni-podminky/reklamacni-rad .

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat z jakého důvodu je ve Variantě 2 cena včetně poštovného (Varianta 4 je to samé s osobním odběrem o 100 korun levnější), když je napsáno, že poštovné pro slevové portály je zdarma?
Děkuji V.

Terezka Žáčková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když má foto velikost 900×600 a dpi 96 a chtěla bych to na obraz velikost 45×30. Bude to dostačující? Děkuji moc za odpověď

Lenka

Dobrý večer, rozlišení by mělo být dostačující, ale pro jistotu bych Vám doporučila foto poslat k bližšímu posouzení na: Info@henderikos.cz.
 Děkuji

Jana

Dobrý večer,


plánuji pořídit 4 stejné obrazy ve formátu 45 × 30. Všechny půjdou na stejnou adresu. Jak je to v tomto případě s náklady za dopravu – mám zakoupit jeden voucher včetně dopravy a druhý bez, nebo oba s dopravou? 


Díky J.
Standa

Dobrý den,
je třeba koupit dva vouchery, jeden s dopravou a druhý bez.
Za jedno poštovné jsme Vám schopni zaslat až 6 obrazů stejné velikosti. Poprosím Vás o poznámku (např. obě čísla voucherů) při objednávce, abychom byli schopni objednávky k sobě přiřadit.

Děkuji a pěkný den

Věrka

Můžete mi prosím vysvětlit, co znamená „Speciální nabídka 2 ks stejného rozměru za zvýhodněnou cenu“ – když za 1 ks je cena 193,– a za 2 ks 416,– (208,–Kč/ks) ??? Pokud mám tedy zájem o 2 ks, rozhodně se mi vyplatí zakoupit 2 jednotlivé vouchery…

Radim Sádovský

Dobrý den,
měli bychom zájem o 3 plátna. Je možné zaplatit dopravu pouze jednou ( všechny tři plátna pod jednou objednávkou), nebo to musíme objednat na dvakrát ( 1ks 60×40 a 2ks 40×30 )?

 Děkuji

Lenka

Dobrý večer , při těchto rozměrech je možné platit dopravu pouze jednou, ale objednat je třeba na dvakrát- první objednávku s dopravou, druhou bez dopravy. Poprosím Vás o poznámku (např. obě čísla voucherů) při objednávce, abychom byli schopni objednávky k sobě přiřadit.
Pěkný večer

Martina Veselá

Dobrý den, je možné kvalitně na plátno natisknout i staré černobílé naskenované fotky?
Děkuji.

Lenka

Dobrý den, pokud je sken kvalitní je to možné. Pro bližší posouzení doporučuji zaslat foto na e-mail info@henderikos.cz.
Pěkný zbytek víkendu

JANA P.

Dobrý večer,
chci se zeptat, zda je možno na obraz 95×30 – panorama – dát 5 fotek vedle sebe – jakoby koláž.
Nebo to musí být na každý obraz jen jedna fotka?
Děkuji za odpověď.

JANA P.

Dobrý večer,
chci se zeptat, zda je možno na obraz 95×30 – panorama – dát 5 fotek vedle sebe – jakoby koláž.
Nebo to musí být na každý obraz jen jedna fotka?
Děkuji za odpověď.

Lenka

Dobrý večer, je to možné, přičemž by fotografie měly mít přibližně stejné parametry. Pro přesnější posouzení Vám doporučuji zaslat fotky na info@henderikos.cz.
Pěkný večer

Petra V

Oprava obraz o rozměru 60×40. :)

Lenka

Dobrý večer, bohužel je foto při rozlišení 72 dpi nedostačující. Při rozměru 60×40 potřebujete minimální rozlišení 150 dpi.
Pěkný večer

Petra V

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat mám foto o rozměrech 640×480 a rozlišení 72 dpi bude kvalita dostačující pro obraz o rozměrech 60×30 ?

Předem děkuji

Jarka

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda gramáž plátna 240g/m2 neovlivní kvalitu obrázku.
Děkuji

Standa

Dobrý den,
neovlivní, pro kvalitu tisku není důležitá gramáž média, ale rozlišení a velikost podkladu, kvalita a povrchová úprava tiskového média, kvalita barev, technický stav tiskového stroje, dodržení technologických postupů a obsluha. Naše společnost přísně dbá na dodržování technologických postupů, stroje máme pravidelně kalibrovány (poslední kalibrace byla provedena 24.8.2012), k tisku používáme velmi kvalitní a ověřené materiály.

Pěkný den

Slávina

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat cena 199,– je za 1ks nebo za 2ks? Nebo je to tak, že když si objednám 2ks, tak ten jeden je za 199,–? Pak bych za dva zaplatila 398,–. Děkuji za info, abych to špatně nepochopila.

Slevomat.cz

Dobrý den Slávino,

je to tak, jak píšete. Pokud objednáte 2 kusy, tak zaplatíte 398,–- Kč.

samesame

Dobrý den, jaká je gramáž plátna, prosím? A je možné na panoramatický obraz dát fotku dvou dětí? Jde mi o to, aby pak nebyly rozpláclé :-) Děkuji za odpověď

Standa

Dobrý den, gramáž plátna je 240g/m2. Na panoramatický obraz je možné dát fotku dvou dětí, záleží na celkové koncepci fotografie. Bohužel nemůžu takto jednoznačně posoudit, aniž bych fotografii viděl. Nejjednodušší bude zaslat fotografii na e-mail: info@henderikos.cz.
Děkuji a pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru