0,5 kg uruguayského hovězího z vysokého roštěnce
Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Dobry den, je mozne maso namrazit a pouzit pozdeji, pokazilo by zmrazeni kvalitu/ chut masa? Dekuji
Dobrý den, o víkendu jsem maso dělala a bylo výborné. Až na jeden detail a to, že okraje masa byly takové nahořklé.. Nevíte, čím to bylo způsobené? Předem děkuji za tipy.
Přidejte Brno ;)
Dobry den, kdy nejpozdeji si mohu maso v teto akci vyzvednou (provozovna ve Vratislavicich)???
Dobrý den,
o víkendu jsem maso dělala a bylo výborné. Až na jeden detail a to, že
okraje masa byly takové nahořklé.. Nevíte, čím to bylo způsobené?
Předem děkuji za tipy.
Dobrý den,
chtěla bych jen upřesnění dotazu Terezy, takže Vaše balíčky nejsou
předem navážené na 0,5 kg, ale je to jen odhadem „nabalíčkované“?
A chtěla bych se zeptat, jak to je tedy s naporcováním, jde to u Vás nebo
ne? Nerada bych maso sama naporcovala tak, aby bylo pak znehodnocené.. :)
Předem děkuji za odpovědi a je mi jasné, že až si k Vám půjdu pro maso,
budu trošku za neznaboha a pomatence.. :) tak doufám, že to nebude příliš
velké faux paus..
Dobrý den Terez,
přesně tak, balíčky nejsou kalibrované. Váha je cca. Steaky doporučujeme
velikost cca 250–300g, samozřejmě pokud se necítíte, že by jste si maso
správně naporcovala, tak nám to napište do obj. a naši řezníci Vám to
naporcují :-)
Mějte se fajn a ať se Vám to povede :-)
Dobrý den, je reálné si masíčko vyzvednout v pátek v provozovně v Liberci (prosím přesnou adresu), pokud udělám objednávku nejpozději zítra (12.3.)? Děkuji, K.
Dobrý den Kateřino,
to není žádný problém :-) . Prosím upřesněte to ve Vaší objednávce.
Vyzvednutí je možné mezi 6 a 15:30 hodin.
Adresa je: Poštovní 1124, Liberec 30 – Vratislavice.
Mějte se fajn
Dobrý den, je nějaká možnost osobního vyzvednutí v Brně? (ptám se, protože tu objevila provozovna Liberec). Díky a pěkný den :)
Dobrý den Martine,
bohužel v současné chvíli máme odběrná místa pouze v Praze a Liberci.
Ale je možno pro Vás zajistit rozvoz až k Vám domů, přes naše partnery,
za poplatek 155,–kč.
Mějte se fajn
Dobry den, chci se zeptat jak je to s dorucenim do Lbc? Videl jsem nekde tuto moznost. Dekuji
Dobrý den Tomáši,
v Liberci je možno si objednávku vyzvednout přímo v naší provozovně ve
Vratislavicích, Poštovní ulice. V případě zájmu to prosím napište do
objednávky.
Mějte se fajn :-)
Dobry den, mam stejny dotaz jako Tereza. Muzete se prosim k teto otazce vyjadrit? Dekuji
Zdravím. Jaké je datum spotřeby ?
Dobrý den René,
maso je vakuově balené s trvanlivostí až 14 dní.
Mějte se fajn
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je maso vhodné na rozpůlení, na dva steaky..?
Popřípadě bych ráda věděla, zda mi to můžete takto připravit Vy,
kdybych to napsala předem do objednávky? Děkuji
Dobrý den Terezo,
jedná se o balíček masa vcelku, který není kalibrovaný, tzn. můžete si
v řeznictví vybrat menší či větší, a udělat si steaky podle svých
představ. My obvykle doporučujeme takovou optimální velikost cca 250–300g
jeden steak. Tzn. z balení si můžete udělat steaky dva a nebo si vzít
větší balíček např. cca 650g a udělat z toho 3 menší. Obecně steaky
pod 200g moc nedoporučujeme, rib eye je steakové, šťavnaté maso, tak by to
mělo mít nějakou „výšku“ :-) Můžete samozřejmě dělat maso
i vcelku, pak bych ale doporučil použít nejen pánev či grill, ale
i troubu.
Mějte se fajn a ať se Vám to povede :-)
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý den, toto maso se asi nehodí na tatarák, je na to moc prorostlé, že?
Dobrý den Karle,
je to přesně tak, jak píšete. Rib eye je především steakové maso, šťavnaté, ideální na grill i pánvičku. Na tatarák bychom doporučovali spíše kus zadního, např. rump steak. Nebo pak jedině svíčkovou.
Mějte se fajn :-)