Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

0,5 kg uruguayského hovězího z vysokého roštěnce

4,6 / 5 SelaVita Praha - Vinohrady  (mapa) 817 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Lada

Dobry den, je mozne maso namrazit a pouzit pozdeji, pokazilo by zmrazeni kvalitu/ chut masa? Dekuji

.

Dobrý den, o víkendu jsem maso dělala a bylo výborné. Až na jeden detail a to, že okraje masa byly takové nahořklé.. Nevíte, čím to bylo způsobené? Předem děkuji za tipy.

pethr

Přidejte Brno ;)

Ales

Dobry den, kdy nejpozdeji si mohu maso v teto akci vyzvednou (provozovna ve Vratislavicich)???

Jana

Dobrý den,
o víkendu jsem maso dělala a bylo výborné. Až na jeden detail a to, že okraje masa byly takové nahořklé.. Nevíte, čím to bylo způsobené? Předem děkuji za tipy.

Karel Janoušek

Dobrý den, toto maso se asi nehodí na tatarák, je na to moc prorostlé, že?

SelaVita

Dobrý den Karle,
je to přesně tak, jak píšete. Rib eye je především steakové maso, šťavnaté, ideální na grill i pánvičku. Na tatarák bychom doporučovali spíše kus zadního, např. rump steak. Nebo pak jedině svíčkovou.
Mějte se fajn :-)

Terez

Dobrý den,
chtěla bych jen upřesnění dotazu Terezy, takže Vaše balíčky nejsou předem navážené na 0,5 kg, ale je to jen odhadem „nabalíčkované“? A chtěla bych se zeptat, jak to je tedy s naporcováním, jde to u Vás nebo ne? Nerada bych maso sama naporcovala tak, aby bylo pak znehodnocené.. :) Předem děkuji za odpovědi a je mi jasné, že až si k Vám půjdu pro maso, budu trošku za neznaboha a pomatence.. :) tak doufám, že to nebude příliš velké faux paus..

SelaVita

Dobrý den Terez,
přesně tak, balíčky nejsou kalibrované. Váha je cca. Steaky doporučujeme velikost cca 250–300g, samozřejmě pokud se necítíte, že by jste si maso správně naporcovala, tak nám to napište do obj. a naši řezníci Vám to naporcují :-)
Mějte se fajn a ať se Vám to povede :-)

Kateřina

Dobrý den, je reálné si masíčko vyzvednout v pátek v provozovně v Liberci (prosím přesnou adresu), pokud udělám objednávku nejpozději zítra (12.3.)? Děkuji, K.

SelaVita

Dobrý den Kateřino,
to není žádný problém :-) . Prosím upřesněte to ve Vaší objednávce. Vyzvednutí je možné mezi 6 a 15:30 hodin.
Adresa je: Poštovní 1124, Liberec 30 – Vratislavice.
Mějte se fajn

Martin

Dobrý den, je nějaká možnost osobního vyzvednutí v Brně? (ptám se, protože tu objevila provozovna Liberec). Díky a pěkný den :)

SelaVita

Dobrý den Martine,
bohužel v současné chvíli máme odběrná místa pouze v Praze a Liberci. Ale je možno pro Vás zajistit rozvoz až k Vám domů, přes naše partnery, za poplatek 155,–kč.
Mějte se fajn

Tomas Bilka

Dobry den, chci se zeptat jak je to s dorucenim do Lbc? Videl jsem nekde tuto moznost. Dekuji

SelaVita

Dobrý den Tomáši,
v Liberci je možno si objednávku vyzvednout přímo v naší provozovně ve Vratislavicích, Poštovní ulice. V případě zájmu to prosím napište do objednávky.
Mějte se fajn :-)

Jana

Dobry den, mam stejny dotaz jako Tereza. Muzete se prosim k teto otazce vyjadrit? Dekuji

René Rendis Hada

Zdravím. Jaké je datum spotřeby ?

SelaVita

Dobrý den René,
maso je vakuově balené s trvanlivostí až 14 dní.
Mějte se fajn

Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je maso vhodné na rozpůlení, na dva steaky..? Popřípadě bych ráda věděla, zda mi to můžete takto připravit Vy, kdybych to napsala předem do objednávky? Děkuji

SelaVita

Dobrý den Terezo,
jedná se o balíček masa vcelku, který není kalibrovaný, tzn. můžete si v řeznictví vybrat menší či větší, a udělat si steaky podle svých představ. My obvykle doporučujeme takovou optimální velikost cca 250–300g jeden steak. Tzn. z balení si můžete udělat steaky dva a nebo si vzít větší balíček např. cca 650g a udělat z toho 3 menší. Obecně steaky pod 200g moc nedoporučujeme, rib eye je steakové, šťavnaté maso, tak by to mělo mít nějakou „výšku“ :-) Můžete samozřejmě dělat maso i vcelku, pak bych ale doporučil použít nejen pánev či grill, ale i troubu.
Mějte se fajn a ať se Vám to povede :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru