Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

78 Kč za 1 kg poctivých královských párků z rodinného řeznictví Oldřich Čejka. Kvalitní uzeniny z nejlepšího řeznictví Pardubického kraje. Sleva 47 %.

4,5 / 5 Řeznictví Oldřich Čejka Pardubice  (mapa) 236 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Dare

Také je mi to podezřelé, najednou se zde objevil podivný ceník kde jsou, ale na inetu nejsou. Krom toho mi chybí podíl masa a tuku, který právě určuje kvalitu…takže za mě NE, klasický marketingový tah zkušeného obchodníka. I přesto si myslím, že jejich výrobky patří k nejlepším na českém trhu, protože jinak je tragédie co nám prodávají v marketech.

ŘEZNICTVÍ ČEJKA

Dobrý den, Královské párky jsou naší novinkou, tudíž jsme zvolili tento způsob jak je prosadit na trh. Jelikož tento výrobek vyrábíme necelé dva týdny, nedokázali jsme ještě tomuto výrobku udělat reklamu a vložit do webových stránek. Zatím je uvádíme pouze v našich ceníkách. V nejbližší době určitě dodáme fotky a veškeré informace na naše webové stránky. Párky obsahují 26% hovězího masa a 55% vepřového.

Vanda Rajnochová

Je zajímavé, že na stránkách řeznictví jsou druhy párků nafoceny, ale Královské jako by neexistovaly. Aby ta cena nebyla vykalkulována speciálně vysoko pro slevovou akci…

ŘEZNICTVÍ ČEJKA

Dobrý den, Královské párky jsou naší novinkou, tudíž jsme zvolili tento způsob jak je prosadit na trh. Jelikož tento výrobek vyrábíme necelé dva týdny, nedokázali jsme ještě tomuto výrobku udělat reklamu a vložit do webových stránek. Zatím je uvádíme pouze v našich ceníkách. V nejbližší době určitě dodáme fotky a veškeré informace na naše webové stránky.

Jožo

Zdravím, kolik nožiček těchto párků je z tohoto 1kg?

ŘEZNICTVÍ ČEJKA

Dobrý den, do 1kg je cca 12 nožek párků.

Andrea

Dobrý den, můžete nám prosím sdělit kolik % masa mají tyto párky? Děkuji

ŘEZNICTVÍ ČEJKA

Dobrý den, Královské párky obsahují 26% hovězího masa a 55% je podíl vepřového masa.

Josef Zavadil

Párky vynikající. Znám a mohu jednoznačně doporučit…

LENKA FILIPOVÁ

pro SK.nemyslím obyč.poštou.Uzeniny se normálně rozvážej po prodejnách.

Martin

Zdravim, chtel bych se zeptat zda je do parku pridavana soja. Dekuji

ŘEZNICTVÍ ČEJKA

Dobrý den, do uzenin žádnou sóju nepřidáváme, takže se s ní určitě nepotkáte i v Královských párkách naší firmy. Dokonce tento druh párků, stejně jako spousta dalších našich výrobků jsou výrobky bezlepkovými!

SK

doporucuji opravdu same mnamky…:)))kvalita a dobroty jsou chutne…:))no a k zaslani asi parecky nejsou,to bych nechtela videt co me prijde postou:))

LENKA FILIPOVÁ

Dobrý den,vyzvednutí je pouze osobně,nebo i zasíláte ?Děkuji Lenka

ŘEZNICTVÍ ČEJKA

Dobrý den, vyzvednutí je pouze osobně na prodejnách v Pardubicích a Chrudimi. Adresy jsou uvedené na pod nabídkou akce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru