Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za DVA bifteky po anglicku s přílohou a DVĚ piva. Nově otevřená restaurace Orion, večeře pro dva a skvěle připravené maso se slevou 56 %!

3,9 / 5 Orion Restaurant Praha - Komořany  (mapa) 212 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr

Na muj dotaz ohledne podminek jste mi neodpovedela, ale z Vasi odpovedi Jirkovi, je patrne, ze je problem vyuzit voucher pres obed.
Myslim, ze tak podstatna vec by mela byt uvedena!

andrea šebestová

Je zcela běžné, že v restauracích v době obědů se vydávají pouze hotová jídla, abychom byli schopni Vám biftek během obědů zhotovit, museli bychom mít v kuchyni kouzelníka, samozřejmě se bavíme o všedních dnech, o víkendu není problém … 


Samozřejěm jsou pak restaurace, které jsou schopny v době obědů udělat minutková jídla, ale cena se trochu liší a objem obědů není nijak vysoký. 


A nevím tedy jaké přesné podmínky Vás zajímají, jestli máte na mysli obecné čerpání voucheru, tak je vše popsané v akci:
1)Platnost je od 2.9. 

  1. Rezervaci udělat alespon dva dny předem, jinak na individuální dohodě

  1. telefonicky či emailem

  1. kuchyňkuchyně končí vždy hodinu před zavírací dobou restaurace
Vítek Růžička

Koko vypadá že něco před focením slupla :D

Katka

Ireno – maso je připraveno ze svíčkové z býka.

Renata

Zdravím,chci vám vyseknout poklonu jelikož cena masa je v obchodech cca 650 kč a ve velkoobchodech cca 450 až 500kč za kg.600g masa je cca 300kč ,dále Plzeň a brambory,to je bomba.Když přidám práci kuchaře,nájem,vo­du,ekekt.,svě­tlo,obsluhu co dodat,bomba,bom­ba,bomba.

andrea šebestová

děkujeme

Jirka

Je mozne tuto slevu uplatnit na obed? Mame blizko zamestnani. Ptam se, nebot pri nedavne akci nam pri rezervaci bylo receno, ze ne v dobe podavani obeda do 14h. Tezko pujdeme v praci na obed odpoledne. Dekuji

andrea šebestová

dobrý den, myslím, že by toto bylo na individuální dohodě, proto Vás požádám o případný telefonický kontakt, dekuji

Irena

Dobrý den, z jakého masa jsou tyto bifteky?
Děkuji :-)

andrea šebestová

svíčková z býka

Dáša

Dobrý den,
bylo by ve Vaší restauraci společenským prohřeškem přijít ve sportovním oblečení (v čase oběda)…jste blízko Modřan, dojeli bychom na kole:-)

andrea šebestová

určitě nebylo :-) i kdy ž naše restaurace vypadá třeba honosněji, snažíme se prostředí zlidovět a sportovní oblečení aby bylo mezi tím :-) těšíme se na Vás

Tondaa

to andrea: :-) to ondřej: z bůčku

Klara

omlouvám se, už vidím – rozdělená kuřácká a nekuřácká:-)

andrea šebestová

ano a včetně dětského koutku

Libuše Jíšková

Chtěla bych si objednat tuto večeři,mám vytočeno na slevomatu 3× 20kreditů,mohu je uplatnit?Děkuji

Slevomat

Samozřejmě Libuše, již ve druhém kroku Vaší objednávky :) Dáte „uplatnit kredity“ Přejeme dobrou chuť :)

Jan Šotek

Monika docela utrela :D Jinak souhlasím s prohozením obrázků :) melo by to byt naopak.. ale to je snad uz jen detail.

Petra

to MONiKA: MONIKO, KDYZ CHCETE VYSTUPOVAT JAKO ZNALKYNĚ STEAKU, TAK NEJDŘÍVE NASTUDUJTE A PAK MLUVTE :)

Petr

Dekuji za rychlou odpoved, jeste se zeptam, na samotnem voucheru jsou uvedeny jake podminky ohledne poskytnuti „sluzby“.

Casto mi zustane alespon jeden voucher a pak na posledni chvili je problem ho uplatnit.

andrea šebestová

doba na uplatnění voucheru je celkem dlouhá, 6 měsíců, ale pokud to půjde, budem se snažit Vám vyhovět

Petr

Proc je kladena jako podminka, rezervace predem a kolik dni dopredu MINIMALNE je nutne rezervovat?

Uz se mi stalo, ze poslednich 14 dni bud nikdo nebral telefony nebo bylo uplne plno, proto nemam moc duveru k akcim, kam je nutne se hlasit 2 tydny dopredu.

andrea šebestová

nepožadujeme dva týdny dopředu, ale alespon dva dny, zásobu masa samozřejmě máme, ale nerada bych, aby se stalo, že nečekaně dojde, pokud budete mít specielní přání a budete chtít rezervaci na den v ktzerý zavoláte budeme se snažit Vám vyhovět, kapacita restaurace je velka :-) avšak neradi bychom někoho zklamali …

Král bramborových lidí

Je vidět, že se restaurace v úpravách steaků vyzná, grafik asi ne, řekl bych, že máte prohozené fotky úprav medium a medium well.

andrea šebestová

dobrý den, ano máte pravdu, bohužel fotky a popis zajišťoval slevomat a nastala chyba, tímto se omlouváme

Ondřej Máca

Zdravím, chtěl bych se zeptat z jakého masa je biftek připravován? Děkuji

andrea šebestová

dobrý den, maso je připraveno ze svíčkové z býka

andrea šebestová

Předem děkuji vše za příspěvky :-)


Tereza:
ano místo piva si můžete dát jakékoliv nealko … 


Leoš: cena 349 Kč je za dvě porce, či – li 2 × 300 g masa, 2 x pivo (či nealko) atd 


a pro ostatní, zde jsou stupně propečení :-)
Raw (syrový) – nepečený. Kromě speciálních pokrmů, jako je např. tatarský biftek, carpaccio, se steaky takto nepodávají.
Blue rare nebo very rare (velmi jemně propečený) – jenom krátce ošhlehnout nad plamenem. Zvenku je opečen, avšak vevnitř zůstává krvavý.
Rare (jemně propečený, teplota středu 52°C) – Z vnějšku je již tmavě-hnědý a vnitřek se také začíná zabarvovat, avšak je stále rudý.
Medium rare (středně propečený, teplota středu 55°C) – Z vnějšku je tmavě-hnědý, střed steaku je růžový a zbytek vnitřku přechází pomalu do šedo-hnědé poblíž povrchu. Pokud zákazník neřekne jinak, budou mu takto připraveny steaky v dobrých steakhousech.
Medium (teplota středu 60°C) – Úplný střed je stále růžový, ačkoli zbytek masa už je zcela propečen do šedo-hnědé barvy.
Medium well, (Medium well done) (teplota středu 65°C) – Maso už je téměř celé hnědé, pouze s náznaky růžové. Šťavnatost se již vytrácí.
Well done (teplota středu 71°C) – Maso je již zcela propečeno skrz naskrz. Šťavnatost a jemnost masa se z větší části vytratila a maso vypadá suše a gumově a také tak chutná. Po nakrájení lze předložit pejskovi (kočka se vám asi vysměje) a zkusit štěstí znovu… Pokud si takto propečený steak objednáte v lepších restauracích, pravděpodobně se decentně pokusí Vám tuto volbu rozmluvit (v některých „steak housech“ v USA je dokonce přímo odmítnou udělat) a případně nabídnout něco jiného.
Jakub

To: Monika.
Milá Moniko, v USA jsem delší dobu pobýval. Vězte, že pojem „Medium Well“ je v USA velmi dobře známý. Kupříkladu vyhlášený podnik v LA-Nick & Stef's Steakhouse, tuto úpravu běžně nabízí.
Běžně se užívá 5-ti stupňová škála úpravy masa na steak a to nejen v USA.

Brigita

leoši :
2× biftek po anglicku (á 300 g)
2× gratinované brambory (na výběr i další přílohy)
2× pivo Pilsner Urquell 0,5 l (možno vyměnit za nealko
z popisu je tedy imho velmi srozumitelne, ze se jedna o dve 300g porce masa s prilohou a dve piva = vecere je pro 2 osoby.. pricemz kazda 300g PORCE masa pro jednu osobu je rozdelena na dva 150g bifteky..

Leoš

možná jsem to špatně pochopil a je to večeře pro dva ale to bývá vždy napsáno v titulku slevy ale tam to není . Dále se chci zeptat není zcela zřejmé Váha která je uvedena jestli to je váha obou nebo jednoho. velice děkuji za odpověď.

Leoš

nechápu princip této slevy, na takovouto večeři se chodí většínou ve dvou nebo více osobách a když půjdeme dva jsou to dvě poukázky a to je již cena (700,–) za kterou dostaneme v tomto rozsahu toto samé v normální restauraci , aby jsme nekřivdil tak možná o stovku dráž ale stále nevidím tu slevu.

andrea šebestová

cena 349 Kč je cena za dvě večeře, tzn. 2 × 300 G masa, 2 x pivo (či neallko), 2 x fazolky, 2 x příloha

Brigita

Moniko, pokud chcete „machrovat“ ze mate projety steakhousy po celych statech, mela byste vedet, ze termin „medium well“ neni totez co „well done“.. stejne jako „medium rare“ neni totez, co „rare“.. viz http://en.wikipedia.org/wiki/Steak

David

Monika: Myslím, že restaurace machrovat nechce. Nevím sice co má americký steakhouse společného s anglickým biftekem, ale ve výsledku je to jedno, jelikož „medium well“ není to samé co „well done“, který je ještě o stupeň propečenější (čti vysušenější ,–). Jinak dobrý steakhouse rozlišuje více stupňů propečení než pouze ty tři nejznámější.

Tereza

Luboši, jasně, já jen jestli to neznamená možno vyměnit za nealko – pivo! = )

Monika Trepešová

Pokud chce restaurace „machrovat“ se steakama, měla by vědět, že termín „medium well“ ve steakhousech v USA neexistuje, ale je to „well done“. To jen taková poznámečka ;-) Jinak nabídka dobrá.

Luboš

je to tam přeci napsáno :
2× pivo Pilsner Urquell 0,5 l (možno vyměnit za nealko)

Tereza

Dobrý den,
tedy můžeme si dát i jakékoliv nealko krom piva? Děkuji

andrea šebestová

ano můžete

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru