Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za poukaz na vína v hodnotě 600 Kč v online vinotéce VÍNO-KLUB.CZ. Více než 2000 různých vín od českých, moravských i zahraničních vinařů, ověřená kvalita a profesionální přístup.

Víno-klub Praha - Staré Město  (mapa) 494 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Pepa 2

Pokud přijdu do obchodu s vytištěným voucherem a vyberu so nějaká vín např. v hodnotě 1000 Kč, odečtete mi 301 Kč a zbytek doplatím?

Víno-klub.cz

Dobrý večer Pepo 2, prosíme, je potřeba, abyste udělal objednávku na webu www.vino-klub.cz. Případně zavolejte nebo pošlete Vaši objednávku emailem.

Pepa

líbí se mi, jak poskytovatelé slevy jsou rádoby vstřícní až trochu ukřivdění, že se jich nikdo neptá přímo na vína. ve skutečnosti ale nevyšli nakupujícím vstříc absolutně v ničem, ani v tak banální věci jako je odběr zboží jinou osobou. nehledě na to, že nic takového v podmínkách uvedeno není (naopak tam máte evidentní nesmysl s tou kolektivní zásilkou, která ale v tomto případě nefunguje) jste prostě neochotní

Petra K.

Velice za tuto slevu děkuji. Kolekce od Volaříka se už nemohu dočkat :o)

Víno-klub.cz

Jsme rádi, že jste ráda :-)

Jirka

Mohu si víno vybrat přímo v kamenném obchodě a předat voucher nebo musím mít emailovou objednávku?

Vi

Dobrý večer Jirko, potřebujeme webovou objednávku předem. Kdyžtak zavolejte nebo napušte, poradíme, posloužíme :-)V

Katerina Košťálová

Chápu, že si víno musí vyzvednout každý osobně, ale taťka je vaším pravidelným zákazníkem, vím že objednává vína i za několik tisíc, proto bych mu ráda udělala radost voucherem. jenže bude na moje jméno, tudíž se musí buď ona zaregistrovat zde na slevomatu nebo já na vašem serveru… zbytečné komplikace, nemyslíte?

Víno-klub.cz

Katko, Vy si můžete koupit na Slevomatu jenom 1 voucher a ten může být použit na 1 objednávku. A už je mi jedno, že tu objednávku učiní tatínek s poznámkou, že byl poukaz na Vaše jméno. 1 osoba = 1 voucher = 1 objednávka.

Pavel Hoch

Vám se furt něco nelíbí, docela se nedivím, že nechtějí na jednu adresu posílat zboží za několik voucherů. Jak mají poznat že to nekoupil jeden člověk na několik emailovích adres? Jinak osobní vyzvednutí – dospělému člověku asi těžko budou kontrolovat občanku jestli to je opravdu ten co si objednal zboží, to se kontroluje podle čísla objednávky a je jim jedno zda to vyzvedává kupující a nebo někdo jiný. Ale zase vám dají jen na jeden poukaz a ne že přijde větnamec a vysází 50 voucherů a řekne že má početnou rodinu na slevomatu.

Víno-klub.cz

Díky moc za podporu Pavle!!! Já jsem se také těšila, že zde budu odpovídat na to, jaké víno doporučit k čemu, jaký je rozdíl mezi tímto přívlastkem a jiným a proč je Tramín červený bílé víno… Ale za dobrotu… :-)

Martina K.

takže znova, 1 voucher si objednám já (26let) a 1 chce mamka (samo víc než 18let) a když si víno přijdu vyzvednout osobně, tak jí ho ani nemůžu vyzvednout? to máte teda tu nejhorší akci, co jsem tady viděla, 1víno+150 za poštovné, což vlastně není sleva, když pošta bude stát tak max 50,– nebo 1víno osobní odběr pouze 1 kusu, takže když nejsme z Prahy tak se nám to taky strašně vyplatí, ach jo. Mimochodem, když si víno budou chtít objednat 3 lidé z jedné domácnosti, kteří bydlí na jedné adrese ale jsou 3, objednají si 3 vouchery – 3vína na stejnou adresu, jen jiné jméno (a to ještě křestní) a stejně budou platit 3× poštovné? Promiňte, ale asi byste se měli těmto slevovým portálům vyhnout a dělat si vlastní akce na svých stránkách.

Slevomat

Dobrý den, Martino,


prosíme, respektujte podmínky této nabídky.


Děkujeme za pochopení.
Pepa

ptám se proto, že v uvedené hodiny by se mi hodilo, aby mi tam pro to někdo zašel, ne proto, že je mi 15 a chci se opít kvalitním vínem.
podle mě tato argumentace s alkoholem nedává smysl. Když už, tak by šlo o to, kdo alkohol mladým předává. Přece i osoba, která si to objedná na sebe, může víno dát někomu jinému, to už vy ale s prominutím kontrolovat nemusíte, to už je případně záležitost Policie ČR. Přirovnání k balíku na poště také neplatí.
Proto opravdu nechápu, že nevyjdete lidem vstříc – kdyby například do poznámky při objednávce napsali, že ji vyzvedne někdo jiný

Víno-klub.cz

Pepo,chtěli bychom poznat právě Vás, konzumenta. Nabídnout Vám třeba něco dobrého na ochutnání, abyste příště věděl, co objednat.

Pepa

je možné, aby vína vyzvedl někdo jiný, než kdo je objednal?

Víno-klub.cz

Dobrý den Pepo, je nutné, aby si každý svou objednávku vyzvedl osobně. Potřebujeme totiž vidět, případně i na základě průkazu totožnosti, že nakupujícímu je více než 18 let. Víno je totiž alkohol. Na poštu si také pro balík chodíte osobně s občankou, aby se nestalo, že je věc vydána někomu jinému.

Veronika Štrossová

Dobrý den,

je možné víno vyzvednout ve skadu v Chýni? Bydlím kousek..

Víno-klub.cz

Dobrý den Veroniko,
vyzvednutí ve skladu v Chýni je možné dle uveených propozic:

Víno-klub.cz – sklad
Hlavní 195
Chýně (Hostivice)
GPS souřadnice:
N50°03.697'
E014°14.258'
Provozní doba:
Po-Čt 9:00–15:30
Pá 8–14

Pavla

Dobrý den, je nutné mít sebou vytištěný voucher při osobním odběru? Kód jsem zadávala do e-objednávky. Děkuji

Víno-klub.cz

Dobrý den Pavlo, kupon nemusíte mít vytištěný, ale měla byste mít u sebe nějaký identifikační doklad, abychom ověřili, že je objednávka se zaplaceným kuponem Vaše. Děkujeme.

Lukáš Kresta

no jo, jenze tato sleva se zpocatku tvarila jako 50%, pokud tedy vezmu vas modelovy priklad kdy usetrim 150Kc na 5% sleve, budu si muset objednat za 3000Kc. Tzn. ze usetrim 450Kc, tzn. celkova sleva cca 15% a ne 50%. Opravte me prosim jestli jsem udelal ve vypoctu chybu. I kdyz k tomu neprictu postovne, takova to sleva neni skoro slevou, ale presto dekuji, zpocatku vypadala tato akce lakave, jen jsme tu pobidku nakupu s kolegy pochopili spatne. Takhle to je pro nas opravdu nezajimave. Nezbyva nez si prat podobnou akci s podobne kvalitnimi viny(sortiment mate vskutku spickovy ;)) i s odberem v Brne, at neplatime za postu vic nez za vino ;)

Víno-klub.cz

Vína si s kolegy objednáte v jedné objednávce za jedno dopravné (to si rozdělíte) ale musíte se tedy složit i na jeden voucher, který lze na tuto jednu objednávku uplatnit. Bohužel, pravidla jsou od začátku jasná.

A ještě jedna pozitivní, pokud si objednáte 3 a více kartonů, získáte extra 5% slevu na celou objednávku a to Vám pokryje náklady na dopravu, protože je to téměř vždy větší sleva než paušálních 150 Kč.

Lukáš Kresta

No prave taky nas to koupilo vice na zaklade doporuceni spojit a usetrit za dopravu… No aspon ze slevomat umoznuje poukaz do 14dnu vratit a dostat zpet penize… :(

Ales Janek

Taky to moc nechápu proč je tedy v hlavním textu napsáno, že je nejlepší se domluvit s kolegy a objednat dohromady za jedno poštovné…

Lucie

Nechápu tedy, proč doporučujete objednat si vína s kolegy z práce a poštovné si rozdělit, když jedna objednávka = 1 voucher…a voucher by tedy mohl použít jen jeden z nás :( Opravdu by nešlo použít do jedné objednávky více voucherů? Nebo nabídku nějak přehodnotit? Díky za odpověď!

Slevomat

Dobrý den, podmínky jsou opravdu takto dané od začátku, na jednu objednávku lze využít jeden voucher. Stále se však můžete domluvit s kolegy a využít navíc při objednání tří a více kartonů slevu 5 %, která náklady na dopravu ve většině příkladů s rezervou pokryje.

Víno-klub.cz

Lukáši, je nutné, aby si každý svou objednávku vyzvedl osobně. Potřebujeme totiž vidět, případně i na základě průkazu totožnosti, že nakupujícímu je více než 18 let. Víno je totiž alkohol. Na poštu si také pro balík chodíte osobně s občankou, aby se nestalo, že je věc vydána někomu jinému.

Lukáš Kresta

aj tak to je neprijemne :(. Muze tedy v pripade ze pojede nekdo z nas v dohledne dobe sluzebne do Prahy vyzvednout nase pripadne objednavky osobne na vasi prodejne?

Víno-klub.cz

pro Lukáše: bohužel, jak je v podmínkách, jeden poukaz na jednu objednávku na jednu osobu…

Co se týká sdruženého dopravného, to také nejde vymyslet, protože platíme kurýrní službě za každou jednotlivou doručovanou objednávku zvlášť.

Lukáš Kresta

A ted mi jeste jedna kolegyne rekla, ze by si koupila take kdybych ji poradil, tak me napadlo ze bych si s ni vzal napul krabici bobuli-kazdy jeden poukaz, ale to asi nepujde kdyz nemuzou dva poukazy do jedne objednavky ze?

Lukáš Kresta

Dobry den!
Dva kolegove si uz poukaz koupili a lakaji me at se pridam, kvuli usetrenemu postovnemu. Chci se tedy pro jistotu nez vas obchod vyzkousim zeptat, jestli pujdou nase objednavky zaslat jednou zasiĺkou za jedno postovne, kdyz v nich uvedeme stejnou adresu a bude tech vin treba deset…
Dekuji, Kresta

Víno-klub.cz

pro dámy: Díky Péťo a Livie, pozdravujeme :-))

Víno-klub.cz

pro Petra: Sleva platí na všechny aktivní kolekce, tedy i na Bobule. Naše kolekce jsou vždy cenově zvýhodněné, proto tam píšu o kolik. Myslím, že Bobule jsou dobrá volba pro začátek :-)

Víno-klub.cz

pro Markétu: Sleva platí na jakékoliv víno nebo kolekce. Z celkové ceny objednávky se Vám prostě odečte 600 Kč. Zbytek je možné doplatit převodem nebo na dobírku. Za nákup 3 a více krabic navíc získáváte slevu 5% na celou objednávku.

Víno-klub.cz

pro Luďka: Ano, na jednu osobu lze zakoupit pouze jeden voucher, který lze použít na jednu objednávku dané osoby.

Petr

Dobrý den, platí sleva i na uvedenou kolekci „…BOBULE“?
(píše se, že nejde kombinovat s jinými slevami a u této kolekce je uvedena původní a nová cena, tj. sleva). Díky

Markéta

Dobrý den, platí na jakékoli víno? pokud si vyberu více lahví je možné doplatit? Děkuji

Luděk

chápu to dobře, že si můžu koupit jenom 1 voucher?

Livia Nemcanska

bezva sleva!!! už mám nakoupeno :-)

Petra Janouchová

Jupíííí:)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru