Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 balíčky luxusní kadeřnické péče v Lotos Beauty

4,0 / 5 Salon Lotos Beauty Brno  (mapa) 249 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Barbora

Dobrý den.
Vztahuje se druhý balíček také pouze na přeliv?Nechci permanentní barvu a chtěla bych se vyhnout zbytečným odrostům.
Děkuji za odpověď.

LOTOS BEAUTY

Dobrý den Barboro, ano balíček zahrnuje barvení permanentní i semipermanentní barvou tj, přelivem , záleží na Vašem přání.

Verča Pavelcová

Dobrý den, nyní jsem si zakoupila balíček č. 2 střih a barva, chci zmenit razantně střih a barvu která mě sluší ale nechtela bych ostříhat valsy uplne na krátko delku bych nechtěla moc měnit, jste schipni ostříhat i dkybych donesla třeba fotku?

Slevomat.cz

Dobrý den,

samozřejmě. Rádi Vám vyhovíme ve všech přáních.

Irena

Dobrý den,


mám středně dlouhé vlasy, s melírem. Mám zájem o obarvení všech vlasů na hnědou. Ve Vaší nabídce jsou 3 typy barev – předpokládám, že se jedná o různou kvalitu, ale paleta barev je standardní (široká), takže bych si na místě mohla vybrat třeba z cca 10 druhů hnědé. Rozumím tomu prosím správně? Dále bych měla zájem ještě nad rámec o žehlení, ale to si lze u Vás připlatit, že? 


Děkuji velice za vysvětlení a přeji hezký den.
 I.
LOTOS BEAUTY

Dbrý den Ireno, ano chápete správně:) nabídka odstínů je široká takže si vyberete ve vzorníku odstín podle svých představ,typ barvy se určí během konzultace na míru vašim vlasům, je možno vybrat barvu oxidační která kryje šediny,olejovou bez amoniaku, jemnou přelivovou.A sa­mozřejmě cokoliv nad rámec balíčku je možno připlatit.

Jana

Dobrý den, jaky typ voucheru si mam koupit kdyz bych chtela zastrihnout konecky a dobarvit odrosty barvy a meliru? Melir mam udelany „ton v tonu“. Dekuji.

LOTOS BEAUTY

Dobrý den Jano, pokud chcete střih a barvu kupte balíček č.2 s barvou, melír si můžete připlatit na místě.Cena doplatku bude podle spotřeby materiálu a kadeřnice Vám odhad ceny sdělí při konzultaci.

Marie Myšáková

aj, už to vidím, 28.2.2013, krása.

Marie Myšáková

Dobrý den, krásný balíček řešící studentské finance :) jen bych se, prosím, chtěla zeptat, jaká je platnost voucheru. Přemýšlím, zda si nekoupím dva, abych byla krásná od Vási na Vánoce .
Děkuji za odpověď

Peťula

Dobrý večer, mám vlasy dlouhé do půl zad, připlácela bych u Vás za balíček č.1, kde je i stříhání?

LOTOS BEAUTY

Dobrý večer Petro, všechny balíčky jsou na veškeré délky,takže byste nedoplácela nic.
Doplácí se pouze v případě že chcete službu navíc, například k melíru ještě barvu..atd.

Lucie Moserova

Dobry den. Chci se zeptat poprve bCh chtela aplikivat do vlasu melir. Nejvice by se mi libil ton v tonu. Jak vy to vypadalo v tmave hnedych vlasech? Nerada bych nejake tluste centimetrove zlute pruhy :-) dale bych se chtela teprat kolik by pred aplikaci meliru stala barva? Mam polodlouhe vlasy po ramena a jiz zacinaji sedivet. Dekuji

LOTOS BEAUTY

Dobrý večer Lucie, melíry ton v tonu jsou velmi aktuální,modní a oblíbené:)takže doporučujeme,za barvu byste doplácela cca 600kč dle typu barvy a spotřeby, kadeřnice Vám odhad může říct osobně při konzultaci před aplikací, máme různé barvící systémy.

Michaela

Díky za vaši odpověď, i když pořád nevím, zda stačí koupit jen ten balíček „melír“ nebo „barva“ a nebudu již nic doplácet. Pokud ano, tak kolik? Mám dlouhé vlasy.

LOTOS BEAUTY

Pokud budete chtít melír jak jste psala 2 barevný kupte voucher na melír a doplácet nebudete,pokud by jste chtěla nabarvit vlasy a pak i melír tak k voucheru na melír bude doplatek za barvení.

K.

Cena 1.000 Kč byla samozřejmě se stříháním konečků.

LOTOS BEAUTY

I to je možné:) pokud jste měla střih tj. 590 + melír odrosty 1/3 hlavy tj. 400 tak cena vychýzí jak říkáte na 1000kč vše odpovídá našemu ceníku http://lotos-beauty.sluzby.cz/cenik

K.

Jak jste přišli na cenu 1.890 Kč u 3. varianty – Melírovací péče? Já jsem u vás byla bez voucheru a za to samé jsem platila 1.000 Kč. Mám dlouhé vlasy a melír šel jen na odrosty.

LOTOS BEAUTY

Dobrý den, kompletní ceník naleznete na webu,tam si můžete ověřit kalkulaci,balíček je na všechny delky a hustotu vlasů a zahrnuje i střih.Samozřejmě pro kažou délku je balíček jinak výhodný.Pokud jste u nás byla na melíru na odrosty bez stříhání. je možné že jste platila okolo 1000kč, nicméně cena balíčku je pro Vás stále výhodnější než cena plná:)Hezký den

Michaela

Dobrý den. Pokud mám melír dvoubarevný a potřebuji ho dobarvit, stačí koupit balíček s nabídkou melíru? Děkuji za odpověď.

LOTOS BEAUTY

Dobrý den Michaelo, rámci balíčku je melír jednobarevný ale rádi vám vyhovíme i dvoubarevným melírem:)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru