Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Certifikované fólie na auto včetně montáže

5,0 / 5 Folie na skla automobilů Praha - Dubeč  (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Martin S.

Dobry den,
do jake kategorie vozidel radite Renault Vel Satis? v oblasti C sloupku neni okno, jedna se tedy o aplikaci folii pouze na zadni dvere + pate dvere.
V patych dverich je sklo silne zakriveno. Mate s aplikaci na takovato skla zkusenosti?

dekuji
s pozdravem
 Martin

Solar-Stop

Vážený Martine,


S aplikací na tato skla máme zkušenosti.


Vel Satis u nás spadá do kategorie Sedan.


Přejeme hezký večer
Solar-Stop
Michal

Děkuji za předešlou odpověď, ještě bych měl dotaz. Jedná se o teflonové fólie nebo o nějaký lowend? Je možno být při montáži přítomen? Tzv. je možné otonovat skla na počkání?

Solar-Stop

Vážený Michale,
nevíme, co si představujete pod pojmem „lowend“, ani nemáme informaci, že by se nějaké tónovací fólie vyráběly z teflonu.
Jak jsem již uvedla výše, používáme výhradně fólie od výrobce Solutia, které jsou vyrobeny na bázi polyesteru; technické informace naleznete na našich stránkách www.solarstop.cz nebo přímo u výrobce na www.solutia.com.
Nebudou-li Vám tyto informace dostačovat, na vyžádání zašleme technické listy k jednotlivým typům fólií.
Vaše přítomnost na montážní dílně je vyloučena. Vozidlo k instalaci přebíráme ráno, po dokončení práce v odpoledních hodinách telefonicky kontaktujeme zákazníka a domluvíme předání zakázky, které je možné uskutečnit i druhý den.
S pozdravem
Solar-Stop

Jan

Dobry den,
chapu to ze se jedna o nabidku folii na vsechan okna. Mel bych zajem o folie na Octavii I Sedan jen na okna u zadnich dveri a u patych dveri. Lze to ? Vyplati se pak tato nabidka? Nebo je vyhodnejsi jit k Vam primo.
 Dekuji

Solar-Stop

Dobrý den, Jane,
cenová nabídka se vztahuje na montáž okenních fólií od "B"sloupků dozadu – tak, abychom byli v souladu s platnou legislativou.
Aplikace zatmavovacích fólií dle Vašeho dotazu tedy možná je a tato nabídka se rozhodně vyplatí (viz proklik na naše webové stránky) ;-).
S pozravem
Solar-Stop

Michal

Viz. Pavel, ještě by mne zajímala značka fólií které používáte, z čeho je možno vybrat? Jakou poskytujete záruku atd.

Solar-Stop

Hezký den, Michale.
Na okenní skla automobilů používáme fólie od nějvětšího světového výrobce Solutia, mezi něž patří např. i Llumar (viz naše nabídka). Vybrat si můžete z fólií bezpečnostních a zatmavovacích. Záruku poskytujeme po dobu 4 let a nevztahuje se na mechanické poškození.
S pozdravem
Solar-Stop

Pavel

Dobrý den. mají folie štítek s atestem, a vystavujete k foliím typový list? Jaká je propustnost nabízených folií, a je počítáno s tím, že každé novější auto už lehce tónovaná skla z výroby má, tak aby po instalaci folií nebyla propustnost menší něž dovoluje zákon.

Solar-Stop

Dobrý den, Pavle,
naše fólie jsou samozřejmě opatřeny atestem a obdržíte k nim typový list, na základě kterého projdete STK či silniční kontrolou.
V naší nabídce najdete fólie s propustností od 0% do 90%, takže si určitě vyberete.
Jak správně poznamenáváte, leckterá okna jsou již opatřena určitým zatmavením. Na základě přístrojového měření, které u nás provedeme, doporučíme fólií, kterou můžeme aplikovat i přední boční skla tak, aby odpovídala podmínkám MDS.
Teoreticky jsme Vám snad dotazy zodpověděli, tak si u nás můžete domluvit termín návštěvy, abyste si mohl vybrat konkrétně.
Mějte hezký den,
Solar-Stop

RB

Oprava, u řidiče a spolujezdce

Solar-Stop

RB,
viz výše.
Děkuji,

RB

Dobrý den, je možná oficiální legální instalace na boční skla u spolujezdce? Jestli ano tak v jakém možném zatmavení?

Solar-Stop

Dobrý den,
instalace fólií na přední boční skla je možná při zachování propustnosti ve výši min. 70%.
Na základě přístrojového měření stávající propustnosti Vašich oken u nás Vám doporučíme vhodnou fólii, neváhejte nás tedy kontaktovat ohledně termínu a navštívit nás.
S přáním pěkného dne

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru