Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za vstupenku na představení Hello, Dolly! v Divadle Hybernia. Slavný americký muzikál s Ivanou Chýlkovou v hlavní roli a se slevou až 50 %.

4,6 / 5 Divadlo Hybernia Praha - Nové Město  (mapa) 299 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva

Tato sleva je jiz nabizena podruhe, vyuzila jsem minule nabidky a predstaveni bylo senzacni, stejne tak mista! Kupuji dalsi vouchery jako darek

george.toman@seznam.cz

Nevím, ale na stejné představení s jinou „hvězdou“ v hlavní roli mě to stálo 200,– Kč po slevě !!!!

Slevomat

Mrkněte na www.hellodolly.cz, jsou tam různé ceny, podle toho, kde sedíte či stojíte, tak jako na drtivě většině představeních kulturního rázu.

Studio DVA

Dobrý den, na muzikál Hello, Dolly! jsou v nabídce i přístavky za cenu 199 Kč, jedná se však o židle a je jich pouze omezené množství v hledišti.

Studio DVA

ladaj – Ano, sleva platí na uvedené srpnové termíny.

Eva

Dobrý den, vzhledem k tomu, že bychom šli s dětmi, ráda bych věděla zda bude možnost vydat lístky vedle sebe. Děkuji

Studio DVA

Dobrý den, ano, vstupenky si vyberete přímo na pokladně. Místa jsou, doporučuji neváhat a dojít si s voucherem na pokladnu.

Pavlina Zasterova

Výborné představení, viděla jsem loni v létě, jděte do toho, doporučuju. Tahle cena je super, my jsme platili mnohem víc.

Tomáš

Dobrý den,
nebyla by nějaká možnost vyzvednout lístky den před představením, případně v den představení. Chtěl bych objednat 2lístky na termín 29.8. ale v Praze budu fyzicky 28.8., takže je mohu vyzvednout buď 28. nebo toho 29.8.
Děkuji za odpověď.

ladaj

Platí sleva pouze na tyto termíny nebo je možné jít na představení po 20. září? Představení bych darovala mamce k narozeninám.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru