Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10× VacuShape v Daily Fitness Olga Šípková

4,4 / 5 Fit2b Praha  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Daily Fitness Olga Šípková

Dobrý den,
doporučená terapie na přístroji Vacushape je cca 20 tréninků (tedy cca 3× týdně po dobu 6 týdnů), kdy jeden trénink trvá 30 min plus 10 min pro zahřátí organizmu před samotným tréninkem. Mezi tréninky je určitě potřeba alespoň jeden nebo dva dny odpočinku, záleží jak boudou zejména Vaše nohy unavené a jak rychle se dokáží zregenerovat.
Věříme, že si trénink na Vacushape zamilujete a budete s výsledky spokojená, jako spousta žen před Vámi.

Lenka Nedorostová

Dobrý den,
jak často doporučujete na Vacushape chodit?
Je možné chodit cvičit každý den? nebo je vhodná mezi jednotlivými cvičeními určitá pauza pro regeneraci organismu? (pokud je vhodná pauza, tak jaká – ob den? ob dva dny?)
Děkuji za odpověd´
 Lenka

Daily Fitness Olga Šípková

Dobrý den, k dispozici zde máme jeden stroj Vacushape, proto toto bohužel není možné.

Lenka Šebková

Dobrý den, je možné jít s kamarádkou v jeden čas?
Děkuji Lenka

Lucí Šindelářová

Dobrý den, chtěla bych poradit, jestli VacuShape opravdu pomáhá a člověk uvidí nějaký výsledky či je to k ničemu? Cena neni zrovna malá.

Děkuji za Váš čas

Lucka

Daily Fitness Olga Šípková

Dobrý den Lucie,
určitě pomáhá. Působením vakua v podtlakové kabině Vacushape na Vaší spodní část těla (od pasu níže) se uvolní krevní a lymfatické kapiláry v podkoží a tukové tkáni a činností svalů (chůzí ve Vacushape, kde si intenzitu regulujete sama, dle Vaší tepové fekvence) se krev a lymfa vžene do pokožky a tukových vrstev. Tím vzniká koncentrované spalování tuků a jeho redukci přesně v požadované oblasti boků, břicha, stehen a hýždí. Doporučená terapie je cca 20 tréninků (3 x týdně po dobu 6 týdnů). Jeden trénink trvá 30 min plus 10 min zahřátí organizmu před samotným tréninkem na Vacushape. Výsledky tréninku jsou zpravidla patrné již po 10 aplikacích (dojde k vyhlazení kůže, pokud hned nedojde k váhovým či centimetrovým úbytkům). Je samozřejmě vedle toho nezbytné dodržovat správný pitný režim v průběhu tréninku ale i po něm a upravit svůj jídelníček, kde se doporučuje před tréninkem konzumovat uhlovodany (rýže, brambory, těstoviny nebo müsli) a po tréninku zejména bílkoviny (ryby, maso, drůbež se zeleninou).
Věříme, že si trénink na Vacushape zamilujete a budete s výsledky spokojená, jako spousta žen před Vámi, které již Vacushape vyzkoušely.
Pěkný den.

Lenka Nedorostová

Dobrý den,
musí se na lekce dopředu nějak objednávat nebo je nějak rezervovat (pokud ano tak jak) nebo se může přijít kdykoli otevírací doby?
 Lenka

Daily Fitness Olga Šípková

Dobrý den Lenko, jsou možné obě varianty. Můžete se jak objednat, tak přijít v rámci otevírací doby. Objednání Vás ale ušetří případného čekání, než se uvolní stroj.

Jana

Dobry den, nemohla bych voucher vyuzit na Zlicine? Popripade, nebude takova nabidka? Cekam presne na tuto nabidku, moc dekuji Jana.

Daily Fitness Olga Šípková

Dobrý den Jano,
voucher je platný pouze na provozovně Daily Fitness v Centru Krakov na Praze 8. Na Zličíně platný není a informace, zda bude i tam spuštěna tato akce bohužel nemám.
Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru