Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sérum pro neodolatelně dlouhé, husté a zdravé řasy

SG Logistics, s.r.o. 107 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Andy

Dobry den, jeste bych se tedy chtela zeptat na expiraci tohoto produktu, jelikoz jsem tehotna a chtela bych ho pouzivat az to bude mozne.Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den Andy,
datum expirace produktu je 12.8.2016.
Hezký den

Andy

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda by tento produkt mel nejaky efekt i presto, ze chodim pravidelne na trvalou na rasy(1mesicne)­.Dekuji!

Slevomat.cz

Dobrý den,
výrobce neuvádí, že by přípravek a trvalá na řasy měly na sebe nějaký vliv, Přesto doporučujeme zkonzultovat použití se svou kosmetičkou.
Hezký den

Jana

Dobrý den,
mohla bych požádat o složení, jsem alergik. Děkuji Jana

Slevomat.cz

Dobrý den Jano, přesné složení z krabičky: purified water, sodium chloride, benzalkonium chloride, citric acid, disodium phosphate, cellulose gum.
Jedná se tedy o čistou vodu, sůl, kyselinu citronovou, benzalkonium chlorid se používá například v nosní sprejích nebo ústních vodách, disodium phosphate se běžně používá jako antikypřící potravinová přísada například do pudinků a cellulose gum je látka ke zhušťování – má velice široké použití a najdete ji v zubních pastách, tabletách nebo třeba i ve zmrzlině :)
Hezký den

Ila

Dobrý den, chci se podělit o zkušenost s výrobkem-řasy skutečně narostou. Pár týdnů se nedělo nic výrazného, ale po měsíci řasy byly výrazně delší. Některé zůstaly v původní délce, ale efekt byl výrazný a přirozený. 4 měsíce jsem každý druhý den přípravek použila. Po půl roce se stav vracel a řasy se průběžně obměňovaly. Kámošky si myslely, že mám řasy umělé. Byla to paráda. Doporučuji

Slevomat.cz

Dobrý den Ilo,
děkujeme za pozitivní komentář a těší nás, že jste s produktem spokojena :)

Karolína Kloudová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tento výrobek skutečně funguje a existuje záruka, že řasy prodlouží, jak je popisováno.Není to tak dávno , co jsem vyzkoušela podobný přípravek Lashem za podstatně vyšší cenu a výsledek byl zcela nulový. Nerada bych opět „vyhodila“ ne úplně zanedbatelnou finanční částku.

Slevomat.cz

Dobrý den Karolíno,
stejně jako u každého produktu jsou výsledky zcela individuální. Jelikož se jedná o výrobek nabízený převážně v zahraničí a na český trh se teprve dostává, recenze na internetu jsou pouze v angličtině. Dojmy přímo od uživatelů si můžete prohlédnout například zde: http://www.amazon.com/FEG-Eyelash-Enhancer-Growth-Liquid/product-reviews/B00CGSLHI8 Většina zákazníků je velmi spokojena a tvrdí, že FEG funguje lépe než ostatní přípravky, někteří tvrdí, že výsledky se projevily až po pár týdnech, pár lidí spokojeno není. Můžete si také prohlédnout recenzi od Consumer Health Digest http://www.consumerhealthdigest.com/eyelash-enhancer-reviews/feg-eyelash-enhancer.html
Doufáme, že pokud se rozhodnete ke koupi, budete s výrobkem spokojena :)
Hezký den

Pavlina

Dobrý den, na oficiálních stránkách je ukázané, jak má vypadat anti-fake balení, příjde mi od Vás stejně ochráněné balení pomocí kolku s hologramem? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Pavlíno,
ano, balení bude mít všechny ochranné prvky, které si můžete podle stránky zkontrolovat :)
Hezký den

dana

Na jak dlouho vydrzi pri dennim uzivani jedno baleni?dekuji,pro­sim realny odhad,nikoliv nadsazeny

Slevomat.cz

Dobrý den Dano,
děkujeme za dotaz. Výrobce slibuje, že první účinky budou patrné po sedmi dnech a nejlepších výsledků po 3–4 měsících. Na toto období Vám jedno balení určitě vystačí. Navíc efekt Vám nějakou dobu po aplikaci vydrží, protože sérum cílí na posílení kořínků řas. Přípravek se používá dvakrát denně – aplikace většího množství nemá na řasy vliv. Objem je podobný jako mají tekuté linky na oči a trochu menší než řasenky :) Pokud je používáte, můžete porovnat z vlastní zkušenosti, jak dlouho Vám kosmetika vydrží.
Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru