Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

190 Kč za 20 ks detoxikačních náplastí Iraya DETOX. Pročišťuje tělo, zlepšuje spánek, urychluje metabolismus atd. Přírodní očista těla s 50% slevou!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr

Dobrý den.
Píšete, že v cena voucheru obsahuje i poplatek za doručení. Pokud si objednám více vouchrů a budu všechno chtít doručit současně na jednu adresu nemělo by to být levnější? Přece nebudu platit dopravu/poštovné vícekrát. Děkuji

Vaše Iraya

Dobrý den pane Petře. Za doručení neplatíte. Je jedno zda si objednáte 1ks nebo 5ks. Děkujeme za dotaz.

Radomír Stáňa

Dobrý den, mám dotaz, zda je tento výrobek schválený Ministerstvem zdravotnictví České republiky? Nebo zda získal nějaké certifikáty či ocenění? Někteří lidé jsou v dnešní době schopni prodávat kdejaký bílý prášek v náplasti zabalený v hezké krabičce a může to být podvod. Rád bych se tomuto vyhnul, a proto vás prosím o nějaké potvrzující informace, že výrobek je opravdu takový, jaký ho prezentujete. Neprezentuje se zde žádné jméno společnosti ani IČo. Děkuji za odpověď

Vaše Iraya

Dobrý den pane Stáňo, naše společnost vlastní CE certifikát výrobce, tzn, že je certifikován pro použití v EU. Výrobce dále vlastní ISO certifikát na sledování jakosti výroby. IČO a kontaktní údaje naleznete v obchodních podmínkách zde: http://eshop.iraya.cz/cs/obch-podminky . Děkuji za dotaz.

Hupina

Ano, chci se optat – proč, když mi pošlete nab. do mailu a já kliknu na některou slevu, která mne zajímá, se mi objeví sleva zcela jiná a to opakovaně.
Např. mne zaujala nab. 1450 Kč za profesionální kurz líčení a Make-up konzultaci se slevou 42%, jenže místo toho se mi zobrazí sleva na nějaké detoxikační náplasti. Takovéhle nabídky, které neplatí mne zdržují a nechápu, proč mi je posíláte!

Vaše Iraya

Vážená paní/slečno, to není otázka pro nás, ale pro společnost Slevomat. Je jen na nich jak řadí nabídky na slevy. Já tu zastupuji pouze společnost, která nabízí detoxikační náplasti. Děkujeme za dotaz.

Iveta

Při používání dochází k redukci zabarvení a zápachu použitých náplastí.
toto znamená prosím co? jako že nápsalst použitím pak smrdí, nebo jak tomu prosím rozumět, děkuji.
a prosím 20 ks znamená použití na 10 dní pokud tomu rozumím dobře

Vaše Iraya

Dobrý den paní/slečno Iveto, detoxikační náplasti obsahují ingredience, které stimulují akupunkturní body díky kombinovanému účinku sušeného bambusového octa a infračerveného záření. V tradiční čínské medicíně má ocet zahřívací a vytahující schopnosti. Tyto vlastnosti octa a tendence prášku v náplasti absorbovat tekutiny v tomto procesu pomáhá. Tato stimulace má za následek rozkmit molekul vody, což uvolňuje blokády v cirkulačním a lymfatickém systému. Díky zahřívací schopnosti náplasti se z Vašeho těla dostává voda/pot a náplast tuto vodu absorbuje. V balení je celkem 20 ks náplastí a můžete si kůru opakovat každý druhý den. Děkujeme za dotaz.

Lenka

Jaký je rozdíl mezi Vašimi detoxikačními náplastmi a náplastmi KINOKI DETOX?

Vaše Iraya

Dobrý den paní Lenko. Snažil jsem se nalézt složení u náplasti KONOKI, ale nikde jsem ho nenašel. U nás víte co náplast obsahuje. Rozdíl, který jsem schopen posoudit je ten, že naše náplast je připravena k okamžitému použití /sáček s bylinnou ingediencí je již nalepen na náplasti/. Děkujeme za dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru