Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svítící LED pásek do interiérů i exteriérů

4,2 / 5 Alegro s.r.o. Praha - Modřany  (mapa) 96 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
iva

Dobrý den,
kolik K-asi kelvinů(nejsem si jistá?) mají STUDENÁ BÍLÁ a TEPLÁ BÍLÁ?
Děkuji

www.alegroshop.cz

Dobrý den,barevná teplota je pro studenou bílou 6500 K-7500 K,pro teplou bílou 2500 K-3000 K.

www.alegroshop.cz

Dobrý den, volba barvy je čistě individuální. Obecně doporučujeme sladit barvu LED pásku s barvou ostatního osvětlení v místnosti. Studená bílá se dá přirovnat k barvě světla klasické zářivky. Teplá bílá barvou odpovídá klasické žárovce.

ivana bobrová

Dobrý den,
poradíte mi prosím jaký si mám vybrat typ světla(studený nebo teplý).
Pásku použiji v délce 4m na spodek skřínky,která je zavěšená na zdi ve výšce 20cm nad zemí(chtěla bych jen efekt nasvícení podlahy)v obývacím pokoji.
Děkuji

Karel Jelínek

Prosím Vás, rád bych se zeptal o jaký typ diod se jedná. Předem díky za odpověď.

www.alegroshop.cz

Dobrý den,

diody jsou typu 3528.

antonín vinter

kolik bych potřeboval pásky a jaké další příslušenství,pokud bych chtěl nahradit v místnosti stávající osvětlení -žárovka 120wat-páskou se studeným světlem?na kolik kč.by to vyšlo?

www.alegroshop.cz

Dobrý den, LED pásek vzhledem k rovnoměrnému rozložení svíticích bodů (60ks na 1m) nelze srovnávat s žárovkou, jelikož se nejedná o 1 zdroj světla, ale rovnoměrně svíticí pás bodů, který rovnoměrně osvětluje požadovanou plochu. Náhradu bohužel nejsme schopni bez znalosti dispozice u místění v místnosti takto určit.

Jana

Dobrý den , co je třeba ještě k páskám dokoupit ? Pokud je nutné nějaké příslušenství k páskům můžu je objednat při jedné objednávce. Děkuji Jana

www.alegroshop.cz

Dobrý den, pro zprovoznění potřebujete ještě zdroj o napětí 12V (viz diskuze výše). Pro celých 5 metrů pásku je potřeba zdroj (trafo či adaptér) o výkonu min. 24W. Objednat lze vše najednou u nás na eshopu v rámci jedné objednávky a jednoho poštovného (při koupi pásku s poštovným již další platit nebude, vše bude zasláno po objednání v jedné zásilce).

Daniel Moch

Děkuji za odpoved,chtěl bych se jeste k tomutu doptat na pár věcí, když potřebuju pásek o délce 560cm, a tento je uveden v délce 500cm, je možnost si dokoupit dalších 60cm? k tomuto voucheru(20% sleva)? Dále to cele chci zapojit do elektroinstalace, je potřeba trafo, které utáhne skoro 6M? Jaképak, můžete mi nějak sestavit, nebo doporučit celý komplet? Děkuji moc.

www.alegroshop.cz

Dobrý den, bohužel nabízíme pouze celé balení po 5ti metrech. Zdroj do 5ti metrů pásku je potřeba o výkonu min. 24W, pro cca 6 metrů doporučujeme zdroj 48 W.

Daniel Moch

Dobrý den,chci se zeptat, zda je vše pohromadě k tomu,aby to plně fungovalo, tzn. led pás, jack a nějake trafo?
Dekuji.

www.alegroshop.cz

Dobrý den, součástí akční nabídky je LED pásek s kabelovým propojem. Jelikož požadavek na napájecí zdroj (adaptér či trafo a konkrétní délka pásku) je individuální dle způsobu využití, necháváme tuto volbu na zákazníkovi, ať si vybere přesně podle potřeby v našem eshopu (při zakoupení pásku máte slevu 20% na veškeré příslušenství včetně zdrojů). Adaptér je vhodný, pokud pásek napájíte přes zásuvku. Pokud si pásek přejete napájet přímo z eletroinstalace („z drátů“), je nutné použít trafo. Dále záleží na délce použitého pásku, např. do 5 m včetně se používá zdroj 12 V o výkonu min. 24 W, pro délku pásku o délce 10 m doporučujeme zdroj min. 48 W atd. Pokud si naopak zakoupený pásek budete dělit na dvě části po 2,5 metrech, bude Vám více vyhovovat 2× adaptér 12 W.

Veronika

Dobrý den, píšete, že se pásky dají odstřihnout. Je možné odstřihnutou část zapojit, aby také svítila?
 Děkuji

www.alegroshop.cz

Dobrýden, odpověď viz výše.

MICHAL SMRŽ

dobrý den, prosím jak se led pásky zapojují kdy si je nastříhám aby svítily děkuji michal

www.alegroshop.cz

Dobrý den, pokud pásek nastříháte, tak na odstřižené části můžete dokoupit v našem eshopu spojovací materiál – propoje či spojky (při zakoupení pásku máte slevu 20% na veškeré příslušenství) nebo můžete svépomocí dopájet dvojlinku na vyznačené kontakty na pásku.

Milan Šnajdr

Dobrý den, lze pásky používat venku na vánoční osvětlení domu? Lze pásky nějakým způsobem spojovat? Díky Milan

www.alegroshop.cz

Dobrý den, pásky jsou vodotěsné, tudíž není problém s použitím v exteriéru. Pásky se spojují pájením (pomocí dvojlinky 2×0,5) či můžete dokoupit spojky v našem eshopu.

www.alegroshop.cz

Dobrý den, koupě pásku „bez poštovného“ je určena pro variantu koupě více kusů pásku tak, že koupíte jeden pásek s poštovným a další pásky bez poštovného, aby jste nemusala zbytečně platit vícekrát za poštovné. Osobní odběry tentokrát nejsou z časových a provozních důvodů možné, děkujeme za pochopení.

Alena

Dobrý den. Chci se zeptat, když vyberu variantu-bez poštovného-kde si pak mohu zboží vyzvednout? Díky, Alena

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru