Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za hodinu bowlingu až pro 6 hráčů v Bowling RAN clubu V Celnici. Špičková herna v centru Prahy, skvělé vybavení a vykutálená zábava se slevou 55 %.

3,9 / 5 Bowling V.I.P. club Praha - Nové Město  (mapa) 502 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martin Hynek

Škoda, že nelze komentovat již vložené příspěvky, nicméně díky za zodpovězění otázek, resp vyjasnění. navštívil jsem Vás někdy začátkem roku, pak beru, že se situace změnila, podle vás a podle testerky k lepšímu v tom případě palec nahoru:)

Jana

Dobrý den, my jsme v tomto bowling clubu byli s manželem 19.8., čili cca měsíc zpátky. Dráhy byly ok, stejně tak posezení. Nicméně máme stejnou zkušenost s koulemi jako ostatní, nedostatek lehčích koulí a většina koulí byla poškozená (byla tam jedna šestka, která byla komplet prasklá), díky čemuž jsem si zhmoždila prst. Při odchodu nám naúčtovala obsluha 3 piva a 1 nealko navíc, které si zřejmě objednali u jiné dráhy. K další návštěvě nás tento podnik bohužel nepřesvědčil.

Donatas Bartkus

Byl jsem tam pred dvema tydny. Nejlehci koule byla jenom jedna na celou hernu a tu nam ten pan s prizvukem po pulhodine hry zabavil s tim, ze tam prislo hrat nejake dite a tu kouli potrebuje. Takze holky, co byli s nama dal ve hre uz pokracovat nemohli. S tezsima koulema tam to taky nevypadalo ruzove. Jinak, obsluha bowlingu i baru naprosto perfektni, drahy jsou vyborne i kdyz se tam obcas nejaka ta koule zasekne.

Bowling RAN club

Dobrý večer, i Vám moc děkuji za názor. Stále řešíme ty koule :), už jsme situaci částečně dořešili a stále doplňujeme nové vybavení.

Bowling RAN club

Milí Slevomaťáci a příznivci bowlingu, jsem velice ráda, že se do diskuze zapojili i zákazníci, kteří u nás byli spokojeni. Velice Vám všem děkuji za Vaše komentáře. Budeme i nadále dělat vše pro to, abyste se k nám rádi vraceli, protože si naších klientů vážíme a máme je rádi.

Honza V.

Já mohu Bowling RAN jen doporučit, s obsluhou vždy spokojenost, několikrát jsem se zde účastnil turnajů a domnívám se, že dráhy AMF jsou na velmi vysoké úrovni ve srovnání s jinými hernami.

Slevomat

Milí Slevomaťáci, tak jsme zjistili, že Koko byla na bowlingu minulé úterý a určitě můžete mrknout na její blog a na cokoliv se jí zeptat :-)

Kizudarake No Tensi

musím pochválit prijemne prostredi a super obsluhu, ackoliv jsme meli maly problem se zaseknutou drahou vsechno se hned vyresilo bez velke ztraty casu coz jsme kvitovali vzhledem k faktu, ze drahy jsou casove omezene. Jinak bylo absolutne vsechno v poradku a bylo by odemne nefer kdybych se nezminil o vyborne kuchyni. Pokud jde o muj sugestivni nazor ja jsem byl spokojen!

Lenka Ackermannova

Ahoj vsichni nadsenci bowlingu,
trosku mne mrzi co jsem si tu precetla a rada bych vyvratila ne moc lichotive komentare. Nedavno jsem tento podnik navstivila se svym pritelem a moc jsme si to uzili. Panovala tu skvela atmosfera obsluha byla uzasne vstricna a usmevava. Drahy fungovaly bez chybicky a personal delal co nam na ocich videl :o] vsem muzu vrele doporucit!

Martin Hynek

pro Slevomat: proto jsem se snažil zeptat, kdy tam slečna byla testovat, protože by mě to docela zajímalo.. Mám totiž téměř stejnou zkušenost jako eliska…

Slevomat

A kdy jste tam byl Vy Martine. Můžeme to zjistit přesně, ale testovačka nám teď testuje. Určitě to ale bylo nedávno, snaží se samozřejmě přinášet videa co nejčerstvější a nejaktuálnější.

eliska

Návštěva V Celnici rozhodně nedoporučuji fandům do bowlingu a opravdu nechápu kdy a za jakých podmínek provozovnu testovala ona slečna. Pivo točí 10 a 12 plzeň, koule na dráze jsou v mizerném stavu (roztrhané úchyty nebezpečné pro ptrsty) a je jich málo, především v nižších hmotnostech. Něco jako 6 či 7 jsme neviděli a o jednu 8 na dvě dráhy se nás dělilo asi 5 hráčů… Dráhy č. 7 a především 8 opravdu nedoporučuji, pořád se sekají a u č.8 se někdy nenačtou hozené body, či nevyjede jedna kuželka. S ruským akcentem mluvící obsluha bowlingu byla jednou ok, podruhé ne. S jakou drzostí a naštvaností s námi onen mladý muž jednal se nelíbilo nikomu. Ovšem obsluha na baru byla milá. Dráhy jsou co do rovnosti a stavu průměrné. Původní cena odpovídá centrální loklitě, ne již kvliatě služeb. Profesionální zařízení zde nehledejte.

Slevomat

Eliško, tak i podle recenze i příípadného vlastního vyzkoušení můžete vidět, jak se to tam od té doby zlepšilo ;-)

Bowling RAN club

Dobrý den, pivo točíme Gambrinus 10 a Plzeň 12, podle mě je to dobrý výběr za rozumné ceny. Co se týče koulí, pořizujeme stále nové a nové vybavení, takže věřím, že se Vaše špatná zkušenost nebude opakovat. Bowling opravdu obsluhuje člověk, jehož mateřským jazykem není čeština, ale je to výborný technik bowlingových strojů a mě osobně jeho přízvuk problémy nedělá. Velice mě mrzí, že jste u nás v podniku byla nespokojená. Děkuji za připomínku a přeji hezký den.

Lukáš

původní cena mi přijde hodně přepálené… ty nejlepší bowlingy stojí i v Praze tak 360 kč za hodinu. 199 Kč za hodinu to mi nějak extra velká sleva nepřijde.

Bowling RAN club

Dobrý den, Lukáši. Naše cena se odvíjí od zařízení bowlingu, od výborné polohy bowling centra a minulý rok jsme prošli úplnou rekonstrukci interiéru. Uvědomuji si, že je cena vyšší, než v jiných bowling centrech, proto jsme se Slevomatem spustilůi tuto akci, aby si hru u nás mohli dopřát všichni. Přeji hezký den a děkuji za názor.

Martin Hynek

Zajímalo by mě, kdy Koko testovala tenhle bowling, protože, když jsem tam byl já, tak to byla bída. Obsluha průměrná, ovládací panely od drah v takovém né moc košér stavu, a bowlingový koule měli v sobě otvory pro prsty tak „ohlodaný“, že se některé nedali pomalu ani držet. Naštěstí jsme tam byli pozvaní, taky mám dojem na nějakou akci v rámci nějakého slevového portálu, takže mě to zas tak netížilo… Možná se tam něco změnilo, pak bych o tom uvažoval… Ale jinak nevim no…

Bowling RAN club

Dobrý den, děkuji za připomínku. Nejspíš se jedná o to, že jste náš podnik navštívil, když jsme ještě neměli nové koule. Dotazy a připomínky tohoto typu nás posouvají dopředu a velice nám záleží na tom, abychom zjistili, co zákazníkům v našem podniku chybí. Doufám, že ještě dostaneme šanci Vás přesvědčit o našich kvalitách. A ještě abych Vám odpověděla na dotaz, kdy u nás byla Koko, bylo to týden před spuštěním akce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru