Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

125 Kč za individuální kytarovou lekci nebo za DVĚ taneční lekce v Plzni. Latinsko-americké tance, jazzdance a další. Za 2 vouchery lekce zdarma. Sleva až 65 %

Taneční a kytarová škola Lion´s – Phoenix v Plzni Plzeň  (mapa) 30 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kiki

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda poskytujete také individuální lekce. Měla bych zájem o 2–3 lekce – před plesovou sezónou. Kolik voucherů by bylo potřeba pro pár? Děkuji za odpověď.

Studio Lion´s - Phoenix

Dobrý deň, nové kurzy u nás vždy štartujú na začiatku 1. a 2. polovice školského roku, t.j. v září a únoru. Ako som už písala vyššie, je možné ale nastúpiť do kurzu i počas jeho behu, na každej z lekcií sa totiž učíme niečo nové, prípadne zdokonaľujeme, čo sme sa naučili v predchodzích. Na 10 lekcií pre jednu osobu potrebujete 4 vouchery, takže vo Vašom prípade 8 voucherov pre pár.

Alka

Nějak nerozumím nabídce – pokud vouchery platí až do 31.5.2012 jaký je termín kurzu společ.tance pro dospělé /mírně pokročilé/ v příštím roce?Nebo není daný přesný datum od-do?Chtěla bych to jako dárek k vánocům pro syna s partnerkou. A kolik tedy potřebuju voucherů pro oba na 10 lekcí?Díky za odpověď.

Ondřej

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na podrobnosti ohledně kytarové lekce. Jak dlouho trvá taková lekce, zda má mít účastník svoji kytaru a jestli musí umět nějaké základy. Děkuji za odpověď.

Lions-Phoenix

Dobrý den, vlastní kytara je samozřejmě velké plus :) , ale je tu možnost zapůjčení na jistý čas . Lekce trvá 45 min jako vyučovací hodina , učím i od ůplných základů což bývá často lepší než když má žák jisté nepříjemné návyky v technice :)

Studio Lion´s - Phoenix

Dobrý deň, do kurzu sa dá prihlásiť kedykoľvek behom polroka, s tým, že musíte počítať, že ostatní už budú mať niečo za sebou. Teraz ale ešte priaznivá doba, prebehli zatiaľ iba prvé dve lekcie. Čo sa týka párových kurzov, môžete prísť samozrejme i sama, v každom prípade však kurz je vedený ako párový, prípadne Vám môžeme ponúknuť profi tanečníka, ktorého si zaplatíte ako partnera, chce to všetko vyskúšať :) Verím, že som zodpovedala všetky Vaše dotazy dostatočne.

Jana Polaskova

Dobry den, chapu to tedy tak, ze k vyuce nepotrebuji mit s sebou partnera? Na Vasich strankach jsem videla, ze kurzy jiz zacaly…je tedy mozne se prihlasit do jiz rozjeteho kurzu, nebo cekat na dalsi pololeti? Dekuji za informace a preji pekny den. Jana

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru