Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

18jamkový adventure golf pro dospělé i děti

4,7 / 5 Adventure golf Horní Bezděkov a Tyrolská hospůdka Horní Bezděkov  (mapa) 1 118 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Jana Racková

Dobrý den, mám dotaz. Velice se nám líbí Vaše nabídka a rádi bychom ji využili. Jen nevím, jaké vstupné koupit, zda 2 pro jednotlivce nebo 1 rodinné-hrála bych jen já a manžel, naše 2děti-4 roky a 8 měsíců budou jen jako doprovod.........
Děkuji za odpověď :o) S pozdravem J. Racková

Adventure Golf

Dobrý den, jak jsme spolu již hovořili telefonicky, pro vás se jednoznačně vyplatí koupit 2× jednotlivé vstupné. Nehrající děti samozřejmě neplatí.
Pěkný den,

Anděl Ďábel

Dobrý den,
jen otázečka: Jak moc dopředu se musíme objednávat? Stačí zavolat třeba ráno a zeptat se, zda je volno ten den? Nebo den dopředu? Chápete snad, že se mi jedná hlavně o počasí. Dá se příp. změnit termín? Pokud ano, opět jak moc dopředu?
Děkuji za odpověď a přeji příjemný den.

Adventure Golf

Dobrý den, můžete zkusit zavolat ráno a zeptat se, je-li volno. Je třeba ale počítat s tím, že už může být obsazeno. Zamluvený termín lze den předem zrušit např.z důvodu špatného počasí.

Michal S.

Dobrý den, za jak dlouho se dá hřiště odehrát + – ?
Je možné vouchery sčítat – tzn. koupit 4 a hrát ve 2 lidech 180min.

Adventure Golf

Dobrý den, v průměru dva lidé obejdou hřiště za 45 min. Vouchery lze sčítat, jak píšete.

Silvia Nácovská

Dobrý den,
proč mají lidičky na vaší fotce v rukách drivery? To jsou hole na odpaly dlouhé až 300m. Průměrný golfista s tím odpálí kolem 200m. Tady se ale hraje do vzdáleností max. 20m.

Adventure Golf

Ano, máte pravdu, fotografie je trochu zavádějící. Design akce navrhl a vyrobil Slevomat.

Lucie V.

Dobrý den,
jsme také rodina – 2 dospělí a dítě nad 150cm, přečetla jsem si příspěvky,kde radíte pro děti zakoupit popř.také voucher a rady typu „zakupte 4 vouchery“. Bohužel mi jdou zakoupit pouze 2 vochery??

Adventure Golf

Dobrý den, toto je spíše dotaz na Slevomat, jakým způsobem objednat, omezení je 2 vouchery na osobu, nikoliv na rodinu.

Jitka

Dobry den,
nechapu odpoved Markete. Proc by si kupovala rodinu za 360kc. Kdyz 3jednotlivci ji vyjdou na 297kc. Ale to je omezeno tim, ze si muzeme koupit jen 2vouchery. Jsme stejna rodina 2dospelí+1dite. Co je to za prapodivnou nabidku – proc je omezeni 2ks – to je schvalne, aby 3lide museli platit 360Kc. 90min. na 18jamek bohate ve 3lidech staci. Velmi neseriozni. Domnivam se, ze tohle nema Slevomat zapotrebi a jako jeho platinovy zakaznik jsem velmi zklamana.

Adventure Golf

Dobrý den, v odpovědi Markétě jsme porovnávali výhodnost nabídky na Slevomatu s našimi běžnými cenami. Za těchto podmínek se jí rodinný voucher vyplatí. Samozřejmě si jako rodina mohou koupit 3 jednotlivé vouchery. Jeden z rodiny si koupí 2 vouchery a druhý si koupí 1 voucher a zaplatí vámi zmíněných 297 Kč. Je to ovšem pouze za 90 min, rodinný voucher je na 2 hodiny. To zda-li stačí 90 minut nebo ne, by si měl zvážit každý zákazník sám, proto má na výběr.

Tonda

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč je nastaven na tuto akci tak nízký limit počtu voucherů. Chtěli jsme jít s rodinou, kde jsme čtyři a nikdo z nás nesplňujeme podmínku do 150 cm.

Adventure Golf

Dobrý den, limit je nastaven 2 vouchery na 1 osobu. Proto by pro vás neměl být problém zakoupit si pro rodinu 4 vouchery, abyste mohli jít všichni.

Markéta

Dobrý den jsme 2 dospělí a jedno dítě do 150cm,to bychom měli zakoupit 2 vouchery pro jednotlivce?

Adventure Golf

Dobrý den, i Vám se vyplatí koupit si rodinný voucher. Při běžné ceně byste za Vaši rodinu zaplatili za 2 hodiny částku 640 Kč a zde za rodinný voucher zaplatíte 360 Kč a zahrajete si také 2 hodiny.

Zora

Dobrý den,
chtěli bychom jít na golf, jsme rodina 2 dospěli, 2 děti 155cm a jedno dítě 145cm. Jak si máme koupit vouchery? Na 90min. si můžeme koupit pouze 2 a jako rodině nám to nevychází ani počtem dětí ani výškou. Děkuji za odpověď.

Adventure Golf

Dobrý den, pro vás je ideální si zakoupit vouchery pro jednotlivce, pro rodinu to opravdu nevychází. Limit je dva vouchery na osobu, tedy každý z vás si teoreticky může zakoupit dva vouchery.

Kateřina

Dobrý den, je nutný speciální oděv nebo obuv? Díky.

Adventure Golf

Dobrý den, speciální oděv ani obuv není potřeba, ideální je pohodlné oblečení a sportovní boty. Jediné omezení platí pro boty s ostrými podpadky nebo hroty, s takovou obuví se na hřiště nesmí.

Václav

Dobrý den, máme dvě děti 13 a 15 let. Ovšem mají již dávno nad 150 cm. Ale jako žáci základní školy nejsou ještě ani studenti.
Jak postupovat? Máme si koupit dva vouchery?
 Děkuji

Adventure Golf

Dobrý den, ve vašem případě si můžete zakoupit 4 vouchery jednotlivého vstupného po 99 Kč. Dle podmínek této akce a dle našeho ceníku je rodinné vstupné určeno pro rodiny s dětmi do 150 cm.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru