Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

699 Kč za moderní batoh na notebook – Dicota BacPac Xtreme. Kvalitní a funkční design. Zpříjemněte si nový start ve škole se slevou 50 %!

4,5 / 5 www.e-batoh.cz Praha - Černý Most  (mapa) 168 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
veru

Ta pláštěnka se nachází na dně batohu z venčí. Je tam malá kapsička na zip a v ní ukrytá pláštěnka.

Jinak batoh jen doporučuji. Ke velký prostorný a velmi pevný. Neváhejte a kupujte. Záručák je součástí.

Miroslav Jungwirth

Dobrý den,


chtěl bych se zeptat, kde naleznu pláštěnku, která by měla být součástí batohu. 


Nepodařilo se mi ji objevit a to jsem si téměř jistý, že jsem prohlédl všechny kapsy. 


Děkuji za odpověď.
Ferda

Dobry den,
Vase pomerne hystericka reakce me ponekud prekvapila a dost pobavila. 

  1. Kazdy kdo si dnes, vcera nebo predevcirem zavolal na tel 776 688 885 nebo si byl osobne pro tento batoh v panelaku Bryksova 953/9 hovoril s rusky hovoricimi lidmi. Muze potvrdit kdokoli s Vami dosud prisel do kontaktu.

  1. Po Vasi reakci jsem se podival do registru firem a na postovnim kasliku je u jmena firmy LEGION s.r.o. i jmeno Eduard Ilyin rodne cislo 760914/9922, ktery je soucasne i jednatelem a spolecnikem tehle firmy. U pana Ilyina jsou v registru uvedeny dve adresy : Praha 7, Dobrovskeho 20/666 ale take adresa Ukrajina, 51407 Pavlograd, Dnepropetrovska oblast, Leningradskaja 28, byt 36. Kazdy si to muze jednoduse overit na www.justice.cz. Myslim ze pan Ilyin kdyz je z Ukrajiny bude umet rusky :-)))

  1. Proc bych propagoval nejaky obchod tim ze bych u Vas nakupoval Vase batohy za vyssi cenu ? Prosim nepouzivejte zenskou logiku ale normalni logiku. :-)

  1. Ukazte mi v mem prispevku cast kde pisi o tom, ze na me nekdo mluvil cinsky, jak Vy uvadite. Hovoril jsem vzdy jen s rusky mluvicimi lidmi !


  1. Neodpovedela jste na pro me podstatnou otazku : Kde (adresa) a u koho (jmenovite) reklamovat batoh v pripade zjisteni zavady !!!


Dekuji za konkretni odpoved


PS. Diakriticka znamenka nepisi proto, aby se text srozumitelne zobrazil i lidem s jinym kodovanim teto stranky, coz asi nevite :-)
Natálie

Podle mé ženské logiky i přesto se věnujete pear článkum moc se snažíte aby Váš text se objevoval ve všech podobách!!! Zajímalo by mě kdy s Vámi Ing. Eduard Ilyin mluvil po tel rusky?!! Jinak reklamaci lze uplatnit na adrese : Legion s.r.o. Bryksova 953/9, Praha 9 198 00 kontaktní osoba: Ing. Eduard ILYIN Tel 776688885 a nebo 776222271 E- mail: info@e-batoh.cz

Ferda

Dobry den,
Na Dodacim liste (fakture) ktera nema zadne evidencni cislo mate razitko LEGION s.r.o., Praha 7, Smeralova 6/146, ICO 25634585 kde mate i sidlo, a provozovnu na adrese Praha 9, Bryksova 953/9 coz je jenom mnohapatrovy panelovy dum s byty. V tomto panelovem dome na adrese Praha 9, Bryksova 953/9 nemate na zvoncich nazev firmy, na novinovem kasliku je firma uvedena mezi nekolika dalsimi firmami a lidmi.
Na jake adrese se pripadne ma reklamovat toto zbozi v pripade zjisteni zavady ? Na jakeho cloveka se pripadne obratit kdyby firma prestala existovat, jmenovite ?
Dotaz jsem polozil proto ze se trochu obavam aby v pripade reklamace vubec firma existovala. Pri veskere telefonicke komunikaci jsem neslysel jedine slovo cesky, pouze se mnou tri ruzni lide vzdy mluvili pouze rusky.
Dekuji za konkretni a podrobnou odpoved :-)

PS. Podotykam ze na batohu je cedulka Made in China

Natálie

Dobrý den,
Na faktuře jsou pravdivé údaje je tam uvedená adresa sídla – Šmeralová a provozovny Bryksova, firma existuje už od roku 1997!!!. Podle Nás se tu snažíte propagovat svůj obchod přes tento fórum na který jste dál odkaz na obchod s nějakou použitou elektronikou a zboží 2.jakosti. Mimochodem nikdo s Vámi po telefonu nikdy nemluvil rusky ani čínský a opravdu nevíme kam jste volal a ten kdo dnes batoh chtěl vyzvednout ho bezproblemu vyzvednul. A na cedulce je opravdu uvedeno, že je to vyrobeno v Číně(popis je v češtině) nebod i firma DICOTA vyrábí své výrobky v ČINĚ. Pokud se tolik obáváte a nevěříte v kvalitu koupeného výrobku doporučujme i hned využít právo odstoupení od kupní smlouvy do 14 dnů bez udání důvodu dle § 53 Občanského zákoníku PS : Aspoň ve svém textu poživám Diakritická znaménka!!!! :)))

Kateřina Bílková

Dobrý den, jak je batoh těžký?
Děkuji za odpověď :-)

Natálie

Dobrý den,
1kg 200g

Dita

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je batoh vhodný i pro školáka do 5 třídy nebude v něm nosit vůbec notebook ale velké desky se sešity, učebnice, svačinu, je to celkjem dost věcí vejde se to do předních částí batohu bohužel není vidět jak je tam batoh uspořádaný a tak nemám představu.. děkuji za odpověď

Natálie

Dobrý den, je tam jenom jedna velká kapsa která je rozdělena přepažkou a druha je na ten notebook(tam by se vešly desky) na svačinu kapsy z boku. A jestli bude vhodný i pro školaka -těžko říct – chtělo by to zkusit!!!

Ferda

Dobry den,

  1. je tento batoh skutecne originalni Dicota nebo je to nejaky „druhovyroba“ z nejake asijske zeme ?

  1. laicky receno jsou tyto batohy urceny pro cesky trh ?

  1. jaky je zdroj techto vyrobku ? viz vyprodej techto batohu z Anglie za 500 Kc (http://www.retourware.cz/detail/dicota-bacpac-xtreme-sedy-15-na-notebook/)

Dekuji :-)
Natálie

Dobrý den, ne my máme opravdu originalni DICOTU a neni to druhovyroba! Na Vami uvedených stránkach nejspiš prodáva někdo svůj použity batoh nebo prodával, protože ani jeden tam nemaji skladem( a co jsme zjištovali ani nebudou mit)!!

Marco

Hi, can i know if in the bag there is space for the notebook and also for a reflex camera with a couple of objectives, and if i buy here can i come to your shop in cerny most for take it?

Natálie

Hi, in the bag is space for the notebook but not have special pocket for camera. If you want you can try bag in Cerny most.

Martina Bošková

Dobrý deň, zaujímalo by ma, ako to je so zárukou? Priateľ už jeden batoh Dicota má (zrovna tento istý model, len v čiernom prevedení) a on má naň doživotnú záruku…a zatiaľ, ho dvakrát reklamoval pre poškodený trak a zakaždým mu ho vymenili za nový… Ako to je v tomto prípade?

Natálie

Dobrý den,
záruku poskytujeme na dva roky.

Ajina

Dobrý den, ráda bych se zeptala na řešení uchycení nb v batohu – nastavitelné popruhy/ suchý zip atp. Je možné zmenšení pro NB 13,3" Nebo je NB jen volně vložen do vypolstrovaného prostoru v batohu? Děkuji

Natálie

Dobrý den, NB lze jen volně vložit do polstrováného prostoru, žádné uchycení nema.

Klinge

Dobry den,da se tento batoh pouzit i do skoly na noseni knih a sesitu? Jde do 8 tridy.Dekuji

Natálie

Dobrý den, ano je vhodný i do školy díky polstrováni je velmi pohodlný, má i pevnější záda než obyčejný batoh!

Jackie Chan

Dnes jsem si ho u nich objednal a už ho prý odeslali. Zítra až příjde tak to ozkoušim a napíšu sem pěknou recenzičku. :-)

Vera

Dobry den,muze tento batoh poslouzit i na mensi nakup? Dekuji

Natálie

Dobrý den, proč ne batoh je velmi prostorný!

Patrik

Natálie (partner)
Být z Prahy určitě tam zajdu. Jsem z Brna…

Jackie Chan

Tak díky, Honzo. Jdu do toho. Snad budu příjemně překvapen.

To Patrik:

Určitě by to šlo, kdyby se to dalo někde ozkoušet. Ideálně, kdyby někdo měl možnost si zajít do nějakého krámku, kde to prodávají a tam to se svou 15,6 zkusit. :-) Taky bych byl vděčný.

Natálie

Všem Dobrý den, pokud chcete neni problem přijít k nám s notebookem 15,6 a ozkoušet :)

Patrik

Mám také notebook 15,6… nešlo by to nějak zjistit jestly se tam vejde?

Honza

@Jackie Chan: Ano, opravdu se tam vejde i 15,6 a polstrování na notebook je vyřešeno velice dobře, záda jsou pevná a celkem silně polstrována a mému notebooku se nic nestalo :)

Jackie Chan

Pro všechny: Jestli je to jak píšou, a vejde se tam notebook do: 390 × 290 × 45 mm, tak by se tam měla vlíst i 15,6. Například můj se tam rozměrově vejde. Ale to záleží, jestli tomu je opravdu tak, že? :-)

Dotaz: Jak je vyřešeno polstrování kapsy pro notebook? Díky

Lucka V

Dobrý den, můžu se zeptat jaký je obsah batohu? A zároveň bych taky ráda věděla jestli se tam dá nacpat nb 15,6… Děkuji Lucie

Natálie

Dobrý den, obsah cca 30l – výrobce uvádi 15,4 ale podle mě se tam vejde i 15,6 Bohužel nemám notebook 15,6 jinak bych jsem to změřila

Samuel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je tento batoh opravdu použitelný pouze pro notebooky max. ú15,4, nebo zda se dá použít i pro notebooky s ú15,6… děkuji

Natálie

Dobrý den, výrobce uvádi 15,4 ale podle mě se tam vejde i 15,6 Bohužel nemám notebook 15,6 jinak bych jsem to změřila :)

Jiří Král

Dobrý den,
je možné v rámci této akce pořídit pouze šedou barevnou variantu, či je možnost odebrat i černou variantu?

Děkuji za odpověď

e-batoh.cz

Dobrý den,
v rámci této akce lze pořídit pouze v šede barvě.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru