Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výletní plavba na 6místných raftech u Olomouce

4,4 / 5 Rafting Morava Olomouc  (mapa) 214 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Eva

Dobrý den, nejsem z Olomouce a tak by mě zajímalo kde přesně trasa začíná a končí. Děkuji

Rafting Morava

Dobrý den, paní Bohunko, ano je to tak cena dopravy v ceně voucheru není. Na start sjezdu, ale jezdí MHD a zastávka je nedaleko (10 min chůze) cíle plavby. Takto je to nejjednodušší, další možnost je že pokud budou naše dodávky volná je možné za poplatek Vás k autům vyvést, to by jsme si upřesnili v týdnu před sjezdem.

Bohunka Očková

Dobrý den, mám dotaz …po doplutí do cíle se asi o odvoz stará každý sám, nebo je ta akce nějak spojena s dopravou zpět na místo vyplutí ?? děkuji O.

Rafting Morava

Dobrý den, Ivano, ano cena poukazu je pro jednu osobu.

Ivana

Dobrý den, cena poukazu je pro jednu osobu? Děkuji.

Rafting Morava

Heleno, ze Slevomatu by Vám měla dojít čísla voucherů. Pokud jste je obdržela, byla objednávka úspěšná.

Rafting Morava

Dobrý den, Pavle, zmiňovaná tragédie se odehrála na Řepčínském jezu, který se nesplavuje, ale v dostatečné vzdálenosti přenáší po břehu. Lodě dáváme opět na vodu pod jezem na nově zbudovaném nástupním místě, které je v bezpečné vzdálenosti od jezu.
Důležité je také říci, že je většina vody odváděna do elektrárny a pře jez neprotéká. Po tragédii prošel jez důkladným zabezpečením a stal se tak nejzajištěnějším jezem vůbec. Z toho vyplývá, že je jez v současnosti bezpečný.
Věříme, že tyto argumenty Vás i Vaši ženu přesvědčí a setkáme se na vodě.

Helena

Dobrý den, objednala jsem si raft na 20.7, pro 7 osob, ale nevím, zda byl přijat kód, zda jsem neudělala nějakou chybu. Prosím o informaci, zda to mám objednané. Děkuji.

Pavel

Vaše nabídka raftování mě láká a chtěl bych to se svojí rodinou taky vyzkoušet. Manželku ale zviklala zmínka v dotazu paní Květy o loňské tragédii na školním výletě, vzpoměla si na medializaci toho případu a chce ubezpečení, že se to nepřihodilo při vaší akci. Můžete mě toto potvrdit, jinak ji na raft asi nedostanu.

Rafting Morava

Heleno, máme i velké rafty pro 10 osob. Takže se rozhodně vejdete. (Před samotným výjezdem Vás jen poprosíme o připomenutí, že se jedná o Vaši 7člennou skupinu, abychom tento raft pro Vás připravili.) V ceně voucheru není doprava osob. Do Horky dopravujeme pouze materiál. Vy se ale velmi jednoduše můžete dostat na místo startu MHD. Sam. počítáme s tím, že platba chvíli trvá.

Rafting Morava

Květo, jízda je samozřejmě bezpečná. Záleží o jak moc nezletilých vnucích se bavíme. Jedná-li se o malé prcky, kteří stěží udrží pádlo, bude určitě lepší pojedou-li s Vámi nebo s rodiči. Větší děti jízdu zvládnou samy. Na výjezdech jsou vyškolení a zkušení instruktoři, kteří na všechny zúčastněné dohlídnou.

Helena

Chci si zakoupit voucher pro 7 osob v termínu 20.7.2013. Vejdeme se na 1 raft? A opravdu nám zajistíte odvoz k odjezdu raftu? (mělo by to být v ceně voucheru)? A lze si již nyní tento termín rezervovat na pevno? Chvíli trvá, než dojde platba, atd… Děkuji.

Květa

Uvažuji, že bych jízdu na raftu koupila svým nezletilým vnukům za vysvědčení. Mám dotaz zda musí jet s nimi někdo dospělý a zda je to opravdu pro děti bezpečné? Mám totiž ještě v paměti loňské tragické neštěstí na raftech na Moravě na školním výletě

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru