Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

65 Kč za taxi drink servis v Brně a okolí. Najměte si soukromého řidiče a odjeďte z akce ve vlastním voze a se slevou 56 %.

SAITO Brno  (mapa) 324 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
LOL

CHARITA

Chudis

Zdravím,
platnost voucherů je dle partnera do 31.8.2012, avšak na voucherech je datum platnosti do 31.3.2012.
Jak to tedy je?
Každopádně po dalším zdražení lupenů na MHD to vyjde levněji jak šalina:-)

 Díky

Saito

Platnost je do 31.3.2012

malák

Kilometry se počítají jen tam nebo tam i zpět,adamov je prilehlé okolí brna nebo ne ?děkuji za odpověd malák

Saito

Kilometry se počítají jen na cestu, kterou jedeme se zákazníkem.

Anna

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Píšete že, tato nabídka se vztahuje na všechny trasy v Brně a jeho přilehlém okolí. :-) Co si mám představit pod přilehlém okolí. Jak je to asi daleko od Brna? Jsem z vesnice cca 10 km od hranice Brna. Mohla bych tuto službu také využít. Děkuji moc za odpověď

Saito

Ano tuhle sluzbu by jste mohla take vyuzit

Oľga

Máme s přítelem se Saito skvělé zkušenosti, proto bereme min. deset voucherů. Díky!

Saito

Děkuji za spokojenost s naší firmou a těšíme se na další v pořádku najeté kilometry.

Lenka Holubova

Fajn sleva :) Chtěla jsem se zeptat, jestli se nějakým způsobem mění cena v případě, že bych službu využila na způsob taxi služby, tedy bez vlastního vozidla, ale ve více lidech (samozřejmě při předpokladu max. 4 osob).

Saito

Dobry den cena se nijak nemění. Je pořád 25kč/km.

Slevomat

Vážený pane/paní, Vaše komentáře jsou nevhodné, navíc vytvářet si vlastní diskuzi, ve které vystupujete jako více osob, přijde opravdu nekorektní!
( nezapomínejte, že vidíme email, ze kterého nám píšete ). Je nám líto, ale další komentáře, které nebudou splňovat účel diskuze, budou mazány.

Děkujeme za pochopení.

Kamil

Dobrý den,

Jsem taxikář a chci sem napsat svůj názor.
Pokud je to opravdu tak že tato firma jezdí za cca 10kč na kilometru a litr benzínu/nafty stojí cca 35kč je to velice podivuhodné a až směšné.Každý si může vypočítat že to není ani na pokrytí základních výdajů.
Co se týká mě je mi to celkem fuk,ale jsem zvědav co na to bude říkat konkurence aby z toho nebylo ještě terno…

Saito

Dobrý den nevím kde jste vzal že jezdíme za 10 kč na kilometr. Navíc na pokrytí nákladu mě to stačí!! Další Dotazy které se netýkají mé služby nebo jsou bezpředmětné budou ignorovány.

Slevomat

Dobrý den, byly vymazány komentáře, které neplnili účel diskuze, byly urážlivé, nebo obsahovali reklamu. Zkušenost s partnerem v nich nebyla uvedena. 


Rádi bychom, aby byla diskuze přehledná pro naše zákazníky, ovšem tato diskuze již směřovala k soukromému chatu mezi některými diskutujícími. 


Děkujeme.
???

Proč tu admini mažou komentáře které jsou spojené se zkušeností dotyčné firmy nebo tu zde necháváte jen samé pozitivní komentáře a vyhrady ke službe a s tím spojené mažete???Co to je?!!

Saito

Tyhle komentáře nebyly nijak spojené se zkušeností s naší firmou. Byly urážející a s dovolením je pouze moje rozhodnutí jestli jezdím pro charitu nebo za účelem výdělku.

Libor

Naprostý souhlas s užívatelem Emir. Bohužel někteří nechápou o čem je Slevomat.
Nenechte se znechutit, služba je OK a dotovaná cena musí na začátku být. 2000× sice proděláte, ale lidi si zvyknou a půjde to. Přeji mnoho úspěchů v podnikání.
A Monice K. vysvětlete, že si musí přečíst prvně otázku a potom odpověď (1.jezdíte do centra – do centra nezajíždíme a 2.kolik je doplatek nad 5 km – doplatek je 25 Kč za km).

Saito

Děkuji za výjádřenou podporu.

Monika Kučerová

Dobrý den,

žádám slevomat.cz aby zde uváděli pravdivé informace a ne klam,který zde čtu a nemůžu to pochopit.Jasně zde nejsou uvedena přesná pravidla pro přepravu abych jako lajk to pochopila.Viz.Saito jak do centra nejezdíte t.j + 25km????Toto myslíte vážně?Komu tu chcete věšet bulíky na nos?!!!!!

Saito

Nikde tu klam neni napsaný. Za centrum považuji náměstí Svobody, Masarykova ulice, a dalši jím podobné. Na Zelný trh je vjezd povolen tak stejně na Biskupské náměstí. Nevím o jakých 25Km mluvíte.

Slevomat

Dobrý den, Moniko,
nevíme, jaké nepravdivé informace máte na mysli. Pokud je Vám něco nejasné, můžete se v diskuzi zeptat přímo partnera a ten Vám na Vaši otázku odpoví. Vjezd do centra Brna je povolen pouze taxislužbám s platným povolením pro vjezd, tento partner však klasická taxislužba není.

Voucher je na 5Km cesty za 65Kč, pokud pojedete tedy delší trasu ( a nemáte další voucher ) zaplatíte 25Kč/Km.

Emir

Prosim, vas prispevek je velmi nevhodny-nechapu ten vulgarismus.Navic nikdo netvrdi, ze jde o nejakou supervydelecnou cinnost a vubec, at si kazdy dela co chce.Pokud chce neco nabizet levne, i pod cenou, at nabizi…ja kupuju a vyzkousim.Pokud to bude ok, rad se svezu nekdy v budoucnu znovu. 


Berte to tak, ze je to poradna reklama.


Napr. ja jsme si uz ulozil cilso do mobilu…ani jednu vami zminenou konkurenci ulozenou nemam.A az budu potrebovat neco takovehleho, hadejte komu
budu volat… 


Slevomatu i „rozvozci“ dekuji a drzim palce.
Holak Karel

Chtel bych se zeptat na to same, na co se ptal Emir-
A muzete vjet do centra(nejsem si jisty jak je to se zakazem vjezdu pro jina vozidla nez taxi a nevim jak to mate zarizene vy). 


Kolik je pripadne doplatek za nejaky ten km navic… 


Diky
Saito

Platost je do 31. 8. 2012. Do centra nezajizdime. Ale zajet se da. Doplatek je 25kc/km

Milos Kujal

Padon, odpoved uz jsem nasel.
dik MK

mk

jaka je platnost (do ktereho data muzou byt max. pouzity) techto Voucheru.
dik
 MK

Kateřina

Fajn služba .-)) Kupuji.. Určitě využijeme při cestách z večítků nebo z tanečních. Cena 25 Kč/ Km je přátelská, takže se těšíme .-))

Emir

Dekuji za bleskovou odpoved.


Musim rict, ze mi tahle sluzba jako takova, prijde v celku fajn napad, jeste nikdy jsem ji nezkousel, tak ted ji urcite vyzkousim:) 


A jeste dalsi dotazy:
Jste si jisti, ze to zvladnete?Co kdyz nejakou noc( typicky v patek vecer) bude velky naval? 


A jak moc dopredu je treba se domlouvat na odvozu?Prece jen kdybych se chtel nechat odvezt svym autem, asi to bude vedet treba den dopredu, ale pokud bych to chtel vyuzit jako taxi, staci v patek o pulnoci zavolat, ze chci v pul druhe odvezt? 


A muzete vjet do centra(nejsem si jisty jak je to se zakazem vjezdu pro jina vozidla nez taxi a nevim jak to mate zarizene vy). 


Kolik je pripadne doplatek za nejaky ten km navic… 


Diky, fandim Vam a preji at mate s celou akci velky uspech:-)
Saito

Je lepší zavolat si hodinu předem.

Saito

Je lepší zavolat si hodinu předem.

Marek

Dobrý den, kolik máte vozů k dispozici a jak dlouho se obvykle čeká? Protože budete-li mít jen např. dvě vozidla šance pro mě na dovoz domů se třeba v pátek večer vyrázně sníží :-) Ale konečně vím, co vozy s nápisem Saito dělají, již několikrát jsem je potkal a přemýšlel jsem co je to za firmu.

Děkuji za odpověď

Emir

Pockejte, to ale vazne meni situaci…


Chapu to tak, ze se da si v podtstae objednat taxik na 5km za 65kc?A nemusim mit vlastni auto? 


Protoze pak uz jde o neco uplne jineho…Kdybych chtel odvezt svym autem, myslim ze bych nasel mnoho studentu, nebo nekoho, kdo by mne za 65kacek deset minut svezl… 


Takze jeste jednou se zeptam, pokud si koupim tento voucher, mohu si objednat jizdu ve stylu taxi(ja zavolam, vy nekam prijedte, ja nastoupim a odvezete mne do 5km v ramci kuponu)? 


Diky za odpoved
Saito

Ano je nas mozne vyuzit aniz vy byste mel vozidlo. Jak vy rikate zavolate, dojedeme, nastoupite a odvezeme.

Saito

Ano je mozne vyuzit i odvoz bez vozidla.

Michal

Je možnost využít na tenhle voucher i taxi službu do 5 km jízdy..?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru