Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1990 Kč za geniální antibakteriální vysavač Raycop Genie. Zbavte svůj domov roztočů, bakterií, chlupů a všeho, co v něm nechcete, se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petra Soukupová

Dobrý den, jak je vysavač účinný na sbírání zvířecích chlupů? Díky

Blanka Javůrková

Dobrý den, díky vibračnímu rotačnímu kartáči je UVC antibakteriální vysavač Raycop Genie vhodný i na sbírání zvířecích chlupů z matrací, lůžkovin, čalounění a sedací soupravy. Navíc samozřejmě využívá UVC sterilizaci, takže jeho používání nejen vysbírá zvířecí chlupy, ale zbaví Vás i všech mikroorganismů (bakterie, viry, plísně) a roztočů.

Lucia Horáková

Dobrý den. Píšete, že odstraní plísně. Zplesnivěla nám 1 drahá matrace. Na povrch jsem použila SAVO (prostě jsem to pořádně prolila SAVEM), pokud použiji Váš vysavač, dostanou se případné plísně (které by mohly být někde uvnitř – to nevím s jistotou)ven z matrace (díky použití Vašeho přístoje)? Předem děkuji za odpověď.

Blanka Javůrková

Dobrý den, ano, UVC antibakteriální vysavač Rayop odstraní plísně, bakterie, viry a roztoče ze všech povrchů i vnitřních vrstev, na kterých je používán. Je důležité ve Vašem případě používat Raycop týden každý den a poté pravidelně minimálně 1–2× měsíčně.

Jozef Marton

Dobrý den, děkuji za odpověd. barvu vysavače lze vybrat? Děkuji

Blanka Javůrková

Dobrý den, barvu vysavače Raycop Genie si můžete vybrat mezi růžovou a citronově žlutou.

Ell

Dobrý den,
dá se tento vysavač využít i jako obyčejný vysavač, nebo je jen na odstranění bakterií? A je použitelný na koberec s dlouhým chlupem?

Blanka Javůrková

Dobrý den, UVC antibakteriální vysavač Raycop nenahrazuje velký podlahový vysavač, neboť je ruční. Jeho UVC dezinfekce funguje na všechny čištěné povrchy včetně koberců.

Hana Glučová

Dobrý den,jak je vysavač těžký a jak je dlouhý kabel?
Kde je možnost koupit sáčky?Děkuji za odpověď.
 Hanka

Blanka Javůrková

Dobrý den, paní Hanko, vysavač Raycop Genie váží necelé 2 kg a přívodní kabel má délku 5 m. UVC antibakteriální vysavače Raycop Genie používají plastové vymývatelné nádobky a filtry, ve kterých se zachytávají nečistoty a prach. Tyto lze hygienicky vymýt vodou a po uschnutí se vrátí zpět do vysavače.

Jozef Marton

Dobrý den, jsem z Ostravy.Kde bych mohl případně reklamovat záruku? Děkuji za odpověd. JM

Blanka Javůrková

Dobrý den, veškerý záruční a pozáruční servis v České republice zajištuje společnost BLAKAR trading s.r.o. v Praze, Kupeckého 843/6 http://www.raycop.cz/kontakt.html
UVC antibakteriální vysavače Raycop jsou velice kvalitní produkty a výrobce je před expedicí velice pečlivě testuje. Poruchovost je velmi nízká, téměř žádná o čemž svědčí i údaj, že z prodaných 1000 ks byla závada pouze u 2 ks.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru