Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exkluzivní dávkovače parfémů do kabelky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Míra

dobry den, chtel bych koupit pritelkyni ruzovy ale ten uz mate vyprodany budete mit jeste novou nabidku, tato vam konci za cca 8 hodin.

Hanni

CHVÁLÍM.
Dodání dle stanovených podmínek, vše v pohodě.
Dávkovač vypadá moc hezky, dobře se šroubuje i naplňuje. Zatím rozhodně neprotíká. Jsem spokojená :-)

Libor

Dobrý den, pro všechny : pootočíte, jako rtěnkou, a vyjede „mačkátko“ jeho stlačením dojde k vystříknutí parfému, jeho vytažením vyndáte skleněný flakonek, který naplníte přestříkáním z flakonu parfému. „mačkátko“ je šroubovací, tak se dostanete k hrdli skleněné nádobky a můžete přestříkávat. Není potřeba žádné větší síly. Kdyby to bylo nesrozumitelné, tak se tady ozvěte. Díky. Libor

ALL-IN GOODS

Dobrý den, pro všechny nedočkavé, nebo ty, kteří nečtou podmínky, píšeme už po několikáté: Odeslaná objednávka je již považována za potvrzenou. Doba dodání je 14 dní od přijetí objednávky. Takže se nemusíte obávat, všichni kdo jste poslali objednávku na mail uvedený v akci, zboží obdržíte. Děkujeme za důvěru.

Romana Pošvová

Dobrý den,

21.2.2014 jsem řádně učinila objednávku. Dodavatel nereaguje, zboží nedodáno!

Slevomat.cz

Dobrý den, jak je napsáno v akci: Odeslaná objednávka je již považována za potvrzenou. Doba dodání je 14 dní od přijetí objednávky.

Irena

Už to vím, stačí hrubá síla :-D

Irena

Dobrý den, taky jsem nepřišla na způsob, jak se dostat dovnitř. Pootočit nebo jak? Zatím jste na předchozí dotaz neodpověděli, tak snad budu mít větší štěstí :-)

Anna Macková

Dobrý den, chci se zeptat na telefonický kontakt na vaší společnost. Odeslala jsem objednávku, ale stále mi ukazuje na slevomatu, že mám vouchery neuplatněné,

Slevomat.cz

Dobrý večer, jak je napsáno v akci: Odeslaná objednávka je již považována za potvrzenou. Doba dodání je 14 dní od přijetí objednávky.

slevyapoukazy@seznam slevyapoukazy@seznam.cz

Dobry den, jakym zpusobem se flakon doplnuje?uvadite, ze je uvnitr sklenena lahvicka,ale jak se k ni dostanu?pootocenim, neco zmacknutim neceho?jeden uz mam a zatim jsem neprisla na zpusob,jak se dostanu dovnitr.
 Dekuji

Tereza

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, jestli se dá dávkovač nějakým způsobem vypláchnout, abych mohla dávkovač pokaždé naplnit jiným parfémem? Předem děkuji za odpověď.

ALL-IN GOODS

Dobrý den, ano, dá se vypláchnout, uvnitř dávkovače je skleněná láhvička, která se dá bez problému vydělat ven.

Jana Telefková

Dobrý den,má dávkvač nějakou pojistku proti nechtěnému stříknutí např. v kabelce? Jakým způsobem se plní?
 Díky.

ALL-IN GOODS

Dobrý den, dávkovač kdyz otočíte, tak rozprašovač zajede dovnitř, podobná funkčnost jak u rtěnky :-) Odkaz jak se plní posíláme zde: https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/q71/s720x720/1476646_10152034354244433_1122992374_n.jpg

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru