Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prodloužení či doplnění řas metodou řasa na řasu

4,8 / 5 Lucie Linková Pardubice  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Kristýna

Jelikož vím o tom, že existují lepidla na řasy pro alergiky, položila jsem tuto otázku. Lepidlo by nemělo podle všeho přijít vůbec na kůži a právě proto jsem zřejmě měla otok. Jsem kosmetička, ale kurz na prodlužování řas nemam a tudíž mám informace zjištěné jen teoreticky. Zajímá mě názor odborníka z praxe. Po řasách toužím už dlouho, a proto zjišťuji co nejvíc informací, aby se moje alergická reakce neopakovala. Děkuji za odpověď.

Lucie

Dobrý den,

lepidlo přímo pro alergiky sice nemám ( z důvodu krátké výdrže spojů řas). Mám profesionální lepidlo od značky Blink Lashes, s kterým jsem zatím u žádné klientky neměla problém. Jsou i jiné způsoby, jak reakci předejít. Pokud se pro aplikaci řas rozhodnete, ráda Vás v mém salonu přivítám :).

Hezký den

Ann

Dobrý den, na řasy k této slečně chodím pravidelně už několik let, její práce je profesionální a precizní. Domnívám se, že pokud má někdo problémy s otoky apod. má prostě smůlu. Aplikace umělých řas prostě není pro každého stejně jako jiné procedury nejen kosmetické, ale i lékařské. Nebo je můj názor mylný, slečno ? … děkuji za reakci

Lucie

Dobrý den, děkuji za chválu :) . Samozřejmě, když se u někoho spustí alergie, která je způsobena přecitlivělostí na řasy nebo lepidlo, je opravdu vhodné dát si od řas nějaký čas pauzu a zkusit novou aplikaci až po nějaké době.

Hezký den

Kristýna

Dobrý den, už jednou jsem řasy měla, ale slečna, která mi je dělala byla dost nešikovná a měla jsem třeba tři své řasy slepené k jedné umělé řase s tím, že po úkonu jsem nemohla ani otevřít oči, jelikož jsem lepidlo měla všude. Asi po třech dnech nastal opravdu velký otok očí a řasy jsem musela v podstatě odtrhat i se svými. Chtěla bych se zeptat, jestli máte třeba nějaké speciální lepidlo pro alergiky, aby se neopakovala moje předchozí zkušenost. Velice děkuji za odpověď.

Lucie

Dobrý den,

alergie se bohužel nedá předvídat, stát se to ale samozřejmě muže, je to z duvodu přecitlivělosti na nějakou složku v lepidle. Pokud by lepidlo bylo ,,všude´´ na kuži, oči by otekly ještě tentýž den. Pokud taková to situace nastane, je vhodné zkontaktovat mě, abych Vám řasy sundala profesionálním přípravkem na to určeným, předešly bychom vytrhání Vašich řas. Mrzí mě, že máte takto špatnou zkušenost. Lepidlo a metodu prodlužování mám stále stejnou.

Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru