Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

749 Kč za luxusní menu v hodnotě 1890 Kč PRO DVA ve francouzské restauraci Villa Voyta. Gratinované slávky, hovězí steak či vanilkovo-mátový krém se slevou až 60 %.

3,9 / 5 Villa Voyta Praha - Lhotka  (mapa) 71 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Ing. Tomáš Brodský

Dobrý den,
pozorně jsem prostudoval tuto diskuzi a nad některými komentáři zůstává rozum stát. Každý samozřejmě může mít rozdílné zkušenosti, ale pokud mluvím za sebe, mohu restauraci vřele doporučit. V hotelu jsem byl ubytován již dvakrát, naposledy asi před třemi měsíci a s gastronomickými službami jsem nikdy neměl problém. Personál byl vždy vřelý a pokrmy prvotřídní. A nejednalo se pouze o jednorázovou navštěvu restaurace. V blízké době se znovu chystám hotel navštívit a samozřejmě neopomenu povečeřet v této restauraci. Z mé strany mohu jen doporučit!

Josef

ač mám Slevomat rád, musím říct, že v posledních dvou měsících vás gastronomickými nabídkami strčí do kapsy Bonybony. zkuste na tom zapracovat, i v drahé kategorii restauraci jsou velké rozdíly. ocenil bych navíc nasazování testerky Koko právě na tyto akce, člověk by pak přesně věděl, co dostane. přeci jen minigolf nebo jízdu v kabrioletu si představím lépe než co bych měl dostat na talíř…

hosti

Tak to znamená,že jste nyní personál změnily k horšímu,protože jěště před necelým rokem,to byl opravdu příšerný zážitek,Za ty ceny se v luxusních restauracích v Praze najím jak pán,

JK

Tak tedy… Villa Voyta je z restauračního pohledu vskutku za zenitem. Nicméně, měl jsem zde první schůzku se svojí láskou, a tak má pro mě asi specifické kouzlo. Co se týče jídla – ano, předražené, ale pokud si vyberete dražší varianty, tak je cena po slevě příznivá a dá se poměrem cena-výkon docela doporučit. Personál rozhodně není superochotný, co se týče rad a porad… zejména mě před dvěma roky šokovalo, když nás obsluhovala asi tak 12–13letá dívka společně s nějakým pánem… ale proti gustu… rozhodně to už zde není takové, jako když se zde v 90.letech scházel klub milionářů, ale za zkoušku to pro lidi ze čtyřky stojí…

Restaurace Villa Voyta

Od doby před dvěma lety se v Restauraci Villa Voyta mnoho změnilo. Vlastníkem je již jiná společnost. Došlo také ke změně personálu restaurace, včetně obměny kuchařů. Věřím že od té doby jsou hosté plně spokojeni s poskytovanými službami.

Josef

Děkuji přispěvateli za obšírný komentář. Trochu jsem se toho obával, protože podobné zkušenosti píšou i lidé na Tripadvisoru a dalších rezervačních portálech, kde kupodivu chválí „pouze“ čtyřhvězdičkový hotel, ale restauraci, která byla kdysi výkladní skříní celého podniku, považují za slabou
Připadá mi navíc poněkud drzé v popisku akce uvádět jméno Zdeňka Pohlreicha. Vařil zde tak před deseti lety a zřejmě mnohem lépe než dnes.

Hosti

Zdravím,Villu Voyta jsme s rodinou navštívily několikrát,mohu vám říci,že tak neochotný a odměřený personál jsme dlouho nenarazily,na připomínky které jsme měli nám bylo odpovězeno příšerným pohrdajícím pohledem jako co by jste chtěl co si myslíte..kuchyně byla stejné urovně jako personál tzn vše bez jakéhokoliv dobrého a lahodného ochucení,nevím kdo tam vařil nyní ale měla by si Villa přizvat opět pana Polreicha aby tam nasadil latku Villa Voyta si tohle nezaslouží!Ošuntělé stoly a závěsy neudržované prostředí jídlo o ničem a personál bohužel též,,,Já si myslím že by Villa zasloužila trošku urovně je to krásné místo.Bylo reklamací více za dobu našich návštěv,tak doufám že vedení zakročilo a Villa prošla změnou?Děkuji za odpověd pokud ano tak rádi opět zavítámedo staré Villy,ne však do Villy která byla příšerná jěště před rokem.

Josef

nerozumím tomu, proč je cenový rozdíl mezi předkrmy tak velký. když si dáme oba ten dražší, bude nějak ošizen? zajímalo by mě také, zda v těch 90 gramech kachních jatýrek je zahrnut také ten toust? nebo dostanu skutečně 90 gramů jatýrek?

Restaurace Villa Voyta

Dražší pokrm samozřejmě nebude nijak ošizen. Cena je zde uvedena orientačně a výběr je pouze na Vás. Gramáž je samozřejmě pouze samotných kachních jatýrek (v syrovém stavu, jako je běžné u masových pokrmů).

Zuzana Klečarová

Restaurace Villa Voyta je pro mně poklad mezi restauracemi,patří mezi mé nejoblíbenější a vždy se sem ráda vracím.Pokrmy byly vždy chutné a řekla bych,že servisu odpovídá i cena,takže nechápu vaše téměř negativní komentáře,vždyť jste ještě nezkusili a už odsuzujete dopředu.
Řekla bych na konec jen toto:Restaurace nabízí jedinečnou atmosféru,krásné a klidné posezení u chutného oběda či večeře s přátelským personálen,který Vám vždy a velmi rád poradí.

Restaurace Villa Voyta

Děkuji mnohokrát za Váš příspěvek.

Tomáš

V jídelním lístku nikde sorbet za 60 Kč nevidím. Jedná se o klasický sorbet ve skleničce nebo na lžičce?

Restaurace Villa Voyta

Sorbet je podáván ve skleničce. V jídelním lístku není uveden, je součástí této speciální akce.

Tomáš

Slevomate, to jste ten odkaz ale omylem smazali trikrat. Zajimave.
Villa Voyta – verte, ze s hostingy pracuji bezne a takto se nechova pretizeni. Po skonceni akce zrejme bude vse v poradku, ze?

Slevomat

Tomáši, věřte, že od rána nepracujeme na ničem jiném, než aby vše fungovalo a fungovat bude. Jen velice prosíme o chvíli strpení. Můžeme Vám dát další jistotu a to tu, že jednak máme Garanaci spokojenosti a jedna do 14-ti dnů můžete voucher vždy vrátit bez údání důvodu. Takže i kdyby byla platná Vaše teze o tom, že až po skončení akce bude vše fungovat, můžete voucher vrátit. Ale vězte, že tomu tak nebude. Děláme pro to maximum.

Slevomat

Zde zasíláme link, sice ne s původním přispěvovatelem, ale link jako takový zde máme a doufáme, že rozptýlí Vaše podezření:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:8iPpRqanK0QJ:www.villavoyta.cz/index.php%3Fsection%3D15%26lang%3Dcz+site:villavoyta.cz+www.villavoyta.cz&cd=30&hl=cs&ct=clnk&lr=lang_en|lang_de|lang_cs&cli­ent=firefox-a&source=www.go­ogle.com

Restaurace Villa Voyta

Věřím, že s hostingy pracujete běžně. Zde se však nejedná o žádné úmyslné shození stránek(alespoň ne z naší strany). Problémy spojené s výpadkem přináší mnoho nepříjemností samotné restauraci i hotelu.

Vee

Můžu se zeptat, proč někdo smazal ten alternativní odkaz, který sem Miki nedávno vložil? Ten aspoň fungoval.
Podle mého je to jen další ukázka nesolidního a chování a podrazácké spolupráce Slevomatu s tímto podnikem – no hází to na Slevomat stín.. škoda!

Slevomat

Dobrý den, Vee i ostatní. Moc se omlouváme, ale tento odkaz jsme naopak uvítali. Bohužel jsme se ale překlili a omylem jej smazali. Nyní pracujeme na navrácení, tak jak byl původně napsán. Velice se omlouváme a naopak jsme rádi, že zde odkaz bude. Děkujeme za pochopení. Do pár minutek bude zpět.

Slevomat

Omylem smazaná odpověď je již zpět na svém místě. Děkujeme za pochopení.

Restaurace Villa Voyta

Odkaz je uveden níže samotným portálem Slevomat. Není potřeba vrhat stín na Slevomat ani na Restauraci Villa Voyta.

Miki
Slevomat

Miki, děkujeme, poskytovatel webových stránek partnera na výpadku pracuje, ale to nemůžeme ovlivnit. Děkujeme za jídelní lístek :)

Miki

To, co napsala Jana, tedy cast jidelnicku, je fajn. Ale bohuzel jak uz to u slevovych akci byva, dostanete na stul predkrm – misto 90g husich jatyrek ci 7ks gratinovanych slavek vam naserviruji 50g drubezich jater ci 4ks neceho s tim, ze „je to specialni menu pro tuto akci a neni v jidelnim listku.“ Takze celkova sleva mozna 10%. Kvuli tomu si ale nemusim predem kupovat vouchery, ze? ;-)
A i kdyz jednotlive chody vypadaji bajecne, je to spise slovikareni a celkove nic moc – znam to uz ze zkusenosti.
Fakt s webem jen podrthuje celkovou nesolidnost podniku (ale tady se Villy Voyta musim zastat – nejsou sami, je to obvykla praktika, ze behem slevovych akci neco nefunguje).
Cili osobne bych asi nedoporucoval a radsi ani nezkousel.. urcite bude jeste mnohem vice a mnohem lepsich akci :-)

Restaurace Villa Voyta

Pokrmy jsou podávány v takovém množství a kvalitě jak je uvedeno. Miki nezlobte se, ale na takovéto doměnky o podáváných porcích není tato diskuze určena. Děkuji za Váš zájem o tuto akci, ale prosím o uvádění ověřených informací. Pokud jde o použité „slovíčkaření“, podobné názvy pokrmů jsou běžnou praxí v odvětví gastronomie a vyjadřují způsob přípravy a servírování.

Dvořák

Tomáši, jídelní lístek byl smazán určitě proto, že to nebyl dotaz a zbytečně znepřehledňoval diskuzi. Ohledně výmyslů s přetíženými stránkami to jen dokládá, jak hluboko Slevomat v poslední době klesá.

Restaurace Villa Voyta

Stránky jsou opravdu přetíženy, nejde o výmysl portálu Slevomat ani Restaurace Villa Voyta. Veřte, že s tímto výpadkem je spojeno mnoho problémů pro samotnou restauraci.

Tomáš

Jako nezlobte se na mě, ale tato akce je zpackaná až na půdu. Ceny neodpovídají, z diskuze byl smazán jídelní lístek, kde si zákazníky měli možnost ceny ověřit a jako náhodou nefungují webové stránky, přestože má jít o solidní hotel a restauraci. Navíc na hosting to odkazuje vždy tehdy, když byly stránky manuálně shozeny ze serveru, nikoliv když jsou přetížené (to by hodilo chybu nebo bílou obrazovku). Žádám Slevomat, aby se k tomu postavil čelem a něco s tím dělal

Restaurace Villa Voyta

Mohu Vás ujistit, že oficiální stránky nebyly shozeny manuálně, jde skutečně o přetížení domény. Ceny odpovídají a menu je kompletně vypsáno na stránkách akce.

Jaja

Někdo tu uváděl odkaz na jídelníček, ale už zmizel:( Zde předkrm:
90g Bílá husí jatýrka s jablkovo-hruškovým pyré s máslovým toastem, přelitá malinovým glassé
370,–Kč

7ks Gratinované novozélandské slávky s čerstvě sekanými bylinkami a parmezánským sýrem se slzou našlehané česnekové majonézy
170,–Kč

Kasteřina Pučová

Dobrý den,musím souhlasit se všemi ,kteří napsali komentáře přede mnou.Není moc důvěryhodné uvádět u cen až ceny přece máte v jídelním lístku uvedené nebo tam také máte až. Vaše stránky stále nefungují.Za svou osobu nedoporučuji Váš podnik

Restaurace Villa Voyta

Slovo „až“ bylo použito z důvodu rozdílu v ceně jednotlivých volitelných chodů. Cena poukazu je 749,– Kč. A máte na výběr z několika pokrmů u každého chodu.

Tomáš

přestože je tam to slovíčko až, tak mi váš výpočet nevychází. jak už psala Jana, maximální možná cena za hlavní chody je 780 Kč, vy uvádíte 900 kč. proč tomu tak je?

Restaurace Villa Voyta

Celková cena hlavního chodu, při výběru steaku, je 900,– Kč. Je zde zahrnut 2× hlavní chod a 2× sorbet.

Tomáš Talič

Villa Voyta už je poměrně za zenitem, z toho důvodu je nabídka dosti drahá. Navíc se mi nějak nezdají čachry s webem – snad aby nebylo možné ověřit si původní ceny, které se zdají být přemrštěné?

Slevomat

Tomáši. To nejsou čachry s webem, ale jen přetížená doména. Na které technici pracují a bude dostupná a tak se budete moci sám podívat na web, kde jsou původní ceny. Děkujeme za pochopení!

Restaurace Villa Voyta

Děkuji za reakci portálu Slevomat a potvrzuji, že oficiální stránky hotelu a restaurace jsou momentálně mimo provoz. Důvodem je přetížení domény, děkujeme za pochopení. Na vyřešení problému se již pracuje.

delkim

Byl jsem u vás několikrát před asi 6–7 lety, v té době byl váš podnik v gastronomii pojem. Vždy to bylo vynikající. Vzpomínám na váš tatarák. Nicméně mohu se zeptat, čím to, že poslední roky o vás není nikde ani zmínka? Nabyl jsem dojmu, že snad už ani nefungujete.

Restaurace Villa Voyta

Restaurace je stále v plném provozu a kromě á la carte nabízí každý všední den výběr z hotových pokrmů. Kromě příjemného, prostorného interiéru restaurace je otevřena, z části zastřešená, venkovní zahrádka.

Ing. Lucian PAPAZIAN

Tak teď nevím, ale tento podnik byl nebo i je spojován s poskytování erotických služeb, asi přešli na špičkovou gastronomii nebo jen na špičkové ceny, nevím, ale moc důvěry to ve mne nevzbuzuje, když ani webové stránky nefungují. Nedoporučuji tento podnik.

Slevomat

Ing. Luciane. My bychom ho právě naopak doporučili navštívit a přesvědčit se o kvalitě sám, tedy na vlastní kůži. Co Vy na to?

Restaurace Villa Voyta

Tato informace(pokud není úmyslně škodící) je absolutně nepravdivá. V místě restaurace a hotelu se nikdy nenacházel žádný podnik s erotickými službami a v budoucnu ani nacházet nebude. Pravděpodobně došlo k záměně názvů.

Jana

Dobré ranko,
chtěla jsem se mrknout na tento podnik,protože nabídka mě zaujala, ale bohužel odkaz mě přesměruje na nějaké hostingové stránky.

Slevomat

Jano,
dobré ráno i Vám. Děkujeme za upozornění, jedná e o technickou chybku na které restaurace pracuje, takže brzy se můžete kouknout. Děkujeme :-)

Restaurace Villa Voyta

Omlouváme se všem zájemcům o tuto akci, na vyřešení nefunkčnosti internetových stránek stále pracujeme, děkujeme za pochopení.

Pavla

Dobrý den,
může si každý z dvojice zvolit jiný chod z navržených nebo musí být volba obou stejná? Je restaurace vhodná pro dítě cca 2 roky (poskytujete dětskou židličku, máte dětský koutek nebo hračky)?
Děkuji za odpověď.

Restaurace Villa Voyta

Dobrý den,
každý si samozřejmě může chod zvolit. Restaurace je vybavena dětskou židličkou, bohužel se zde však nenachází dětský koutek.

Jana

Dobrý den, podle čeho je vypočítána kalkulace za 2 hlavní chody na 900 Kč, když nejdražší hlavní chod stojí 390 Kč, čili 780 Kč za 2? A neříkejte, že do hlavního chodu počítáte i sorbet, který je snad běžně podáván zdarma jako pozornost šéfkuchaře, či amuse bouche. Navíc při výběru levnějších variant bude sleva činit pouze 23,5% Nechci být přehnaně rýpavá, ale tento fakt by mohl být uveden někde v hlavičce jako sleva 23,5 – 60%, ale je mi jasné, že to není populární řešení;-)

Slevomat

Dobrý den, Jano. Všude máme slovíčko až. A to jak přímo v nadpise, tak i u výpočtu ceny. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru