Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za opulentní steakovou hostinu v restauraci Pravěk pro 2–4 jedlíky! Hovězí steak, kuřecí prsíčka i steak z krkovičky a vydatná porce příloh se slevou 61 %.

Originál Pravěký Restaurant Praha - Nusle  (mapa) 1 354 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Jana

I já děkuji za rychlou odpověď. Bohužel tuto zkušenost jsem neměla sama. Oslavu narozenin, kterou jsem zde uspořádala už určitě nikdy nezopakuji! Myslím, že tato restaurace si svým přístupem k hostům dělá reklamu sama. Po třetím vrácení staeku jsem si to vyfotila a ráda vám zašlu i fotku. Věřte, že vím, jak vypadá čerstvá krev a šťáva ze steaku. Nejedla jsem to poprvé. Mrzí mne, že si obsluha nic nepamatuje, ale vůbec mne to nepřekvapuje. Na jejich místě bych na to také raději „zapomněla“. Když vrátíte 3× staek, je opravdu zvláštní, že obsluha nezaznamená ani náznak nespokojenosti.....

Aneta

v teto restauraci jsem byla asi pred 2 mesici a spokojena jsem nebyla. obsluha velice neprijemna a steak stal taky za prd. takze nedoporucuji.
ps: steaky jedine na zbraslavi!

zdenda pohlreich

Jano – zážitek jistě nemilý, nicméně ta červená šťáva, která ze steaků teče, opravdu není krev

Jana

Všem, kdo máte dobré nervy, nebo si chcete vyzkoušet, co vydržíte, tuto restauraci opravdu vřele „doporučuji“. Obsluha je neuvěřitelně „příjemná“. A kuchař je také velice šikovný! Při objednávce propečeného steaku (well done), vám udělá krásně krvavý a i když ho 2× vrátíte na dodělání, zůstává stále rare. Plný talíř krve je opravdu velice lákavý. Přílohu vám už pro jistotu rovnou po prvním přidělání odeberou. O tom, že steak neměl ani žádnou chuť, resp. spíše měl neuvěřitelnou pachuť, raději ani nebudu popisovat…Jen pro silné žaludky!

Pravěk, Nezamyslova

Dobrý večer Jano,
děkujeme za rychlou a svéráznou reakci na získanou zkušenost. O kterou jste se bohužel nepodělila s obsluhou, která naopak nezaznamenala ani náznak Vaší nespokojenosti. Hostin jsme již vydali nespočet a s takovou stížností jsme se nesetkali. Mrzí nás, že se najdou i tací, kterým hostina nevyhovuje. Do kuchyně dle získaných informací ovšem nic k dopečení nevrátilo. 







Katka

Nejedná se o Prahu 4? máte uvedeno Praha 2…

Pravěk, Nezamyslova

Dobrý den Katko,
přesná adresa restaurantu je opravdu Nezamyslova 10, Praha 2.

Kačka

Dobrý den,

ráda bych se zeptala, zda jsou i v této pobočce Pravěku středověká obsluha a zábavné programy stejně jako v Době kamenné?

Pravěk, Nezamyslova

Dobrý den,
v Restaurantu Pravěk Nezamyslova bohužel pravěká obsluha není.

Kateřina

Díky Slevomate !
Miluju Pravěk a do této restaurace rádi chodíme :) Mám mladší „nenažranou“ sestru a přítele, co sní fakt hodně, takže je oba ráda vezmu s sebou, koupeny dva vouchery :)

Josef

Děkuji za reakci, bohužel se zdá, že máte nekompetentní zaměstnance. Ve skutečnosti jste totiž ve zmíněném rozhovoru mluvil (možná nevěda) především o pobočce v Nezamyslově 10. Pouhým zadáním do Google lze nalézt alespoň 6 akcí (dále jsem zatím nepátral), které tento podnik již pořádal. Celkem už prodal více jak 5000 kuponů.

Slevomat

Prosím o zaslání odkazů na akce, které zmiňujete na tom@slevomat.cz. My jsme našli akce dvě. Při vší úctě, šest jsem jich nenašel – pokud ovšem nepočítáte agregátory slev ;-) Díky.

Petra

Dobrý den,
je možné si vzít jídlo sebou?

Slevomat

Hezký den,


pokud preferujete jídlo s sebou, není to určitě problém. Počítejte, prosím s doplatkem 9 Kč za krabičku. 


Dobrou chuť :-)
Josef

citace zakladatele Slevomatu Tomáše Čupra: „Některé firmy se do toho nechají nepochopitelně natlačit. Třeba Pravěk – jaký smysl dává jeho nabídka, když víte, že každý měsíc bude restaurace ve slevě. Koupím si voucher a jdu tam se slevou. Jaká výhoda je pro tu restauraci? Nulová. My se vnímáme víc jako marketingový, než prodejní kanál.“ 


zdroj: http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-cesko/c1-52469410-sef-slevomatu-jednickou-trhu-uz-jsme-ted-se-soustredime-na-prodej


Je videt, ze Slevomat nabizi veci, kterym opravdu veri:)
Tomáš Čupr

Drahý Josefe, přesně na toto jsem se svých zaměstnanců v pátek ptal, takže opravdu jen tak neplácám ;-) Restaurace Pravěk má několik provozoven (frančíz) a i když některé se na slevových serverech objevují pravidelně, tak toto není příklad této konkrétní pobočky. I tak děkujeme za názor :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru