Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Cokoli z jídelního lístku restaurace Asia House

3,3 / 5 ASIA HOUSE Praha - Karlín  (mapa) 155 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Otto Rikitan Ečer

Dobrý den, bohužel i já, ač nerad, musím přidat svoji nespokojenost… V létě tohoto roku jsem měl od Vás akci Sushi (menu pro 2 osoby s 20 ks maki včetně polévek). Polévky byla jen voda. Čekal bych alespoň, že v nich bude něco plavat. Sushi rozhodně nebylo tak dobré, jako např. v Sushi Point v paláci Flora na Praze 3. Zdálo se mi, že směs se už několik dní někde válela. Bohužel jsme v rámci voucheru nedostali 2× japonský dezert Mozzi, o které jste psali, že je součástí. Pivo bublinkovalo ještě, když jsem ho dopíjel a bylo ho na dně. A když čtu řádky výše, tak bohužel nekupuji :-(

Asia House

Dobry den, ryby jsou kazdy den nove vyndane z lednici, nevim o tom, ze bysme davali nekolik dni stare ryby a do polevky se dava jenom toufu a rasy, takze ze vypada to malo, neco s tim udelame. Co se tyce desertu, tak vase varianta neobsahovala.

Pavel Abrahám

Spíše jsem měl na mysli kvalitu samotného jídla a přiznám se, že jsem od vaší restaurace čekal daleko více, jako např. v čínské restauraci Huang He na Vysočasnké, která se od vás cenově o mnoho neliší a přesto nabízí nesrovnatelně větší požitek (nejen) z jídla. Na sushi mi ani tak nevadila velikost 6 kousků (ikdyž jsem už dlouho menší neviděl), ale spíše silný zápach z krevet, po kterém jsme všech 6 kousků vyhodili do koše. Možná se na celkové kvalitě projevilo i to, že jsme učinili objednávku díky voucheru, což je pak ale škoda..

Asia House

nevim o jaky zapach se jedna, my krevety pripravujeme cerstvy a je namocene v omacce ze zazvoru, takze chutove nemusi vsem chutnat, ale ted se to stejne nevyjasny, mel jste s tim u nas zastavit a vyreklamovat. Vy se ke zakaznikum s voucherem i normalni zakaznici chovame stejne, nevidim tam zadny rozdil, pokud vam to nechutnalo, vyhledame problem a budeme snazit to odstranit.

Pavel Abrahám

Minulý víkend jsme si přes jiný portál koupili podobný voucher. Nechali jsme si jídlo zabalit a doma jsme zjistili, že 6 kousků sushi s krevetou hodně zavání. Navíc dvě další hlavní jídla (kachna a osm pokladů) chutnaly stejně, jako v jiných čínských fastfoodových restauracích, kde to stojí o polovinu méně. Objednávka byla za 1000 a platili jsme něco přes 400kč. Dát za to původní cenu, tak by to bylo veliké zklamání.

Asia House

Dobry den, jednak porovnavate poledni menu s denni menu, nemuzeme prece dat slevu na poledni menu, na kterem uz skoro zadny zisk neni, a denni menu je samozrejme drazsi, kde davame vic masa, maki po 6 kusu je klasicky, vic kusu z jedne rolky nakrajit ani nejde, pak by bylo malinkaty.

Martin

Přišlo mi, že omáčky byly řidší a do jídla dáváte příliš zeleniny, když to srovnám s Huang He, tak za stejnou cenu jsou někde jinde. Co se týká skvrn atd., tak pokud pronajímatel nereaguje, můžete to dle zákona opravit na vlastní náklady a ty po něm zpětně požadovat. Nicméně vymalování jednou za čas atd. by mělo být samozřejmostí. Jsou to i jiné maličkosti, kterých si ale host během čekání všimne. Současně si myslím, že by se v době oběda kouřit nemělo, že se kouří u okna, nic neřeší. Neříkám, že jinak vaříte špatně, průměrně, ale s ohledem na krásný prostor, který máte, a lokalitu, bych už očekával trochu vyšší úroveň v rámci čínských restaurací. Karlín začíná být náročnějším místem, ještě je na čem hodně pracovat…

Asia House

Porce masa dam davame vzdy stejne, ikdyz ceny suroviny roste neustale a nezvedavame ceny, ohledne koureni, jednou jsme se rozhodli zakazat koureni pred obedy a ty kuraci zacali na nas nadavat a hazet predmety, myslite si ze my to nechceme zakazat? omyl, ja sam nekourim a nesnasim, kdyz nekdo kouri v dobe obeda, ale proste nektery hoste nejsou shopny na to pristoupit a zacnou kourit i tak a pak to hodi na zem, verte mi, my opravdu chceme koureni v dobe obeda zakazat, ale po neuspechu jsme to vzdali.

Hana Nerušilová

Kouří se?

Asia House

ano, kouri se u okna.

Martin

Bývala to jedna z nejlepších čínských restaurací, nicméně jídlo se dle mého ve srovnání s ostatními kvalitativně zhoršilo a bohužel provozovatel neinvestuje do prostředí, vůbec ho nezajímají staré skvrny po prasklé vodě atd., škoda…

Asia House

Dobry den, jidlo varime porad stejne a kupujeme dobre suroviny, prosim napiste mi mail co se vam nezda a my to co nejdrive vyresime. co se skvrny tyce, oznamili jsme jiz davno majotele budovy, ale bohuzel nic s tim zatim neudelali.

Ivča

Dobrý den,
chci se jen ujistit, zda se voucher vztahuje i na sushi sety (v jídelníčku položky 71–78)?

Asia House

Dobry den, sleva plati na vsechny polozky z menu Ala carte, takze ve vasem pripade ano.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru